PokecZTE LIBRA Problem so signalom

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
easteldar
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 27. dub 2013 22:13:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE LIBRA

ZTE LIBRA Problem so signalom

Příspěvek od easteldar » sob 27. dub 2013 22:17:05

Ahojte
mam telefon ZTE Libra android 2,2 a stava sa mi ze mi vypadava signal ale stale iba na tom istom mieste napr. u priatelky v izbe ale inde uz ide, ked dam obnovit tovarenske nastavenia tak mi signal nabehne a cca mesiac funguje bez problemov a potom to zacne robit zase. Neviete poradit preco? Moze to byt aplikaciou alebo koli internetu? Alebo zeby virus ale avast mi nic nenasiel. Prosim poradte dakujem.




Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: ZTE LIBRA Problem so signalom

Příspěvek od Marek989 » ned 28. dub 2013 8:00:54

Možná chyba routeru... Zkus obnovit tovarni nastaveni routeru. A virus určitě ne. To maximálně se ti do telefonu dostane nejakej -ware, ale jenom pokud instalujes warez. Takže vyhoď AntiVir :wink:

Odesláno z mého HTC HD2
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


Autor tohoto vlákna
easteldar
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 27. dub 2013 22:13:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE LIBRA

Re: ZTE LIBRA Problem so signalom

Příspěvek od easteldar » ned 28. dub 2013 9:13:24

ale ja nemam problem s internetom ale s telefonym signalom od operatora. V mojom pripade s O2.

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: ZTE LIBRA Problem so signalom

Příspěvek od don_alex » ned 28. dub 2013 16:50:29

Něco podobného mi dělá můj SGA. Ale nikdy jsem nemusel dělat hard reset, stačilo restartovat telefon (nebo jsem zjistil, že stačí na pár minut zapnout letadlo). A dělá mi to vždy, když mám zapnutá mobilní data zároveň se vyskytuji v místě, kde je hodně mizerný kolísavý signál mobilní sítě.

A když Ti u přítelkyně ten signál vypadne, a Ty přejdeš jinam, tak zase signál máš, nebo už musíš obnovit tovární nastavení, protože jinak už se telefon nikde nechytne?
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


Autor tohoto vlákna
easteldar
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 27. dub 2013 22:13:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE LIBRA

Re: ZTE LIBRA Problem so signalom

Příspěvek od easteldar » úte 30. dub 2013 16:20:07

Ked prejdem inam signal mi zase nabehne. Skusim rezim lietadlo ci mi to pomoze. Cital som aj o nejakom pliesku co je treba zevraj nadvyhnut a potom by to uz problem nemal byt ale neviem ho najst a ani nvm naco to je a ci to vobec pomoze. Dakujem.


Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: ZTE LIBRA Problem so signalom

Příspěvek od don_alex » úte 30. dub 2013 17:47:45

Aha, tak na to Ti letadlo asi nepomůže. A jiné telefony v daném místě signál mají?
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti