Pokecdá se to stihnout ?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

dá se to stihnout ?

ano, na poprvé a netusil jsem vubec co je to za video
6
20%
ano, na poprvé a znal jsem to takze s pripravou
6
20%
ne, ale o fous
7
23%
ani náhodou
11
37%
 
Celkem hlasů: 30

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

dá se to stihnout ?

Příspěvek od ge0rge » ned 07. úno 2010 14:29:45

Predem se omlouvam za ten titulek, nic nerikajici, ale ma to svuj ucel... vy totiz ted nemate vedet oc jde, mate se posadit pred obrazovku a spustit video nepouzívat pauzu .... no a pak dejte vedet jestli se to dalo stihnout :-)

klep a jedem
[spoiler][/spoiler]

noo....
[spoiler]... telefony jsou to namakany ale co se s nimi da udelat opravdu rychle - je to takovy maly real life test prakticnosti :-) ... ze fotoaparat sam o sobe by takovym testem neprosel je jasne, ale to neprojdou ani jine fotoaparaty, nepripraveny okamzik proste nestihnete do alba zachytit ani nahodou, da se rict ze je to mozna problem vetsiny sofistikovane elektroniky.

ti bystrejsi mozna radeji sahli po rychle dostupne foto spousti a vyfotili carovy kod, ale jak ho pak dostat do ctecky ktera ho desifruje, moc pohodlne to nejde ... no nic, to je mala muska, to se vychyta ... :D

snad nebude potreba mit v budoucnu v telefonu 5ghz procesor aby se s nim rychle dalo udelat co je potreba udelat rychle :-)[/spoiler]




Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od PL113 » ned 07. úno 2010 14:32:57

Možná na N1, ale starších železech by to trvalo dýl...za těch 5 vteřin nestihnu otevřít aplikaci, ale pak tam chvilku visí na obrazovce a to by se už dalo nějak s cvikem :D ale napoprvé :no: :no:

Uživatelský avatar

michpo
Moderátor
Příspěvky: 1270
Registrován: ned 31. kvě 2009 21:21:02
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od michpo » ned 07. úno 2010 14:49:49

Jelikoz jsem nevedel o co jde, tak sem se o nic nepokousel, navic sem ani u sebe nemel telefon. Nicmene sem si to pustil podruhe a teprve az v dobe kdy se objevila informace pro uzivatele androidu, jsem sve Hero zapnul a spustil barcode kterej mam na plose a bez jednineho problemu sem to sejmul, takze problem zde urcite neni, chce to jen vedet o co jde. Podotykam, ze jsem telefon opravdu nezapinal a neodemykal obrazovku drive, nez se tam objevilo info pro uzivatele androidu.
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


GreepM
Androiďák!
Příspěvky: 407
Registrován: úte 27. říj 2009 13:28:08
Reputace: 0

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od GreepM » pon 08. úno 2010 22:29:28

nestihl jsem zaostrit:-)

nicmene v te relaci to urcite naskakuje vickrat....spis by me zajimalo jestli to jde sejmout z tv kdyz sedim v kresle par metru od ni. Jak maly to je a jak to dokaze telefon zaostrit a pobrat no
Siemens S a M nejvic!!!...po te nejaky shit symbiany a WM....a pak....
ANDROID: Galaxy Spica->SGS->G2 a moto360

Uživatelský avatar

Supík
Admin - ten hodnej
Příspěvky: 1710
Registrován: úte 23. zář 2008 13:07:22
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od Supík » pon 08. úno 2010 22:45:32

Stihnul jsem spustit aplikaci. (nastesti je na zacatku seznamu) kamerka dvakrat zkusila zaotrit ale youtube video je asi malo kvalitni. Opravny kod nestihal. :(

Cekal jsem s telefonem v ruce s deaktivovanym lcd. Kdyz se ukazal obrazek N1 tak jsem zacal sprintovat.... ale bohuzel. Ma nekdo kvalitnejsi stream?
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík


Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od Crusty » pát 12. úno 2010 0:42:53

jak jiz jsem psal jinde, QR kod v TV muze byt zajimava funkce, ale musim byt schopen sejmout kod z TV z me pozice lezmo na gauci ... a ne hystericky behat k TV

Uživatelský avatar

zaja64
Stálý androiďák
Příspěvky: 104
Registrován: pon 09. úno 2009 20:08:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Y 6 II Xiaomi redmi note 4 3-32 Gb Global
Mobil 2 / ROM: OSF ZTE Blade, G1 ,G1310, lark cirrus 4,5,prestigi
Tablet: lark ultimate 7 i
Bydliště: Morava,Prostějov

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od zaja64 » pát 12. úno 2010 10:43:00

Za chodu videa mi to kod nenačetlo pri stopnutém ano.
1.Orange San Francisko ZTE Blade root GEN 2 2.ZTE Blade czech distrGEN2 Swedish Snow 6,root
3.G1 root p.e.m.l.i.k. 7.00 16GB class6 4.Gsmart G1310 rom V050.1.Pl CE 2 simm,root
5.Lark ciruss 4,5 root 6.Prestigio 5455 duo,
7.Huawei Y6,8.Huawei Y 6 II 9.Xiaomi redmi note 3 Pro 32 GB SE

Uživatelský avatar

Juice84man
Stálý androiďák
Příspěvky: 171
Registrován: pát 18. zář 2009 9:37:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo K900
Twitter: Juice84man
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od Juice84man » sob 13. úno 2010 9:24:59

Vedel jsem, ze jde o pocasi v QR kodu. Ale udelal jsem to stejne, jako by mi to bezelo v TV. Takze jsem si pockal na titulek, v klidu ho precetl, vyndal mobil z kapsy, odemkl, prejel na spravnou plochu, kde mam zastupce na Barcode Scanner, zapl aplikaci, a nakonec skenoval. Dalo se to stihnout.
Obrázek<--Vizitka po kliknutí. Jsem na Twitter, Skype, ICQ.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od ramon.dexter » sob 13. úno 2010 9:31:55

Bez problémů
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

machalda
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: pát 23. říj 2009 12:45:44
Reputace: 0

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od machalda » sob 13. úno 2010 10:16:24

99% novějších televizí a všechny digitální přijmáče maj funkce "pause"/"freeze" kdy zvuk jede dal ale obraz stoji... a poprve vidim realny vyuziti tyhle funkce :D

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: dá se to stihnout ?

Příspěvek od Mishack » pát 19. úno 2010 23:00:48

Bez pauzy uplne v pohode. Dokonce by se to dalo stihnout mozna i dvakrat (tak mozna jeden a pulkrat :) )
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů