PokecDůvod k reklamaci (NTB) ?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
P1azer
Droid
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Důvod k reklamaci (NTB) ?

Příspěvek od P1azer » čtv 18. úno 2010 12:46:06

Zdravím, denska jsem si pálil nějaký CDčka do auta a zjistil jsem,že mechanika při vypalování hrozně vibruje a výsledkem je toho velký hluk. Děje se to jen při vypalování nebo pouštění CD (asi kvůli větším rychlostem). CO si tak pamatuju, tak tento problém jsem už objevil dřív,ale nějak jsem ho neřešil. Je to důvod k reklamaci? Bojím se,že mechanika třeba jendou odejde

PL113
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Důvod k reklamaci (NTB) ?

Příspěvek od PL113 » čtv 18. úno 2010 12:53:51

Ty vado tak to musí bejt fakt nepříjemný. Každopádně to vypadá, že tam není něco v pořádku a hlavně komfort práce s ntb je nulový, takže bych to šel vyreklamovat.

nFiX
Droid

Příspěvek od nFiX » čtv 18. úno 2010 12:56:22

Můj názor - celý asus je důvod k reklamaci ;) :DD ale zeptám se jinak - dělá ti to při všech typech media? ono to může být hodně věcí. Mechanika se mohla uvolnit, nebo (občas sem se s tím setkal, že když zatlačíš na dvířka mechaniky, že to přestane dělat), zkus nižší vypalovací rychlost, jiný program, ... a pokud nic z toho nepomůže, (ani zatlačit na motorek, ... popř. něajké profouknutí stlačeným vzduchem ) tak bych to reklamoval

PL113
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Příspěvek od PL113 » čtv 18. úno 2010 13:02:01

Já myslím, že takovéto řešení jsou pouze dočasná a nic neřeší! Je to jako kdybych měl na kole, co mám ještě v záruce, rozladěnou přehazovačku a sám si jí šteloval, protože bych mohl jezdit jenom na největší kolečko a jiný bych nemohl použít.
Pokud tedy můžeš ntb postrádat, dal bych ho reklamovat a pokud ne, můžeš zkusit to co popisoval nFix. Protože pokud si musíš pomáhat při přehrávání cd nějakým tlačením na dvířka mechaniky, tak opravdu není něco v pořádku a můžeš si být jistý, že až ti vyprší doba záruky, posere se ti to ;) proto bych neváhal.

Autor tohoto vlákna
P1azer
Droid
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Příspěvek od P1azer » čtv 18. úno 2010 14:02:58

nFiX píše:Můj názor - celý asus je důvod k reklamaci ;) :DD ale zeptám se jinak - dělá ti to při všech typech media? ono to může být hodně věcí. Mechanika se mohla uvolnit, nebo (občas sem se s tím setkal, že když zatlačíš na dvířka mechaniky, že to přestane dělat), zkus nižší vypalovací rychlost, jiný program, ... a pokud nic z toho nepomůže, (ani zatlačit na motorek, ... popř. něajké profouknutí stlačeným vzduchem ) tak bych to reklamoval

No kdybych nebyl před rokem a 3/4 blbej, tak si koupím IBM Lenovo a měl bych na hodně let pokoj (s mýma požadavkama). Jenže předtím jsem byl ještě natěšenje na hry a chtěl sem velkej výkon... co už.

No záruku mám do 1.4.2010, tak abych si pohl. Ještě to nějak otestuju,ale je to fakt úchylný.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“