Pokechtc evo 3d - chyba displeju alebo androidu?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
cozmo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: htc evo 3d

htc evo 3d - chyba displeju alebo androidu?

Příspěvek od cozmo » stř 02. led 2013 18:17:46

Po osmich mesiacoch pouzivania htc evo 3d mi zacal telefon blbnut. obcas zamrzne displej, neda sa na nic kliknut. obcas si sam zacne displej posuvat, zoomovat alebo klikat nahodne na ikonky alebo polozky v menu chce. mam tam android 4, poslednu verziu pre moj model.
dal som reset to factory settings, neprestalo to robit. este predym som nainstaloval antivir, prekontroloval system, bez virov.

tak neviem, ci by bolo riesenie prepalit nanovo software na telefone alebo ho zaniest naspat do obchodu a reklamovat vadny displej.

viete mi poradit, co moze byt najskor pricinou? android alebo hardware?

Autor tohoto vlákna
cozmo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: htc evo 3d

Re: htc evo 3d - chyba displeju alebo androidu?

Příspěvek od cozmo » stř 02. led 2013 18:32:06

este jedna dolezita informacia. vacsinou ked zamrzne, alebo si robi co chce, pomoze mu zablokovat a odblokovat displej. potom chvilu funguje

-Pavel-
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Galaxy S23

Příspěvek od -Pavel- » stř 02. led 2013 18:45:11

Zkus tam fouknout oficiální RUU ROM přes USB. Pokud to bude dělat i nadále, reklamuj.
Samsung Galaxy S23 5G 256GB černá - Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy S23
Hi-Fi Yamaha A-S701 Silver, Marantz CD 6007 Silver, Quadral Argentum 590

Nesli
Robot
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D ICS 4.0.4
Twitter: nesliva
Tablet: PMP 5770D JB 4.1.1

Příspěvek od Nesli » stř 02. led 2013 18:46:39

Chyba digitizeru Eva, co jsem četl na xda, rozhodně to není ojedinělá záležitost, mě to dělá tak 1x-2x denně, vypnutí a zapnutí LCD vždy pomůže, doporučuji v nastaveni/moznosti pro vyvojare/ zapnout "zobrazovat dotyky", pak se to snaze identifikuje (když je chyba, tak se po zapnuti na lcd objeví permanentní a krapet nestabilní dotyk, který systém bere jako dotyk první, tudíž jako ten, kterým se prostředí primárně ovládá - ostatní dotyky registruje dobře, ale to už člověku moc nepomůže)

Na reklamaci se mi to dávat nechce, už vidím, jak bych na Evo měsíc čekal :/ Holt pošlu Evinu do servisu (mám i nějaký prach pod lcd) než jí budu prodávat, aspoň bude jako nová ;)

To JackalJackal
už jsem zkoušel, nic ;)
HTC EVO 3D|androidí minulost-G1, Acer Liquid, Acer Liquid MT, SE Mini Pro SK17i, HTC Sensation - ukraden :(|Huawei G300 4.0.3
http://WWW.TWITTER.COM/NESLIVA

Odpovědět

Zpět na „Pokec“