Notouchme píše:Jako kdyby si zase necetl pulku toho co napisu a vybral jsi jen to co potrebujes. Jinak pokud zde vytahujes problem s pripojenim na internet tak to mi prijde dost slabe. Kdo proboha nema net kdyz jsi koupi, jak jsi uvedl ty, zarizeni za XX tisic, nebo aspon dementni restauraci s WIFI na rohu. Si rovnou muzes koupit hloupou nokii a dopadne to stejne, resp. vyuziti jakehokoliv smartphonu bez netu se rovna hloupemu telefonu. Jinak ano muzes samozrejme vyjadrit svuj nazor, ale dobry nazor je kdyz ho umis podeprit dobrym argumentem, jinak je to vlastne par pismenek v svetle modrem okenku....
Cetl jsem to cele, bohužel. Vytáhl jsem to jako modelovou situaci, která přímo ukazuje to o co mi šlo. Android bez aplikaci 3 stran je podstatně méně pouzitelny, a ty jsi ho právě potvrdil tim, že bez přístupu na internet je to hloupý telefon. Děkuji.
Nesouhlasim, není to o tom mit důvod, který by přinesl světový mir celému telefonimu průmyslu, ale o tom co si myslím, napíšu proč si to myslím a ostatní by mohli třeba nesouhlasit, ale rozhodne je to jen názor tak proč si myslet že ten tvůj je nejlepší a vztekat se, když má někdo jiný?
Edit: snad jsem neporusil pravidla citaci předposledního prispevku :-\
Mishack: Já jsem tu silou svuj nazor neprosazoval, jen jsem ho bránil. Nikde jsem nikomu nenapsal, že se mi jeho názor nelibi. Vázne netuším o co vám jde

a nenadavam, akorát jsem prostě chtěl napsat co bych vylepšil na Androidu, nevěděl jsem, že se to tu nesmí
@telefon 2