PokecIcq widget

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Swe
Stálý androiďák
Příspěvky: 186
Registrován: stř 05. kvě 2010 16:10:48
Reputace: 0

Icq widget

Příspěvek od Swe » ned 09. kvě 2010 6:47:58

Existuje nieco take ako icq widget na android? Vdaka
PS. uz som hladal a nenasiel.




Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Icq widget

Příspěvek od skooopa » ned 09. kvě 2010 7:26:57

Myslis treba widget kde by se zobrazovali zpravy ci stavy? Ne tak o takovem widgetu nevim zkus na marketu mrknout po ICQ WIDGET ale pochybuju.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09
Reputace: 1

Re: Icq widget

Příspěvek od DeToX » ned 09. kvě 2010 8:10:18

Pro ICQ by oficialne ani nemelo byt nic jelikoz ma v pravidlech ze je zakazano pouzivat jiny klient nez oficialni.

Uživatelský avatar

machalda
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: pát 23. říj 2009 12:45:44
Reputace: 0

Re: Icq widget

Příspěvek od machalda » ned 09. kvě 2010 9:03:07

Swe píše:Existuje nieco take ako icq widget na android? Vdaka
PS. uz som hladal a nenasiel.
nemyslim si ze je... nenasel sem aspon... ale myslenka je to dobra... aspon by nebyl potreba zadnej servisni modul a drzelo by se to nahore porad... nebo se widgety vypinaj kdyz neni zobrazena plocha ?

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Icq widget

Příspěvek od cryingfreeman » ned 09. kvě 2010 9:08:46

no ono na icq je zo všetkych tých protokolov na markete najmenej veci(že by to prežívalo len vďaka naším krajinam)

ono by stačilo bay to výrobca nejakého IM programu(IM+, Nimbuzz) pridal pre všetky protokoly
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Icq widget

Příspěvek od jtoxx » ned 09. kvě 2010 9:28:13

Osobne pomalu prechazim na google talk. Ale je tezky premluvit 99% lidi ktery pouzivaj jako kecalka icq.

@telefon    
Follow me on - twitter

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Icq widget

Příspěvek od Mishack » ned 09. kvě 2010 10:20:59

Jsem na tom podobne. Pouzivam Jabber, ale vetsina lidi ma icq, takze to musim resit transportem :-/
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Icq widget

Příspěvek od d750 » ned 09. kvě 2010 12:28:01

No teda pokud vím tak gtalk taky nemá žádný widget který by ukazoval nové zprávy.

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Icq widget

Příspěvek od skooopa » ned 09. kvě 2010 12:30:14

Taky ze nema :) Jen widget na rychlou zmenu statusu...
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Icq widget

Příspěvek od jtoxx » ned 09. kvě 2010 12:38:31

Nn jen sem reagoval k odpovedi ze neni na androidu zadny kvalitni ICQ programek.

@telefon    
Follow me on - twitter

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 1 host