Pokec[INFO]Freeware Programy

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Líbí se vám stránky?

Ano líbí nic bych neměnil pokračuj dál
1
50%
Ano líbí má to své chyby,ale proč ne!
0
Žádná hlasování
Ne,nelíbí (Kdo toto zvolil dejte do komentu a proč)
1
50%

Celkem hlasů: 2

Autor tohoto vlákna
KillBill
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Evolve FX400
Rom: 4GB

[INFO]Freeware Programy

Příspěvek od KillBill » čtv 07. úno 2013 19:17:50

Ahoj chtěl bych vám představit moji stránku o freeware programech.
Jdeme k věcy tato stránka slouži,aby vám dala informace o freeware programech.Určitě si ted kladete otázku však těhle stránek je plno slunecnice,stahuj atd...

Tuhle stránku vedu celkem dlouho každy den pokud je čas dodám článek a co třeba narazíte na zajímaví prográmek,který neznáte a bude se vám zrovna hodit.
Ano jede to na "php fusion" ale nevidím nic co by na něm bylo špatného je to celkem dobrý systém.

Máme i fórum na kterém se můžete zeptat na cokoliv musí se to samozřejmě týkat programů.Články rozhodně nepíši o Pirátských verzích ani o Shareware kdo by měl tip na nějakou novou sekci,nebo článek stačí napsat do SZ,nebo dolů pod tento topic.Kdo by měl nějaké nápady na vylepšení stránky stačí napsat.

Děkuji všem,že jste si tenhle román přečetli a doufám,že moje stránky vám poskytly potřebne informace.Také jsem dávám anketu tak hlasujte.Vážím si každého názoru.

Obrázek
Oblíbený citát: „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš“

foto1977
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock

Re: [INFO]Freeware Programy

Příspěvek od foto1977 » čtv 07. úno 2013 20:23:21

Podle mě zbytečnost, už jsou tu osvědčení stahuj, slunečnice apod.
Pokud by jsi chtěl prorazit tak musíš zvolit trochu jinou strategii, tohle je prostě jen kopie těch ostatních jen s jinou grafikou.
Navíc máš nesmyslně dány odkazy na stažení na ulož.to, tudíž aby byly aktuální tak jsou závislé na tvém uploadu což je nepraktické
a jak jsem teď letmo koukl tak už tam máš spoustu starších verzí než jsou aktuální.
Odkazy na tvůrce, domácí stránky programů chybí.
Celé je to podle mě na nic. A taky nechápu proč to dáváš na androidfórum a né někam kde se zabývají PCčkem.
Tím, že se ti tam díky této trapné reklamě koukne víc lidí určitě kvalitu webu nepozvedneš.
Promiň, ale takhle to vidím já.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Autor tohoto vlákna
KillBill
Nové Androidě

Příspěvek od KillBill » čtv 07. úno 2013 20:55:03

Děkuji za tvůj názor vážím si toho,že si mi to řekl takhle upřímě návštěvnost si nechcu zvednout chtěl jsem hodnocení od vás.Jinak proč to jsem nedát je tu pokec takže o čemkoliv :)

nanule
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3 mini

Příspěvek od nanule » čtv 07. úno 2013 20:57:18

Web ani neotvírám... ale proboha ta čeština v tvým příspěvku... to by si člověk rval vlasy!
Mobilní minulost:
Philips Savvy - Nokia 3310 - Siemens C35 - Nokia 6610i - SE K750i - Motorola SLVR - SE W880i - SE W995 - Nokia 5800XM - Xperia X8 - Xperia Mini Pro - HUAWEI Ascend G300 - Xperia Go - Galaxy S3 mini

Autor tohoto vlákna
KillBill
Nové Androidě

Příspěvek od KillBill » čtv 07. úno 2013 21:00:48

Za češtinu se omlouvám.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“