PokecNejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do interne

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do interne

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 16:58:48

Ahoj,
moje prvni zkusenost s N7 mne mirne receno rozladila.
Pri prvnim spusteni, ale i po tovarmim resetu, tablet
ihned po zapnuti vyzaduje pripojit k funkcni WiFi, a
bez pripojeni nelze pokracovat v prvotnim nastaveni.
Zvazuji ze pro tuto vlastnost si ho na cesty nevezmu,
a zda se to da povazovat za duvod pro vraceni penez.





Jenkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 19. říj 2010 18:53:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Jenkyn » stř 21. lis 2012 17:45:06

Tak to je vlastnost androidu pokud vim, to se reklamovat neda ;-) proste po prvnim spusteni musis zadat svuj google ucet. a co myslis tim ze si ho nevemes na cesty?


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16661
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 18:03:50

Otapol:

Andfoid obecně je koncipován pro používání s internetem, protože spousta služeb a aplikací pro něj nemá data v sobě, ale využívá data z internetu. Nicméně není samozřejmě nutné být pořád připojen a když si provedeš prvotní přihlášení, tak potom už můžeš používat převážně aplikace, které připojenú nepotřebují. Ale android je internetový systém a je nesmysl si jakýkoliv přístroj s tímto systémem pro čistě off-line používání a nepřipojit se aspoň občas k nějaké wifině. Ty máš dnes skoro všude, takže kromě pralesů nebo zapadlého venkova nějakou wifi vždycky najdeš.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


randompct
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: stř 14. lis 2012 14:21:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zuk Z2. Samsung S5. iPhone 5c. Nokia 5230
Tablet: Nexus 7 2, Onda V919

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od randompct » stř 21. lis 2012 18:08:11

Naozaj celkom usmevne :DD ...
ktore sucasne zariadenie sa da plnohodnotne pouzivat bez pripojenia a registracie ( ci nastaveniu konta ).
Podobne su na tom vsetky mobilne plaformy ( ios, android, symbian ). Asi najlepsie sa bez pripojenia na internet da pouzivat symbian ( je aj najstarsi ), ale ten nam uz umiera ( naviac sa na tabletoch nepouziva ).
Phone : iPhone 5C,Zuk Z2,Samsung S5,Note 3 Pro 2/16GB,TLC 5022D,Lumia 535,Nokia 5230
Tablet :Nexus 7 2013, Onda V919
Others :Xiaomi Mi Band 1/1A/1S, MiKey, PB 10.400mAh
Previous :Redmi Note 4G (1/8GB + 2/16GB ),Cubot X17, Note 2 2/16GB, Elephone M2


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 18:53:40

:DD Opravdu velmi usmevne, akorat nevim co.

1. Tablet rozbalim.
2. Tablet zapnu.
3. Tablet zabalim, protoze bez funkcni site uvidim na display pouze " Vyberte sit ".

Bohuzel, tuto uvodni obrazovku nelze vypnout, nebo preskocit.
Jeste to je sranda? Pro toho kdo prave zaplatil cca 6000 moc ne.

Pokud dokazes prispet k vyreseni problemu, budu rad,
ale pokud hledas zabavu tak ji prosim hledej jinde.
Dekuji.


Uživatelský avatar

funtomi
Androiďák!
Příspěvky: 327
Registrován: ned 15. led 2012 18:36:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 4 - a450cg
Tablet: Google Nexus 7 (2012)

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od funtomi » stř 21. lis 2012 19:01:27

K akemu ucelu kupujes tablet?

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od skooopa » stř 21. lis 2012 19:20:29

Hele pripoj se jednou nekde na nejakou wifi sit a to bud u kamarada nebo na nejakej free hotspot u vas ve meste.


Spatne si to asi pochopil ....TOTO prvotni pripojeni a zadani google uctu a hesla probiha pouze jednou.Ne pri kazdem spusteni.
Takze pokud se nekde napojis na wifi zadas svuj ucet a nasledne tablet vypnes a zapnes bude jiz normalne spusten a toto nastaveni uz nikdy neuvidis (pokus si to sam pak nenastavis jinak) .Tudiz si ho na cesty vezmes neboj... taky mam jen wifi verzi a pouzivam (a zapinam) ho kde se mi chce.


Pokud si vyvolas menu na obrazovce kde to po tobe chce to heslo neni tam nahodou neco jako Skip this step ? jelikoz drive (a nebo u neoficialnich ROM) slo toto prvotni nastaveni preskocit tim si jsem jist jen ne tim kde jsem se s tim setkal.....
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 19:27:05

No, problem je v tom, ze do zadneho jineho nastaveni se nedostanu, pokud nemam v okoli funkcni WiFi.
A asi jsi spatne cetl, psal jsem " Pri prvnim spusteni, ale i po tovarmim resetu "

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od skooopa » stř 21. lis 2012 19:32:49

cetl jsem spravne a rikam znovu pripoj s enekde na verejnou Wi-Fi tam se prvne prihlas tomu se proste nevyhnes a pote az budes takto prihlasen ke svemu google uctu a tablet vypenes a nasledne zapnes toto prihlaseni jiz bude ulozene a nikdy jiz zadnou wifi potrebovat nebudes (tedy pokud neudelas HR) .
Jinak do nejakeho nastaveni se dostat musis tomi tu nerikej ja mam za A ROOT a jinou rom a za B si nepamatuju ,ale urcite pukud podrzis nejake z virtualnich tlacitek vyvola ti to menu (kde se da nastavit specificke pripojeni k wifi a jeste neco a tam prave nekdy byla polozka preskocit tento krok)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 19:39:26

Nejde se nikam dostat, a nelze preskocit. Pouze vypnout.
Prave strasak " HR " z toho dela zarizeni, ktere rozhodne nedoporucuji
brat sebou na cesty.
Pokud nemate WiFi, musite za ni, do te doby bude vase zarizeni pouze
tezitko.
Proslo mne rukama par mobilu, PC, i tabletu, ale zadny mne nenutil
prihlasit se k siti, mohl jsem to vzdy preskocit.
Naposledy upravil(a) otapol dne stř 21. lis 2012 19:43:12, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. lis 2012 19:42:45

ota: A ty hodláš dělat tovární reset každej den?

Abych pravdu řek, ty nejspíš ani nevíš, co to "tovární reset" znamená. To je akce, při který zařízení vymažeš a ono je ve stavu, jako by sjelo z výrobní linky. Nejde o obyčejnej reset zařízení (vypnutí zapnutí).

Tak nějak koukám, že plno lidí si pořídí nějaký zařízení, ale absolutně se ani neobtěžují otevřít manuál, ale rovnou píšou na fóra naprosto nesmyslný dotazy, který by zjistili otevřením manuálu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Rikl70
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: pát 28. zář 2012 13:22:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: se wt19i
Tablet: Nexus 7 16G v 2012

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Rikl70 » stř 21. lis 2012 19:45:31

Moje první přihlášení proběhlo v autě hned po koupi prostřednictvím hotspotu na telefonu. Domu bych to nevydržel...:-)


Jenkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 19. říj 2010 18:53:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Jenkyn » stř 21. lis 2012 19:46:39

Jak casto delas u tabletu HR? Este k tomu na cestach? A k tomu prvnimu spusteni, mam dojem ze sem cetl ze u toho se fakt neda.nikam do nastaveni dostat :-)

Uživatelský avatar

strojvudce
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: úte 23. lis 2010 15:45:25
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5
Tablet: GOOGLE Nexus 7

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od strojvudce » stř 21. lis 2012 19:48:03

Proč je HR strašák? Tohle nejsou windows. Tady nemusíš dělat HR klidně za celý rok ani jednou a nijak to nepocítíš. ;)

Odesláno z Desire HD


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 19:53:19

Dobre, otazku zjednodusim.

Muze mne vyrobce zarizeni nutit pouzit internet, pokud ho momentalne nepotrebuji,
znemozni mne dalsi vyuziti zarizeni?

Prosim, pokud nevite, jak uvodni obrazovku vypnout, obejit, preskocit, soustredte
se prosim na tu cast, ktera se tyka zda to muze vubec vyrobce pozadovat.

Dekuji.


Rikl70
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: pát 28. zář 2012 13:22:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: se wt19i
Tablet: Nexus 7 16G v 2012

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Rikl70 » stř 21. lis 2012 19:54:50

otapol píše:Nejde se nikam dostat, a nelze preskocit. Pouze vypnout.
Prave strasak " HR " z toho dela zarizeni, ktere rozhodne nedoporucuji
brat sebou na cesty.
Pokud nemate WiFi, musite za ni, do te doby bude vase zarizeni pouze
tezitko.
Proslo mne rukama par mobilu, PC, i tabletu, ale zadny mne nenutil
prihlasit se k siti, mohl jsem to vzdy preskocit.
Ty jako vypinas tablet hard resetem? Takže při každém zapnutí nastavujes vše znova? To už trochu placas. Uklidní se, zapni tablet, jednou se prihlas a na HR se v...r!

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od skooopa » stř 21. lis 2012 20:08:01

muze apple te taky nuti mit jejich kabel aby si to pripojil k PC a synschronizovat s iTunes abys tam neco dostal. Je tvuj problem ze si proste holt takovej kram koupis .
Jinak pokud si o androidu neco cetl vnebo videl nejake jine video nez reklamni (treba z roozbaleni a prvniho zapnuti kterejch je na netu hafo) bylo by ti to naprosto jasne ze je treba se prne prihlasit na fwifi. Toto jsem vedel i ja pred 5ti lety kdyz jsem si kupoval pvni Android telefon G1..


Jinak ti to muzu uzavrit tak ze ano pozadovat to muze jelikoz ti tim v nicem nezabranuje pokud se poprve prihlasis .A nijak jinak nez tim ze se pripojis na wifi a prihlasis to NEVYRESIS!!!

Jen dodam ze pokud by se ti tento krok povedlo preskocit / obejit proste cokoliv nepujde ti stejne potom google play , gmail a jeste nejake dalsi aplikace navazane na gapps tudiz tak jako tak proste android je s gmail uctem silne provazan a i proto je "nutne" ho s nim vyuzivat....
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 20:18:42

Predstav si v regalu dve zarizeni
Toto zarizeni nemuzete pouzivat dokud ho nepripojite do netu.
A vedle Toto zarizeni muzete po zapnuti zacit pouzivat bez nutnosti funkcni Wifi.

Jakemu zarizeni das prednost?

Uživatelský avatar

michpo
Moderátor
Příspěvky: 1270
Registrován: ned 31. kvě 2009 21:21:02
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od michpo » stř 21. lis 2012 20:26:16

Prosím tě probuď se, trochu jsi zaspal dobu. V dnešní době je toto naprosto běžné a není to jen u Androidu. Ono to totiž vůbec ničemu nevadí, protože wifi najdeš na každém druhém rohu a v cizině dokonce na úplně každém rohu. Prostě si sedni třeba k McDonaldovi, dej si BigMaca s hranolkama a Colou a pohodlně se připoj na bezplatnou wifi, zadej si svoje přihlašovací údaje ke Google účtu. Nebo řekni některému kamarádovi, který není sociální případ, aby Ti na mobilu nasdílel přes wifi internet, možností je milion a jeden... stačí je jen využít.
A přestaň už tady brečet a dělat ze sebe totální lamu. Nebo se snad wifi bojíš? Neboj ona tě nekousne :D
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 20:32:25

Takze to uzavru.

Neni tady nikdo kdo umi uvodni obrazovku obeji, preskoci, vypnout atd ...

Neni tady nikdo kdo ma jasny pravni nazor na postup vyrobce.

:?:


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16661
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 20:34:32

Tomu, které bude lepší. A bez ohledu na to, které musím nejdříve přihlásit k wifi. Pokud nejsem schopen udělat ten jednoduchý krok - najít nějakou wifi, tak si takové zařízení nebudu vůbec pořizovat. Smiř se s tím, že doba hloupých zařízení je už pryč, výrobci (oprávněně) předpokládají, že zájemci o takové zařízení mají wifi k dispozici. Jak jinak by do něj asi instalovali aplikace? Prostě brečíš na špatném hrobě, tady se ti lidi jen můžou smát, že si koupíš zařízení o kterém nic nevíš a nejsi schopen najít wifinu.
Ale můžeš ze sebe ještě udělat šaška až to budeš vracet v obchodě ;-) Nebo si raději za 400 pořiď domů wifi router a vesele to zařízení používej.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

snoop69
Stálý androiďák
Příspěvky: 225
Registrován: pát 06. led 2012 23:31:03
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: LG V20 Dual SIM Stock ROM
Tablet: Vodafone Tab Prime 7
Tablet 2 / ROM: Nexus 7 3G 32GB

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od snoop69 » stř 21. lis 2012 20:38:52

na co si kupuješ tablet ?


