Mě osobně vůbec nejhnusnější a nejfádnější připadají nové Samsungy. Jak bych hned bral Galaxy S III po stránce hardwarové, tak ten jeho design je něco, co bych nepřekousnul. Samsung u mě skončil designově u S II. Nemůžu si pomoct, ale styděl bych se S III na veřejnosti vytáhnout, protože by si každý myslel, že jsem ho sebral nějaké ženské

Bez ohledu na barvu je to pocitově design pro ženské. Samsung to s tím zaoblením a snahou odlišit se od iPhonu už přepísknul a je to ode zdi ke zdi. Co se týče designu, tak se mi líbí iPhone 5 (nebýt to iOS

), nové Nokie (nebýt to WP

) a z Androidu bych si asi vybral mezi Xperiemi. Každopádně je mi mnohem bližší spíš hranatější design, oblé tvary Samsungů působí prostě lacině, nemluvě o materiálu těla, který by u top telefonů mohl obsahovat víc kovových dílů. Vzhledem k množství výrobců a modelů u Androidu je překvapivě problém vybrat hezký telefon, i když chápu, že na placce s velkým displejem a s co nejmenšími okraji se toho moc vymyslet nedá.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.