PokecNejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do interne

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór


xciba
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 10. lis 2011 23:00:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia 1020 Iphone 5 Samsung galaxy note
Tablet: Nexus 7 (2012)
Rom: WP 8 + Kitkat

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 21:31:00

ja ti odpovim:) proste ho vrat kdyz se ti nelibi :yes: co aktualizovat..zadnou appku legalne nestahne a nic:)tzn ho clovek jeste bude podporovat ve warezu :lol:




Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od skooopa » stř 21. lis 2012 21:41:26

kdyby jenom aktualizovat ale co stahovat .Nebo sis to koupil jen tem par aplikacim ktere tam zakladne jsou a funguji bez pripojeni k internetu ...


Zamknete toto vlakno nebo to udelam ja :D debilni debata o nicem vse je receno a tazatel si s tim musi ve sve hlave poradit sam ..
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 21:58:39

Dokazes si predstavit svet, kde 90% populace nema internet a 50% je negramotnych?
To ze nemas zkusenosti s internetem v mistech kde je nouze i o vodu te nedela moudrym.
Prestan mne osocovat a soustred se na odpoved.


xciba
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 10. lis 2011 23:00:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia 1020 Iphone 5 Samsung galaxy note
Tablet: Nexus 7 (2012)
Rom: WP 8 + Kitkat

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 22:00:03

tjn ale tam neni ani elektrina :lol:


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:02:45

Je, prave proto jsem si vybral zarizeni s prikonem 5V 500mA s kapacitou baterie 4325mA



xciba
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 10. lis 2011 23:00:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia 1020 Iphone 5 Samsung galaxy note
Tablet: Nexus 7 (2012)
Rom: WP 8 + Kitkat

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 22:11:34

no ovsem tech 500mA proudem to bude nabijet docela dost dlouho:)


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:15:50

xciba píše:ja ti odpovim:) proste ho vrat kdyz se ti nelibi :yes: co aktualizovat..zadnou appku legalne nestahne a nic:)tzn ho clovek jeste bude podporovat ve warezu :lol:
Mas pocit, ze jsem puvodce warezu? Mas pro to nejaky duvod? Nebo strilis jen tak od boku?


EDIT: Norma microUSB tvrdi ze 500mA je redy. Mas nejake osobni duvody pro zmenu mezinarodnich norem?
Naposledy upravil(a) michpo dne stř 21. lis 2012 22:29:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opět doublepost, respektuj pravidla fóra! Pro doplnění slouží tlačítko upravit!


xciba
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 10. lis 2011 23:00:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia 1020 Iphone 5 Samsung galaxy note
Tablet: Nexus 7 (2012)
Rom: WP 8 + Kitkat

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 22:18:46

ne:)ale napriklad chces obejit prihlasovani do google uctu:) :lol:
kdyz uz tu samo chytas kazdeho za slovo:)
nemam- ale zkus si nabit tablet pres USB v pocitaci a pak v nabijecce a porovnej si cas na nabijeni :roll:


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16661
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do

Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 22:19:25

otapol píše:A pokud budou totozne?
Snaz se prosim soustredit na odpoved.
Soustředím se na odpověď a vychází mi, že mi to v tom případě bude úplně jedno, protože bez wifi do něj nedostanu žádné aplikace, takže wifi musím přídit nebo najít v obou případech.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1996
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Notouchme » stř 21. lis 2012 22:21:01

Pardon, ale musim si tu postezovat, jake decka sem na foru pisou. Pripada mi to jako kdyby si ten typek proste dupnul, ze se na wifi nepripoji a basta :D a za boha nemuze pochopit, ze kdyz zajde do Mekace a tam to okno odklikne tak uz ho vzivote nebude prudit :D. Proste jako kdyby nas chtel srat vsechny z principu. :lol: Nevim na co si takovy individum kupuje tablet ? Potreboval prkynko na krajeni na cesty a Jablka uz dosly ?
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:22:34

xciba píše:ne:)ale napriklad chces obejit prihlasovani do google uctu:) :lol:
kdyz uz tu samo chytas kazdeho za slovo:)
nemam- ale zkus si nabit tablet pres USB v pocitaci a pak v nabijecce a porovnej si cas na nabijeni :roll:
Spatne jsi cetl.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. lis 2012 22:25:21

Vážený otapole, jestli sis sem přišel honit triko, tak jsi měl jít někam do hospody. My se ti tady snažíme normálně radit, ty jenom pořád trolluješ nesmyslnýma otázkama.