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 20:51:33

ludekbrno píše:Tomu, které bude lepší. A bez ohledu na to, které musím nejdříve přihlásit k wifi. Pokud nejsem schopen udělat ten jednoduchý krok - najít nějakou wifi, tak si takové zařízení nebudu vůbec pořizovat. Smiř se s tím, že doba hloupých zařízení je už pryč, výrobci (oprávněně) předpokládají, že zájemci o takové zařízení mají wifi k dispozici. Jak jinak by do něj asi instalovali aplikace? Prostě brečíš na špatném hrobě, tady se ti lidi jen můžou smát, že si koupíš zařízení o kterém nic nevíš a nejsi schopen najít wifinu.
Ale můžeš ze sebe ještě udělat šaška až to budeš vracet v obchodě ;-) Nebo si raději za 400 pořiď domů wifi router a vesele to zařízení používej.
A pokud budou totozne?
Snaz se prosim soustredit na odpoved.


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 20:52:44

snoop69 píše:na co si kupuješ tablet ?
Na cesty.


Luba
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 08. lis 2012 21:17:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Luba » stř 21. lis 2012 21:07:10

Udělej si hotspot netu z počítače a přihlaš se k google účtu. A můžeš tablet používat.
Naposledy upravil(a) Luba dne stř 21. lis 2012 21:19:07, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

funtomi
Androiďák!
Příspěvky: 327
Registrován: ned 15. led 2012 18:36:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 4 - a450cg
Tablet: Google Nexus 7 (2012)

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od funtomi » stř 21. lis 2012 21:09:30

Mal si sa jasne opytat ci sa da uvodna obrazovka preskocit. Teraz tu dostavas odveci odpovede.


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 21:12:24

skooopa píše:muze apple te taky nuti mit jejich kabel aby si to pripojil k PC a synschronizovat s iTunes abys tam neco dostal. Je tvuj problem ze si proste holt takovej kram koupis .
.
APPLE neprovozuje jadro pod GNU licenci.
Naposledy upravil(a) otapol dne stř 21. lis 2012 21:13:06, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

snoop69
Stálý androiďák
Příspěvky: 225
Registrován: pát 06. led 2012 23:31:03
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: LG V20 Dual SIM Stock ROM
Tablet: Vodafone Tab Prime 7
Tablet 2 / ROM: Nexus 7 3G 32GB

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od snoop69 » stř 21. lis 2012 21:12:48

otapol píše:Na cesty.
ty budeš tablet pokládat na cesty ? :lol: Když se ti nelíbí , že se musíš připojit na účet google , tak sis měl pořídit tablet s woknama.


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 21:15:58

Urcite vetsina prispevatelu to pochopila.
Soustred se prosim na odpovedi, ktere jsou prinosem.

funtomi píše:Mal si sa jasne opytat ci sa da uvodna obrazovka preskocit. Teraz tu dostavas odveci odpovede.
A jde?
Naposledy upravil(a) michpo dne stř 21. lis 2012 21:25:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Double post + citace posledního příspěvku. Obojí je v rozporu s pravidly fóra! Prosím přečti si pravidla, děkuji.

Uživatelský avatar

michpo
Moderátor
Příspěvky: 1270
Registrován: ned 31. kvě 2009 21:21:02
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od michpo » stř 21. lis 2012 21:22:34

Já ale pořád nevím na co si tu hraješ a proč si stěžuješ? Děláš jakoby jsi se musel k wifi přihlašovat pořád. Stačí se přihlásit pouze jednou a pak už máš klid. Zařízení můžeš vypnout, můžeš z něj vytáhnout baterku třeba na rok a po zapnutí žádnou wifi potřebovat už nebudeš. Jedinou výjimkou je HR (tovární nastavení v menu). Toto ale není potřeba vůbec dělat. Zařízení funguje bez problémů a samo si uvolňuje paměť atd. Prostě vezmeš a používáš :)

Není mi ale vůbec jasné, proč se té wifi tak moc bráníš??? Jak budeš zařízení nebo aplikace aktualizovat?
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti