PokecWokna mobil Sedme serie:-D

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
GreepM
Androiďák!

Wokna mobil Sedme serie:-D

Příspěvek od GreepM » úte 16. úno 2010 1:41:25

http://www.youtube.com/watch?v=O3ou7Qji81A

uz se chystam na kute, tak to tu jen zalozim:-)

Kazdopadne se dali cestou iphonu a vzhledem k tomu ze zune HD se mi moooooc libi...tak toto taky.

p.s. jeste nam bude smutno po starych dobrych windowsech v mobilu uvidite
Siemens S a M nejvic!!!...po te nejaky shit symbiany a WM....a pak....
ANDROID: Galaxy Spica->SGS->G2 a moto360

michpo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Kontaktovat uživatele:

Re: Wokna mobil Sedme serie:-D

Příspěvek od michpo » úte 16. úno 2010 1:48:12

Abych rekl pravdu, tak se mi to vubec nelibi a rozhodne nelituju prechodu z WM na Android. O WM 7 se uz mluvi dlouho a drive jsem si rikal, ze by mohly byt dobre, ale jak tak na to koukam, tak sem moc rad, ze mam Androida ;)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Wexter
Droid
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wexter » úte 16. úno 2010 6:35:14

Chvílema si říkám, jestli se nehodlají vrátit k monochromatickým displayům a chvílemi, jestli si neprohlíží jen nějaké reklamní banner na netu, tak na mě prostředí působí.

ipetr
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Desire Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ipetr » úte 16. úno 2010 8:19:52

Také jsem z win7 trošku rozpačitý, stejně jako jsem byl v první chvíli z Androida. Vzhled mne ani tak nestraší, určitě si to pak bude moct člověk přebarvit, co mne ale vystrašilo je šuškanta ohledně multitaskingu, to že by win7 údajně nemělo podporovat mutlitasking mi přijde jako dosti zpátečnický krok. No uvidíme kde bude pravda.
Nexus 5

PL113
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Příspěvek od PL113 » úte 16. úno 2010 9:09:49

Já myslím, že geekové co dříve vykřikovali, jak všechny nedostatky WM vyřeší WM7, jsou nyní hodně překvapení. Nicméně si myslím, že WM6.5 vydrží dlouho a třeba někdy přijde něco jako WM7. WP7 bych viděl jako alternativu pro lidi, kteří nepoužívají WM. Přeci jenom co si budeme povídat, normální lidi si WM nekoupí, protože je na ně moc komplikovaný. Kdežto WP7 bude cílit právě na tuto skupinu, takže se snaží akorát pokrýt díru na trhu. Já myslím, že dobrá cesta.

WP7 pro obyčejné lidi.
WM6.5 pro pracanty a třeba někdy v budoucnu přijde WM7, aby uspokojil tyto lidi, jelikož by asi začli přecházet k jiné platformě.
Můj názor je takový, že budou vedle sebe existovat dvě rozdílné platformy pro dva různé typy lidí.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » úte 16. úno 2010 9:17:33

premyslim zda iphone ve svem navrhu nekdy potreboval dve verze systemu pro dva typy lidi :-)

mark161

Příspěvek od mark161 » úte 16. úno 2010 9:24:05

ja mam spis obavu ze microsoft neni schopen navrhnout opravdu dobre uzivatelske rozhranni a tak alibisticky sesmoli neco co vypada trochu jinak a zacne o tom roztrubovat ze je to urcene pro ty co jim wm pripada slozite ... marketingova kase, nic vic. Balmer neni zrovna steve jobs, neni schopen rict tak a dost, vyhodit zastaraly wm design a se vsemi uzivateli zkusit prejit na neco co bude konecne dobre navrzene a intuitivni. Silne pochybuju o tom ze je treba mit dva systemy pro dva typi lidi, to je opravdu uplne mimo misu. Pokud system nekteremu v necem nevyhovuje pak je to chyba kterou je treba opravit, neni nutne kvuli tomu delat jiny system zacileny pouze na onoho uzivatele. Vsechno ostatni je o zvyku.

palokalo
Androiďák!

Příspěvek od palokalo » úte 16. úno 2010 10:38:58

MS potrebuje odkusnut z ovela vacsieho kolaca ako doteraz.. preto je WP7 orientovane skor na multimedia a social apps. Pre geekov pokracuju dalej s WM 6.5.3 a je mozne ze ho budu dalej platat (6.6, 6.7 atd.).. ale uz len pre lowendy. Ja som osobne tiez na rozpakoch ale jedno je iste nelutujem ze som presiel z WM na androida.. a myslim ze ma budu nasledovat viaceri.
Nexus 5x
Hujahej ascend G620s

Vegetus
Androiďák!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vegetus » úte 16. úno 2010 12:48:00

Trochu jsem se bál příchodu WM7, očekával jsem opravdu bombu. Konkurenta který smete ostatní z trhu. Bál jsem se že budu chtít přejít z Androida na WM7....
Ale to co přišlo jsem nečekal :lol:
Myslím, že androida teď už nemá šanci nic ohrozit ;)
Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone

preclik
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od preclik » stř 17. úno 2010 12:34:57

Dochazi mi baterka, budu strucny.
Unifikovany vzhled, zadna skinovatelnost, zadny multitasking, zadna zpetna kompatibilia se starsimi WM(!), jediny zpusob nahravani obsahu pres MS market. Je tu jedno velke wtf? Tu nepocetnou zakladnu, kterou WM maji timhle ztrati. Nevidim v tom oproti iPhonu zadnou vyhodu, spis naopak (Zune Store vs iTunes?), s Androidem ani nevim, co bych srovnaval.
G1 - ROOT, Cyanogen Mod 5.0.7

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » stř 17. úno 2010 12:50:15

Heh, MS pozná sám že šlápnul ne vedle, ale někam úplně jinam. UI WP7 je minimalistická až moc - člověk bude muset přečíst manuál aby vůbec věděl že tady a tady klikat může a tady mu to reagovat nebude - to UI je prostě nepřehledný.

Multitasking - z toho se snaží všichni vykroutit. Nějaká forma multitasku tam nejspíš bude, ale asi osekaná jako v případě iPhonu.

ZuneStore only - tak to neni vůbec jistý. Ale nepřekvapilo by mě to.

Naprosto přehnaný HW požadavky - proboha, pokud to nemá umět multitask, proč mají ty zařízení mít 1Ghz procesor a 512MB RAM? To jako ten systém bude až tak moc náročnej? Ne díky.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
GreepM
Androiďák!

Příspěvek od GreepM » stř 17. úno 2010 13:30:33

No mne se to libi...vzhledem k tomu, ze to opravdu nebude nastupce WM, ale je to jen jakysi cosi pro obyc uzivatele co ma konkurovat iphonu, tak proc ne:-) To UI se mi libi, je to takovy neco novy.

p.s. hlavne kdyz bude nekdo srovnavat android s iphone tak tady je videt, ze iphone se ma srovnavat s wp7. To nemyslim nejak spatne, jen ze iphone a wp7 budou stat na trhu proti sobe. Samozrejme muzu srovnavat klidne auto s naberackou nebo ja nevim, takze srovnat se da vsechno:-D
Siemens S a M nejvic!!!...po te nejaky shit symbiany a WM....a pak....
ANDROID: Galaxy Spica->SGS->G2 a moto360

Odpovědět

Zpět na „Pokec“