To zařízení jako takový nevyžaduje internet. Vůbec ne. Ale pak se nediv, že to nic neumí. Pokud jsi to kupoval s tím, že o tom nic nevíš, je to pouze tvůj problém. Měl sis o tom nejdřív něco zjistit, než jsi nesmyslně vyhodil peníze. Ale teď už je celkem zbytečný tady řešit neřešitelný.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16661
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do

Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 22:26:23

otapol píše:Mas pocit, ze jsem puvodce warezu? Mas pro to nejaky duvod? Nebo strilis jen tak od boku?
Můžeš naznačit, jak do toho přístroje budeš dostávat aplikace bez wifi? Vážně, zbytečně se tady ztrapňuješ. Vybral sis (asi z nevědomosti) zařízení z velké části závislé na internetu a teď se snažíš svalit vinu na výrobce. Jenže jsi na špatném místě, tady lidi považují internet za běžně dostupnou službu a rozhodně nezatracují výrobce za to, že s jeho dostupností počítá. Ty vážně bydlíš někde na samotě u lesa, kde neexistuje soused či kamarád s wifi pro to první přihlášení?
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:26:39

ludekbrno píše: Soustředím se na odpověď a vychází mi, že mi to v tom případě bude úplně jedno, protože bez wifi do něj nedostanu žádné aplikace, takže wifi musím přídit nebo najít v obou případech.
Proc si myslis, ze po zapnuti je naprosto nutne do tabletu zacit ladovat aktualizace a app ??? :?:

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. lis 2012 22:28:07

Tak, a dost. Téma přesouvám, jako naprosto zbytečný, do pokecu. Tam si cintej co chceš. V tématu Nexus 7 TOHLE vážně nemá co dělat.

A ne, nemusíš tam hned ládovat aplikace. Aktualizace jsou jinej případ, ty mají svůj důvod. Třeba opravy bezpečnostních děr, zrychlení systému, a tak. Ale jak ti už po několikátý píšeme, to přihlášení je povinný, bez něj to nejde. Prostě sis pořídil internetový zařízení. Jestli se ti to nelíbí, pošli ho do světa a netrap se.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Jarous1 » stř 21. lis 2012 22:29:36

skooopa píše:Jinak pokud si o androidu neco cetl vnebo videl nejake jine video nez reklamni (treba z roozbaleni a prvniho zapnuti kterejch je na netu hafo) bylo by ti to naprosto jasne ze je treba se prne prihlasit na fwifi. Toto jsem vedel i ja pred 5ti lety kdyz jsem si kupoval pvni Android telefon G1..
To je pěknej kec, nechtěl to ani jeden krám s Androidem z těch dvou co teď mám... Normálně jsem se do toho dostal i bez předchozího zadávání údajů do Google. To jsem udělal až nakonec co jsem tam poprvé vůbec nedával SIM kartu a nejdříve povypínal mobilní data aby mi to nelezlo na net kdy já nechci (nemám mobilní paušál, tak proto) ;) Teprve potom jsem spustil wi-fi a začal do toho ládovat případné updaty a především aplikace. To se bez netu dělat fakt nedá.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. lis 2012 22:31:48

Jarouši, jenže ty jsi neměl pure android azřízení, ale LG OO, který má upravenej systém od LG. Takže tam je to jinak.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:33:13

Notouchme píše:Pardon, ale musim si tu postezovat, jake decka sem na foru pisou. Pripada mi to jako kdyby si ten typek proste dupnul, ze se na wifi nepripoji a basta :D a za boha nemuze pochopit, ze kdyz zajde do Mekace a tam to okno odklikne tak uz ho vzivote nebude prudit :D. Proste jako kdyby nas chtel srat vsechny z principu. :lol: Nevim na co si takovy individum kupuje tablet ? Potreboval prkynko na krajeni na cesty a Jablka uz dosly ?
Take jiste nevis proc je nutne absolvovat prvnim spustenim prihlaseni do site?

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. lis 2012 22:34:09

Protože to výrobce tak nastavil!! To je jak mluvit do zdi. Nelíbí se ti to? Nepoužívej to. Máme demokracii, nikdo ti to nenutí, doprkna už! :twisted:
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Fidzi.VStrom
Androiďák!
Příspěvky: 266
Registrován: úte 13. črc 2010 19:12:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S
Tablet: Nexus 7
Rom: eliteROM

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Fidzi.VStrom » stř 21. lis 2012 22:34:29

Byť je tohle téma od začátku postavené na hlavu, tak se pokusím odpovědět. Setup se dal přeskočit (snad si to dobře pamatuju), když si kliknul do všech rohů proti směru hodinových ručiček. Nicméně v build.prop je

Kód: Vybrat vše

ro.setupwizard.wifi_required=true
, tak nevím jestli to bude fungovat.
Samsung Galaxy S (Jelly Bean), Samsung Galaxy Mini(GB), Google Nexus 7(root, stock), Huawei G300(ICS, stock)
"I fixed it!"
_ _ _ _ _ _

David Fiala


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:41:19

Jarous1 píše:To je pěknej kec, nechtěl to ani jeden krám s Androidem z těch dvou co teď mám... Normálně jsem se do toho dostal i bez předchozího zadávání údajů do Google. To jsem udělal až nakonec co jsem tam poprvé vůbec nedával SIM kartu a nejdříve povypínal mobilní data aby mi to nelezlo na net kdy já nechci (nemám mobilní paušál, tak proto) ;) Teprve potom jsem spustil wi-fi a začal do toho ládovat případné updaty a především aplikace. To se bez netu dělat fakt nedá.
Konecne nekdo, zacal jsem si pripadat jak proti vsem. :?:
a mimochodem nechtel google uvolnit android v nexusu jako GNU?

Fidzi.VStrom píše:Byť je tohle téma od začátku postavené na hlavu, tak se pokusím odpovědět. Setup se dal přeskočit (snad si to dobře pamatuju), když si kliknul do všech rohů proti směru hodinových ručiček. Nicméně v build.prop je

Kód: Vybrat vše

ro.setupwizard.wifi_required=true
, tak nevím jestli to bude fungovat.
Diky , ale to nefunguje.
Naposledy upravil(a) michpo dne stř 21. lis 2012 23:33:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opět double post. Hele chlape, začni se těmi pravidly řídit, nejsou tu pro srandu králíků... Místo dvou příspěvků pod sebou použij tlačítko upravit!


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16661
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Re: Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojen

Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 22:56:26

otapol píše:Proc si myslis, ze po zapnuti je naprosto nutne do tabletu zacit ladovat aktualizace a app ??? :?:
Hned po zapnutí ne, ale velmi brzy. A to zejména pokud chceš tablet používat off-line, tak do něj musíš nejdřív natahat off-line aplikace a data pro ně. Jak to chceš bez wifi dělat, je mi záhadou. Nechceš snad tvrdit, že vystačíš s předinstalovanými aplikacemi ;-) Nevím jak u tabletu, ale s telefonem toho bez přidání aplikací a bez internetu moc nenaděláš, kromě volání, SMS a focenú. Nemyslím, že s tabletem bys toho udělal víc. Naopak ti ješt3 bude chybět to volání a SMS :)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 23:07:14

Nejsem stastny, ze to jinak nejde, ale situaci kdy neni Wifi je dost. Jsem rad kdyz tam vratim archiv s knizkama, alespon neco.
Ale u N7 jak se zda, jsem na to mohl zapomenout, to ale neznamena ze mne jinak nevyhovuje.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16661
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 23:09:39

Asi pořád nechápeš, že tu wifi potřebuješ jen jednou a potom jen na instalace aplikací. Až to uděláš, můžeš s ním jet do džungle.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


xciba
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 10. lis 2011 23:00:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia 1020 Iphone 5 Samsung galaxy note
Tablet: Nexus 7 (2012)
Rom: WP 8 + Kitkat

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 23:10:49

jo no je to blbe, ale zase na druhou stranu abys potreboval Hard reset to by musela byt sakra nahoda :D


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 23:16:03

ludekbrno píše:Asi pořád nechápeš, že tu wifi potřebuješ jen jednou a potom jen na instalace aplikací. Až to uděláš, můžeš s ním jet do džungle.
Priteli ty to nechapes, jak tam pouzijes cinstinu, korejstinu, priojeni pres registraci mistnich web stranek netazeni mistni diakritiky koledujes si o HW RESET. Jiz jsem to mnohokrat zazil. A bez funkcni WiFi mas tezitko za 6tis.


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Jarous1 » stř 21. lis 2012 23:24:02

ramon.dexter píše:Jarouši, jenže ty jsi neměl pure android azřízení, ale LG OO, který má upravenej systém od LG. Takže tam je to jinak.
Jenom jsem reagoval na konstatování skooopa, že to vyžaduje každé Android zařízení... O.K., tohle ale beru jako vysvětlení. On to teda nechtěl ani ARCHOS, ale asi to bude ze stejného důvodu...


Autor tohoto vlákna
otapol
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 27. bře 2011 10:01:54
Reputace: 0

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 23:53:10

Hlavne to nechtelo zadne zarizeni, tablet, mobil, WMvare OS Android atd... ktere pamatuji.
A prave ted N7 zacal razit tu spravnou a jedinou cestu.
Naposledy upravil(a) michpo dne čtv 22. lis 2012 0:03:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Poslední příspěvky se necitují, přečti si pravidla fóra! Pro odpověď slouží tlačítko odpovědět!

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od radegast » čtv 22. lis 2012 6:36:19

otapol píše:Priteli ty to nechapes, jak tam pouzijes cinstinu, korejstinu, priojeni pres registraci mistnich web stranek netazeni mistni diakritiky koledujes si o HW RESET. Jiz jsem to mnohokrat zazil. A bez funkcni WiFi mas tezitko za 6tis.
Tak to jsem nepobral.
Jak chceš realizovat "...priojeni pres registraci mistnich web stranek netazeni mistni diakritiky " bez připojení na net?
A když je v okolí funkční net, nepostrádá Tvoje prvotní otázka a tedy celá tato diskuze smysl?

Jinak, celé jsem si to přečetl a bavím se dobře :lol:
Díky, po ránu se hodí.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11258
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 280
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Nejde pouzivat, nutna pritomnost WiFi a pripojeni do int

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 22. lis 2012 6:44:01

Jop, přesně to samé jsem si teď u kafe říkal. Nemá net, ale musí factory reset po připojení přes místní stránky v čínštině...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti