PokecNejde GPS

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
paklic9
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 27. dub 2013 9:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X

Nejde GPS

Příspěvek od paklic9 » ned 30. čer 2013 11:19:21

Zdravim, mam takovy problem na mojem telefonu ZTE Grand X nejde GPS. Vzdy kdyz dam hledat moji polohu, tak mi to napise: ze je docasne nedostupna nebo tak neco, ale kdyz to skousim na starem mobilu, tak to jde v poho. Mobil mam ze zahranici. Pokud nekdo vite cim to je a nebo vite jak to opravit, tak napiste prosim. Predem dekuji za rady.




Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde GPS

Příspěvek od mArtinko5MB » ned 30. čer 2013 15:35:38

Máš tú GPS zapnutú ?
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!


Autor tohoto vlákna
paklic9
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 27. dub 2013 9:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X

Re: Nejde GPS

Příspěvek od paklic9 » ned 30. čer 2013 15:58:08

Tak ne asi. Asi ji mam vyplou. Samodrejmne ji mam zaplou. Nevim cim to je, tak proto se ptam tady. Doufam ze nekdo vi jak to spravit

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde GPS

Příspěvek od mArtinko5MB » ned 30. čer 2013 16:47:09

Treba sa spýtať pre istotu, je tu veľa "schopných" používateľov. V akej aplikácií Ti to nejde?

ps. vážne to treba z Teba všetko ťahať?
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!


Autor tohoto vlákna
paklic9
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 27. dub 2013 9:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X

Re: Nejde GPS

Příspěvek od paklic9 » ned 30. čer 2013 17:18:23

Promin, psal sem to ve skratce. No skousel jsem to asi ve 3 aplikacich s mapama, s tou od google, potom s mapy.cz a jeste s offline mapy and gps nebo jak se to menuje, ty 3 mapy nevim jak se menuji. Nevim proc to dela. :( Aplikaci to asi nebude, skousel jsem jich vic. Jinak jeste jedna vec, s totim mobilem jsem to zatim skousel jen u me doma, takze to mozna nejde jen u me doma, ale to by bylo divne, kdyz to u me doma jde na starem mobilu, ale na novem by to neslo. Nevim no.
EDIT: Restart mobilu taky nepomohl.


Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde GPS

Příspěvek od mArtinko5MB » ned 30. čer 2013 17:49:32

Je normálne, keď Ti GPS nejde v interiéri, najmä ak sa jedná o bytovku alebo vačší obytný dom ... Záleží od príjmača. Vybehni von a skúšaj.
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Nejde GPS

Příspěvek od don_alex » ned 30. čer 2013 19:01:04

paklic9 píše:Promin, psal sem to ve skratce.
Promiň, ale Ty chceš poradit, tak by jsi Ty měl popsat svůj problém co nejobsáhleji. Na nějaký zkratky tu není nikdo zvědavý. Příště téma rovnou zamknu.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


Autor tohoto vlákna
paklic9
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 27. dub 2013 9:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X

Re: Nejde GPS

Příspěvek od paklic9 » ned 30. čer 2013 20:55:54

Zitra to skusim jeste nekde jinde nez v bytu. Jinak napsal jsem vse dulezity. Nepsal jsem jen takove kraviny, ze mam zaplou GPS a ze jsem restartnul mobil a takove samodrzejme veci. Dulezite treba bylo, ze na starem mobilu mi to jde a to jsem napsal. Proste mi to nepripadalo rikat veci, ktere se delaji automaticky, jen blbec by neskusil restartnout mobil apodobne.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11258
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 280
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Nejde GPS

Příspěvek od Jumbo78 » ned 30. čer 2013 21:09:41

No, jestli hledáš polohu v bytě, tak ti doporučím třeba ty nahoře a partnerka dole... :D

Ono totiž některé mobily mají problém s GPS i venku, natož někde v bytě...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
paklic9
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 27. dub 2013 9:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X

Re: Nejde GPS

Příspěvek od paklic9 » ned 30. čer 2013 21:30:51

Aha diky, to mozna bude tim, no budu to skouset nekde ruzne. Ja si myslel ze v mobilech byvaji podobne GPS, ale je divne ze ve starem mi to jde normalne a to je to tak na***** mobil a ten novy je dost dobry a nejde to. Nevadi no, diky za pomoc. Skusim to zitra nekde jinde asi.

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Nejde GPS

Příspěvek od don_alex » ned 30. čer 2013 21:36:04

Tak jako upřímně opravdu netuším, na co potřebuješ GPS signál v bytě. Se bojíš, že bez navigace netrefíš k ledničce? :lol:
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


Autor tohoto vlákna
paklic9
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 27. dub 2013 9:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X

Re: Nejde GPS

Příspěvek od paklic9 » ned 30. čer 2013 21:41:41

:D :D :D to ne. Ale tak jako urcite nekdy GPS vyuziju a chci aby fungovala. Nebo abych aspon vedel, ze funguje. A stejne to nenavadi tak presne a urcite to nezna nas byt. :D :D :D

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti