Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór
Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 21:31:00
Příspěvek od skooopa » stř 21. lis 2012 21:41:26
Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 21:58:39
Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 22:00:03
Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 22:11:34
Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:15:50
Mas pocit, ze jsem puvodce warezu? Mas pro to nejaky duvod? Nebo strilis jen tak od boku?xciba píše:ja ti odpovim:) proste ho vrat kdyz se ti nelibico aktualizovat..zadnou appku legalne nestahne a nic:)tzn ho clovek jeste bude podporovat ve warezu
Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 22:18:46
Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 22:19:25
Soustředím se na odpověď a vychází mi, že mi to v tom případě bude úplně jedno, protože bez wifi do něj nedostanu žádné aplikace, takže wifi musím přídit nebo najít v obou případech.otapol píše:A pokud budou totozne?
Snaz se prosim soustredit na odpoved.
Příspěvek od Notouchme » stř 21. lis 2012 22:21:01
Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:22:34
Spatne jsi cetl.xciba píše:ne:)ale napriklad chces obejit prihlasovani do google uctu:)![]()
kdyz uz tu samo chytas kazdeho za slovo:)
nemam- ale zkus si nabit tablet pres USB v pocitaci a pak v nabijecce a porovnej si cas na nabijeni
Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. lis 2012 22:25:21
Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 22:26:23
Můžeš naznačit, jak do toho přístroje budeš dostávat aplikace bez wifi? Vážně, zbytečně se tady ztrapňuješ. Vybral sis (asi z nevědomosti) zařízení z velké části závislé na internetu a teď se snažíš svalit vinu na výrobce. Jenže jsi na špatném místě, tady lidi považují internet za běžně dostupnou službu a rozhodně nezatracují výrobce za to, že s jeho dostupností počítá. Ty vážně bydlíš někde na samotě u lesa, kde neexistuje soused či kamarád s wifi pro to první přihlášení?otapol píše:Mas pocit, ze jsem puvodce warezu? Mas pro to nejaky duvod? Nebo strilis jen tak od boku?
Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:26:39
Proc si myslis, ze po zapnuti je naprosto nutne do tabletu zacit ladovat aktualizace a app ???ludekbrno píše: Soustředím se na odpověď a vychází mi, že mi to v tom případě bude úplně jedno, protože bez wifi do něj nedostanu žádné aplikace, takže wifi musím přídit nebo najít v obou případech.
Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. lis 2012 22:28:07
Příspěvek od Jarous1 » stř 21. lis 2012 22:29:36
To je pěknej kec, nechtěl to ani jeden krám s Androidem z těch dvou co teď mám... Normálně jsem se do toho dostal i bez předchozího zadávání údajů do Google. To jsem udělal až nakonec co jsem tam poprvé vůbec nedával SIM kartu a nejdříve povypínal mobilní data aby mi to nelezlo na net kdy já nechci (nemám mobilní paušál, tak proto)skooopa píše:Jinak pokud si o androidu neco cetl vnebo videl nejake jine video nez reklamni (treba z roozbaleni a prvniho zapnuti kterejch je na netu hafo) bylo by ti to naprosto jasne ze je treba se prne prihlasit na fwifi. Toto jsem vedel i ja pred 5ti lety kdyz jsem si kupoval pvni Android telefon G1..
Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. lis 2012 22:31:48
Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:33:13
Take jiste nevis proc je nutne absolvovat prvnim spustenim prihlaseni do site?Notouchme píše:Pardon, ale musim si tu postezovat, jake decka sem na foru pisou. Pripada mi to jako kdyby si ten typek proste dupnul, ze se na wifi nepripoji a bastaa za boha nemuze pochopit, ze kdyz zajde do Mekace a tam to okno odklikne tak uz ho vzivote nebude prudit
. Proste jako kdyby nas chtel srat vsechny z principu.
Nevim na co si takovy individum kupuje tablet ? Potreboval prkynko na krajeni na cesty a Jablka uz dosly ?
Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. lis 2012 22:34:09
Příspěvek od Fidzi.VStrom » stř 21. lis 2012 22:34:29
Kód: Vybrat vše
ro.setupwizard.wifi_required=true
Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 22:41:19
Konecne nekdo, zacal jsem si pripadat jak proti vsem.Jarous1 píše:To je pěknej kec, nechtěl to ani jeden krám s Androidem z těch dvou co teď mám... Normálně jsem se do toho dostal i bez předchozího zadávání údajů do Google. To jsem udělal až nakonec co jsem tam poprvé vůbec nedával SIM kartu a nejdříve povypínal mobilní data aby mi to nelezlo na net kdy já nechci (nemám mobilní paušál, tak proto)Teprve potom jsem spustil wi-fi a začal do toho ládovat případné updaty a především aplikace. To se bez netu dělat fakt nedá.
Diky , ale to nefunguje.Fidzi.VStrom píše:Byť je tohle téma od začátku postavené na hlavu, tak se pokusím odpovědět. Setup se dal přeskočit (snad si to dobře pamatuju), když si kliknul do všech rohů proti směru hodinových ručiček. Nicméně v build.prop je, tak nevím jestli to bude fungovat.Kód: Vybrat vše
ro.setupwizard.wifi_required=true
Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 22:56:26
Hned po zapnutí ne, ale velmi brzy. A to zejména pokud chceš tablet používat off-line, tak do něj musíš nejdřív natahat off-line aplikace a data pro ně. Jak to chceš bez wifi dělat, je mi záhadou. Nechceš snad tvrdit, že vystačíš s předinstalovanými aplikacemiotapol píše:Proc si myslis, ze po zapnuti je naprosto nutne do tabletu zacit ladovat aktualizace a app ???
Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 23:07:14
Příspěvek od ludekbrno » stř 21. lis 2012 23:09:39
Příspěvek od xciba » stř 21. lis 2012 23:10:49
Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 23:16:03
Priteli ty to nechapes, jak tam pouzijes cinstinu, korejstinu, priojeni pres registraci mistnich web stranek netazeni mistni diakritiky koledujes si o HW RESET. Jiz jsem to mnohokrat zazil. A bez funkcni WiFi mas tezitko za 6tis.ludekbrno píše:Asi pořád nechápeš, že tu wifi potřebuješ jen jednou a potom jen na instalace aplikací. Až to uděláš, můžeš s ním jet do džungle.
Příspěvek od Jarous1 » stř 21. lis 2012 23:24:02
Jenom jsem reagoval na konstatování skooopa, že to vyžaduje každé Android zařízení... O.K., tohle ale beru jako vysvětlení. On to teda nechtěl ani ARCHOS, ale asi to bude ze stejného důvodu...ramon.dexter píše:Jarouši, jenže ty jsi neměl pure android azřízení, ale LG OO, který má upravenej systém od LG. Takže tam je to jinak.
Příspěvek od otapol » stř 21. lis 2012 23:53:10
Příspěvek od radegast » čtv 22. lis 2012 6:36:19
Tak to jsem nepobral.otapol píše:Priteli ty to nechapes, jak tam pouzijes cinstinu, korejstinu, priojeni pres registraci mistnich web stranek netazeni mistni diakritiky koledujes si o HW RESET. Jiz jsem to mnohokrat zazil. A bez funkcni WiFi mas tezitko za 6tis.
Příspěvek od Jumbo78 » čtv 22. lis 2012 6:44:01
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)