Téma tohoto vlákna se ptá na něco jiného, tak se vraťte k tématu. Chcete měniť, povídejte se o tom, ale nemontujte sem argumenty co omlouvají krádež softwaru. Nebuďte trapní.

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór
Příspěvek od -Pavel- » pon 21. led 2013 12:43:23
Příspěvek od Mappleton » pon 21. led 2013 12:44:41
1.A apple má nějaký 5" mrdky?ramon.dexter píše:1. Vážně? Takže obyčejná SIM zabírá tolik místa, že se do těch 5" mrdek nevejde baterka? Fakt by to chtělo nějakej rozumnější, uvěřitelnější argument. On si totiž apple chce prostě a jednoduše zajistit efektivitu a trošku si svázat uživatele. Nic víc.Mappleton píše: 1. Mikro simky jsou už i na androidu, je to kvůli úspoře místa, aby se třeba ve stejným těle mohla dat větší baterie
2. Stejnou věc mají i některé jiné smartphony, rozhodně lepší jak mít simkartu pod baterkou ala SGS3
3. Bez registrace telefon zprovoznit jde, je to stejně jako na androidu, to že vy jste lama a nevidíte na displeji "tento krok přeskočit" za to apple nemůže. Základní nastavení je i androidu, kde také například bez wifi telefon nezprovoznite, takže tady je to stejně blbe na obou stranách.
4. Proč? Ty ikony jsou jediná možnost jak se do té aplikace dostat. Narozdíl od androidu víte hned, kde se daná ikona nachází...umožňuje vám google smazat třeba aplikaci kalendář? Neumožňuje. Ale na apple za to budete nadávat.
5. Ochrana proti pirátství. Vidíme jak ta volnost dopadla u androidu, že?
6. To jediné s vámi souhlasím, myslím že by se hodila nějaká aplikace, třeba download, kde by byly přijaté soubory, ale apple se hájí nestabilitou systému. Do toho nevidím. Ale jestli by to mělo zhoršit stabilitu ios ať to tam radši nedávají.
2. To že to mají i ostatní ještě nezanemná, že je to dobrej nápad. Ale dobře, chápu že iPhone se nerozebírá, tudíž tenhle šuplíček. Kdyby se sundavaly záda, určitě tam bude klasickej šuplík.
4. A proč musím mít na ploše vytahaný úplně všechno? Já tam chci mít jenom nejpoužívanější věci. "Plocha" v iPhonu má v androidu ekvivalent nabídky aplikací. Ne, nepotřebuju mít na telefonu permanentně otevřenou nabídku aplikací (bez ohledu an to že si to můžu přeskládat, jak potřebuju).
5. Pokud vím, na iPhonu se krade minimálně stejně jako u androidu, takže ve výsledku tu máme systém, kterej se bez obslužnýho softu v PC skoro ani neuprdne.
6. Apple obyčejně kecá a opět uživteli diktuje, co je pro něj nejlepší.
Nechci tady rozjíždět nějakej flame. Ale mnoho uživatelů obou platforem by si mělo protřít oči. Ani jedna platforma není dokonalá a obě mají omezení. Ale uživatelé applu mi přijdou až přehnaně nekritičtí k produktům applu a nevýhody vydávají za výhody. Což je naprostá hovadina.
A že když na něco nemám, že to nemám krást? Tvl, kde žiješ?
Příspěvek od xanthor » pon 21. led 2013 13:00:29
Příspěvek od -Pavel- » pon 21. led 2013 13:15:57
Příspěvek od Notouchme » pon 21. led 2013 16:00:19
To mi prijde moc spatne i na appleramondexter píše:Se mrkni do jakýhokoli desktopovýho browseru, kde je umístěný tlačítko zpět. Žádnej fail, okopírování funkčnosti to je. Navíc, žehrají na debilitu uživatelů - "zpět je všude, včetně browseru, na stejným místě".
trosku prehnane konzervativni nazor ne ? Je fakt co bych od cloveka co ma nekolik let jen ikonky na plose taky cekal...Mappleton píše:uživatelům applu nechybí, naopak mě na androidu otravují widgety a obrazovky. Kdyby to šlo, tak to zruším a nechám si jen otevřené menu s aplikacemi hned po odemceni.
Mappleton píše:To není argument. Když na něco nemám tak to nechám být ne? Já uznávám že na to třeba nemáš, ale to je jako bych řekl že nemám na huahej tak ti ho dneska přijdu ukradnout
Příspěvek od Mappleton » pon 21. led 2013 17:42:45
Příspěvek od don_alex » pon 21. led 2013 17:45:04
Příspěvek od Mappleton » pon 21. led 2013 18:10:24
Příspěvek od ludekbrno » pon 21. led 2013 18:23:03
Příspěvek od ramon.dexter » pon 21. led 2013 18:43:11
1. Nemá. Nokia 3310 byla menší než jakejkoli iPhone a vešla se tam normální SIM. Pravda, microSIM chápu. Ten zbytečnej plast na SIM je k ničemu. Ale nanoSIM? Proč? Kromě exkluzivity, kterou apple miluje.Mappleton píše: 1.A apple má nějaký 5" mrdky?
2. Jenže záda se nesundavaji aby to nebyl stejném shit jako všechny telefony se sundavajicimi zády, viz galaxy nexus, že?
4. Můžeš si tam udělat složku nepotřebné a dát si ji třeba na poslední stránku, s tímhle nemám problém
5. A proč asi nikdo nechce na androidu vydávat hry? Viz infinity blade nebo dlouhe rozhodování o real racing 3? Protože se tam krade nejvíc, tak se nedivte, že na to nejsou hry. Na ios se krade minimálně to máš pravdu ale na androidu docela dost.
Dál s takovým blbem, který napsal poslední větu nehodlám diskutovat, až se stydím že používám androidu.
Příspěvek od LivArt » pon 21. led 2013 18:49:02
Příspěvek od Lyon » pon 21. led 2013 18:57:52
Příspěvek od ramon.dexter » pon 21. led 2013 19:02:32
Příspěvek od Lyon » pon 21. led 2013 19:08:26
Příspěvek od Mappleton » pon 21. led 2013 19:54:02
Příspěvek od don_alex » pon 21. led 2013 19:56:39
Např. každou chvíli někde najdu nějakou svou poznámku s telefonem, ale už vůbec nevím, ke komu ho přiřadit - začnu zadávat a zjistím hned (pokud číslo nemám v kontaktech, najdu alespoň jestli a kdy jsem mu volal). Nebo hodně často komunikuji s nějakým jednorázovým zákazníkem, třeba jen po dobu tří dnů, takže mi nestojí za to si ho ukládat do kontaktů. A vím, že má třeba na konci 199, tak začnu psát 199 a ono mi to vyhledá všechny čísla (nejen uložená v kontaktech, ale i z volaných/přijatých/ztracených volání). Občas se mi taky stává, že mám na druhém (neAndroid) telefonu ztracený hovor nebo sms od někoho známého nebo zákazníka, ale v tom neAndroid telefonu ho v kontaktech nemám (není v mých silách mít kontakty na obou telefonech synchronizovaný), tak si zadám na androidu číslo a hned u prvních číslic mi to nabídne všechny dostupný kontakty, který tam jsou. A tak bych mohl pokračovat dál.Mappleton píše:No tak to neumí, ale ruku na srdce, k čemu je to dobrý?
Příspěvek od Notouchme » pon 21. led 2013 20:15:50
nechci te moralizovat, ale nekakas si ted do pusinky ? Mas tak velke pozadavky, ze ti je nesplni ani android (klidne napis jake a ja ti reknu, ze ti je stejne splni, kdyz to nebude display s vodotryskem) a pouzival si apple ? WTFMappleton píše:Ramon.Dexter: Ono je to spíše naopak, mám moc velké požadavky, které nesplňuje ani android.
Příspěvek od ludekbrno » pon 21. led 2013 21:29:16
Příspěvek od Mappleton » pon 21. led 2013 22:15:27
Příspěvek od Notouchme » pon 21. led 2013 23:17:54
Příspěvek od vallpaper » úte 22. led 2013 0:50:07
Příspěvek od don_alex » úte 22. led 2013 7:28:35
Příspěvek od vallpaper » úte 22. led 2013 9:24:27
Příspěvek od ludekbrno » úte 22. led 2013 9:52:42
Příspěvek od vallpaper » úte 22. led 2013 10:13:09
Příspěvek od ludekbrno » úte 22. led 2013 10:30:16
Příspěvek od Mishack » úte 22. led 2013 10:33:23
Příspěvek od Notouchme » úte 22. led 2013 10:57:21
Příspěvek od vallpaper » úte 22. led 2013 11:04:50
Příspěvek od Notouchme » úte 22. led 2013 11:11:09
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)