PokecTablet s DBV-T tunerem

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Kontaktovat uživatele:

Tablet s DBV-T tunerem

Příspěvek od sinco » stř 05. pro 2012 17:49:39

Hodlam si zakoupit tablet s DBV-T tunerem. Nasel jsem dva kousky , FergusonS3 a GOCLEVER TAB T76GPSTV. Info :

Ferguson S3
http://shop.atoselektro.cz/tablet-fergu ... 23925.html

GOCLEVER TAB T76GPSTV
http://shop.atoselektro.cz/tablet-fergu ... 23925.html

Pro Ferguson S3 hovori 1,2GHz, (1GHz), RAM ma 1GB, (512MB), kapacitou lepsi baterku 3500 mAh,(2900 mAh)ale mensi vnitrni pamet 4GB, (8GB). Dale vstup pro externi antenu. Rozdil je i v cene. Ferguson S3 je asi o 1000Kc drazsi. A ja ted nevim zda ten ci onen. Ferguson je na tom lepe , az na vnitrni pamet, da se to obejit SD kartou, ale vnitrni pamet je rychlejsi jak SD karta, a cenu. Ale vyssi cena v tomto pripade je snad opodstatnena. Na GOCLEVER se peje chvala co do citlivosti tuneru, ale nadava na wifi ktera ma problem po probuzeni tabletu se pripojit na uz pripojenou wifi. Nevim si rady co vybrat. Dekuji

Tak jsem si koupil Ferguson S3. DBV-T tuner ma slusnou citlivost. V Brne v prvnim patre cihlaku jsem nasel krome HD a fandy vsechny tv. S tv jsem spokojen.Co jsem zkousel prenosny lcd tv tak tenhle tablet je na to nejlepe. Ale s GPS ne. V mistnosti se nefixne. Kdyz dam pres A-GPS aktualizovat almanach data se nacetla ale aplikace gps status stale tvrdil platnost dat 0 dni. Kdyz to porovnam s HTC Evo tak to se na stejnem miste fixne do nekolika vterin. Jako dalsi vec je zvuk. Messenger IM+ . I kdyz mam stazeny zvuk na nulu tak se nekdy ozve zvuk prichozi zpravy. Ale je to i dost hlasite. Coz treba v noci by me z toho zvuku jeblo. A malickost na konec. Zvuk tv. Kdyz pouziji sluchatka u tv tak i minimalni hlasitost by mohla byt slabsi. Mozna je to i citlivosti sluchatek koss porta pro. Zatim to osefuji nejakym utlumovym clankem v ceste. Jak je na tom GoClever nevim , nevlatnim ho. Ale kvuli testu, porovnani uvazuji ze ho koupim a porovnam. Ale s problemem s menici se hlasitosti zvuku , ma problem i GC. jsem nekde na netu cetl. Mate nekdo GoClever T76GPSTV . Podelte se o informace.
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne ned 24. lis 2013 20:34:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj svoje príspevky a nevytváraj po sebe viac príspevkov !!!
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Tablet s DBV-T tunerem

Příspěvek od ludekbrno » pát 07. pro 2012 9:23:09

K té GPS, pořádně se podícej co ti GPS Status píše. Není to platnost 0 dní, ale "stáří 0 dní", což znamená, že jsou čerstvě stažená ;-) No a zkoušet GPS v místnosti nemá smysl, GPS není určena k použití v budovách. Důležité je, jak funguje venku. Samozřejmě že se ale citlivost různých zařízení liší, záleží na použitém GPS čipu a anténě.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinco » pát 07. pro 2012 11:20:35

Ano souhlasim ze GPS je urcena na ven. Ale venku je zima a u otevreneho okna se mi dlouho stat nechtelo. A to ze si gps prijmac v telefonu poradi se signalem uvnitr budovy je jen plus a znamena ze venku by to mel fix fungovat jako z praku, jako u HTC Evo.
Edit. Nevim dohromady proc ale po prvnim fixnuti u otevreneho okna ktere trvalo snad pul minuty se ted fixne za cca stejny cas i v pokoji. Zkusil jsem nainstalovat PowerGPSupdater ale po restartu zadna zmena. Tak jsem to odinstaloval. Po dalsim restartu jsem spustil Gps status.Dal jsem vymazat gps data a znova stahl nova. Tohle jsem uz jednou delal. Ale ted to nejak zabralo. Otevrel jsem okno a nacetli se 4 satelity a dal nic. po chvilce bliknul fix. Presnost 1 metr. Po nejakem case jsem zkusil fix v mistnosti. A stejny ctyri sat. chvilku se nic nedelo a najednou skocil fix. Presnost 2 metry. Tak to snad uz bude ok.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

Haveja
Nové Androidě

Příspěvek od Haveja » úte 25. pro 2012 21:46:30

chtel bych se zeptat, jestli má teletex a umí skryte titulky 888?

fan-ny
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: TP-25

Příspěvek od fan-ny » stř 26. pro 2012 21:53:46

TTX je ok jen str. 888 se neznepruhledni jako velkych TV. Listovani probiha po stovkach a jednotkach...
Obrázek[/img]
a
Obrázek[/img]

Obrázek

Obrázek

Edit to sinco: male srovnani sem psal tu http://androidforum.cz/goclever-t76gpst ... ml#p485896
:help: - :potreseni: - :thumbup: - Tak ho pouzij... - :palec:

Haveja
Nové Androidě

Příspěvek od Haveja » pát 28. pro 2012 14:17:33

díky moc, takze to je pristroj ferguston S3, že?
a Goclever nevim jak funguje a pak jsem našel nový přístroj EAGET NAVI N1, 4GB, TV
ale vyhodou je že obě má skladem CZC, tak se tam pak stavím a vyzkouším obě.
a dám sem vědět.

Tak jsem se byl podivat na tablety, Goclever TAB T76GPSTV, pak EAGET navi N1 a Umax Joyplus M78E-Car Edition
jako jediny mel GOclever s Teletexem(ale nejak byl linej zobrazit texetex, pomalé načítaní, a zbytek neměli, jinak vse bylo ok, plynulost, ale nesmelo se tolik hejbat, tak asi budu shanět jiny tablet nebo jeste uvažuju na Tivizen nano, přístroj DVB-T s Wifi. :)
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne ned 24. lis 2013 20:33:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj svoje príspevky a nevytváraj po sebe viac príspevkov !!!

jano101
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: nokia Samsung

Příspěvek od jano101 » úte 05. lis 2013 22:36:47

ahojte potreboval by som sa rozhodnúť medzi
prestigio geovision GV7777 GPS TV Tablet a Ferguson S3 plus

v podstate ak mi niekto potvrdí že sa do fergusona dá nainštalovať iGo kúpim fergusona
už len kôli prípojke na externu anténu

Jumbo78
Administrátor
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2

Příspěvek od Jumbo78 » úte 05. lis 2013 22:38:43

Pokud se nepletu, máš na to už založené vlákno. Z jakého důvodu to tedy píšeš ještě sem? :twisted::evil:

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

jano101
Stálý androiďák

Příspěvek od jano101 » úte 05. lis 2013 22:40:19

ak môžeš prosím zedituj to vhodne dakujem
nechcem spamovať

fan-ny
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: TP-25

Příspěvek od fan-ny » stř 06. lis 2013 6:52:05

Po vic nez roce zadny pokrok?
Sem cekal ze se objevi kvuli vykonu aspon dvoujadra. Porad jen 8923/5 cip.
koukal jsem sem ale jen na prvni str. a samozrejme u nas treba pres heureku no ale kdyz to nedela cina kde by se braly ze? Asi neni novy cip s integrovanym dvb-t...

jano101 píše: GV7777 GPS TV Tablet a Ferguson S3 plus v podstate ak mi niekto potvrdí že sa do fergusona dá nainštalovať iGo kúpim fergusona
už len kôli prípojke na externu anténu
Do jakehokoliv android zarizeni co ma hardware predpoklady prece nainstalujes jakoukoliv navigaci.
Ja ve Fergusonu S3 pouzivam k plne spokojenosti Sygic.
Vyzkousel jsem 3 modely a zustal u S3 ktera ma nejcitlivejsi tuner. Nekde pred rokem jsem to testoval a psal v nekterem z vlaken kams vsude daval svuj dotaz ohledne volby GV7777 vs S3.
Chytam stanice se kterymi ma problem spolecna antena na dome. Na int. ant. tu malou. - Ostrava -2 polske multiplexy + vsechny nase 9p....
Jumbo78 píše:Pokud se nepletu, máš na to už založené vlákno. Z jakého důvodu to tedy píšeš ještě sem? :twisted::evil:
Tady se mi to tematicky prave libi aspon se tu sejde vic info . To byla asi chyba s tim new vlaknem

Tak co ma nekdo nejaky tip, povedomost o novem zarizeni s lepsim cpu? -Reseni s externim dvb-t neberu.
:help: - :potreseni: - :thumbup: - Tak ho pouzij... - :palec:

jano101
Stálý androiďák

Příspěvek od jano101 » ned 24. lis 2013 18:38:34

chcel by som sa obecne opýtať kolko môže vydržaš tablet v stave že ho uspíte tzn.že tlačídlo napájania len krátko stlačíte???
resp. dá sa niekde nastaviť ako sa má tablet správať po stčení tohto tlačidla ?

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » ned 24. lis 2013 18:42:58

Obecně záleží na tom, co za aplikace tam během spánku běží na pozadí. A nastavit se to nedá.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

jano101
Stálý androiďák

Příspěvek od jano101 » ned 24. lis 2013 19:07:32

vedel by si poradiť nejaký vhodný task manager kde sa dá pozrieť čo beži na pozadí a aj to kilovať ?

dobre ale obecne ak by to aj tak bolo po starom kolko tebe vydží tablet v stave spánku ??

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » ned 24. lis 2013 20:53:25

To je blbá otázka, task killerem si jen přiděláš problémy a nic nevyřešíš. Co běží na pozadí zjistíš snadno v me správci aplikací - spuštěné. To co nebudeš chtít, aby běželo, tak odinstaluj, to je jediná rozumná cesta.

píšu z mobilu

Odpovědět

Zpět na „Pokec“