s0uky - ono se to řeší, několik lidí psalo na vedení a podobně a nikdo na tohle nereaguje. napiš jim s jakýmkoliv jiným krytem a ozvou se během dne.. ono jde o to, že tenhle kryt si za den nabral 800 hlasů a druhý den dalších 600 což je nesmysl, když musíš čekat 24hodin na registraci jednoho mailu tj jednoho hlasu.. bude to někdo známý od pořadatele - onen Blem se i chvástal (podle diskuze této soutěže na FB), že zná lidi, co dělali web a že to předem vyhraje ještě v době, kdy ani nebyl jeho kryt schválen.. dokud nebyla registrace na mail, tak měl asi 20 000 hlasů během 3 dnů, teď je zase první během 2... není k tomu co dodat... nemluvě o krytech, co jsou na 3, 4, 6 místě - přede mnou a za mnou - není to práce autorů takže v soutěži nemají co dělat ale budiž.. a ten první je brush (štětec) do photoshopu, takže podvádí a ještě nemá ani svůj výtvor.... hold, vítejme v České republice...
Já už jsem tohle hlasování vzdal, protože soutěžím se svým výtvorem, mám poctivé hlasy ale najednou se tam objeví lidé, kteří nemají vlastní výtvor a ještě jim to tam skáče jak....

už nemám co dodat.. (maximálně to, že když na tohle upozorníte vedení, tak Vám odepíšou, že to řeší ale nic se neděje..)