PokecPrestal fungovat MARKET

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » stř 12. kvě 2010 18:39:53

Ako je to mozne, z nicoho nic mi prestal fungovat, ked ho spustim, len nacitava a potom error, ze doslo k chybe serveru.
Robi to este niekomu? Vie niekto co s tym?


Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od d750 » stř 12. kvě 2010 18:46:06

Jo taky mnohdy i chyba spojení atd obvykle stačí zmáčknout znovu a hned to jede.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » stř 12. kvě 2010 19:03:01

nepomaha, mne to hadze stale...
Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od sheegy » stř 12. kvě 2010 19:14:32

zkousel jsi obnovit nazvy pristupovych bodu? popripade udelat novy?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » stř 12. kvě 2010 19:20:48

jj, skusal, nepomohlo...
Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp


Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » stř 12. kvě 2010 19:26:05

Mne to nejde taky, a už z toho chytám nervy. Pořád píše chyba servru, zkuste znovu. Už se to někdy v minulosti stalo že nešel market?

Uživatelský avatar

delarock
Robot
Příspěvky: 1249
Registrován: pon 30. lis 2009 0:49:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od delarock » stř 12. kvě 2010 19:40:47

nedavali ste nahodou updatovat Google Mapy dneska alebo vcera?
Android: M.Milestone - Nexus One - Galaxy S - Desire HD - Galaxy s II - Galaxy Nexus Palm Pre, Xperia X1, motorola V3, motorola V8, Iphone 2g, iphone 3G, iphone 4,

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » stř 12. kvě 2010 19:43:42

nie, google mapy mam updatovane uz davno, neviem co sa tam dofakalo...
Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp

Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » stř 12. kvě 2010 19:48:33

Jo, včera jsem je aktualizoval, nějaká souvislost?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » stř 12. kvě 2010 19:50:54

a vlastne hej, je to mozne... tak som skusil odinstalovat tu aktualizaciu... a nic :( nepomohlo...
Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp


Joffrey
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: ned 25. dub 2010 19:42:11
Reputace: 0

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Joffrey » stř 12. kvě 2010 19:56:58

Skuste toto: "Try - Manage Applications / Market / Uninstall updates"
Mne to pomohlo.
Samsung GT-I9300, Ainol novo 10 Hero, MK808

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » stř 12. kvě 2010 19:59:24

nepomohlo :(
Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Krokodyl » stř 12. kvě 2010 20:01:59

Též mi nejde, a sítí to není, jak přes Edge tak přes Wifi ani omylem. Chlapci to mají asi přetížené.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » stř 12. kvě 2010 20:04:37

no mne to pripada ako keby google uctu preplo...
Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp

Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » stř 12. kvě 2010 20:09:30

Joffrey: prosim tě co jsi tím myslel, my méně znalí celkem nevíme co se to vlastně po nás chce, bohužel. konkretnejsi popis by šel?

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od sheegy » stř 12. kvě 2010 20:16:18

lupo112 píše:jj, skusal, nepomohlo...
A normalne internet ti funguje? pres operu, nebo vestaveny prohlizec?

Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » stř 12. kvě 2010 20:19:48

internet v poho, jak přes vestavěný prohlížeč, tak i operu.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » stř 12. kvě 2010 20:24:13

jj, net ide akurat market nie... to je ten problem...
Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp

Uživatelský avatar

Karel01
Stálý androiďák
Příspěvky: 178
Registrován: sob 08. kvě 2010 15:51:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S9
Mobil 2 / ROM: LG G7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kladno

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Karel01 » stř 12. kvě 2010 20:29:52

Teď jsem zkoušel Market a žádný problém.
Motorola Milestone, operátor O2 HSDPA

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Krokodyl » stř 12. kvě 2010 20:37:20

Potvrzuji Market už zase šlape, ale skutečně před cca. 2. hodinami nešel.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » stř 12. kvě 2010 20:45:55

Tak mne to pořád nejde, jen doufám že problém není u mne, neb to asi jinak nerozchodim.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » stř 12. kvě 2010 20:49:26

mne tiež stále nechce slapat, nechapem co tomu je
Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp


tomaco
Stálý androiďák
Příspěvky: 132
Registrován: čtv 22. dub 2010 21:36:55
Reputace: 0

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od tomaco » stř 12. kvě 2010 21:19:53

robi/lo to viacerym tu je o tom clanok http://www.androidcentral.com/android-market-acting-try
HTC Desire Leedroid 2.3d

Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » čtv 13. kvě 2010 7:14:27

Takže aktuální stav u mně v téhle nepříjemnosti je: STÁLE NEFUNGUJE

Ví se prosím Vás něco víco tom kde je zakopaný pes???


Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » čtv 13. kvě 2010 9:26:05

Dík za odkaz, ale co s tím? Bohužel má znalost jazyka "bledych tváří" je poměrně chatrna, tudíž tomu moc nerozumím. co se to tam vlastně chce? Díky za pomoc.

Uživatelský avatar

bagrcoufal
Stálý androiďák
Příspěvky: 130
Registrován: úte 02. bře 2010 10:40:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nexus one
Bydliště: cercany.

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od bagrcoufal » čtv 13. kvě 2010 9:44:33

hmm napadlo te pouzit prekladac? http://translate.google.cz/translate?js ... l=en&tl=cs

jinak skus vymazat cache(najdes v nastaveni/aplikace). pokud nepomuze tak uz jen asi hard reset pokud ani to ne tak vyskousej zda se jedna jen o problem marketu, zkontruluj zda vsechny aplikace bezej jak maj. snad to bude ok. me tehda odesly pameti na N1 a prvni priznak byl prave nefunkcni market pak nasledovat googles atd.... Hodne stesti
honza
nexus one zpet z opravy HURAAA (kurna uz podruhy)
Kingsto​n SDHC 8GB 6 class
Holder Mount Car Charger For HTC Google Nexus One

Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » čtv 13. kvě 2010 9:50:19

Všechno funguje bez problémů, jen ten market nejde. Zkusil jsem stáhnout aplikací přes WiFi a nebyl problém, přes edge to ovšem pořád hlásí chybu servru. Jinak přes edge taky vše funguje jej má.

Uživatelský avatar

bagrcoufal
Stálý androiďák
Příspěvky: 130
Registrován: úte 02. bře 2010 10:40:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nexus one
Bydliště: cercany.

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od bagrcoufal » čtv 13. kvě 2010 10:37:59

tak to je jina, nedosel ti FUP?? zkousel si smaznout cache u marketu, vic me asi nenapada.
nexus one zpet z opravy HURAAA (kurna uz podruhy)
Kingsto​n SDHC 8GB 6 class
Holder Mount Car Charger For HTC Google Nexus One


Jirka125
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: pát 07. kvě 2010 11:59:04
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5
Twitter: @jirkovo

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Jirka125 » čtv 13. kvě 2010 10:48:22

Nevím, jakýho máš operátora, ale nemůže to blokovat on? Např. ti povoluje pouze port 80 a stahování jde přes jiný. Ale to je jen odhad.
Já mam Vodafone a u něj problém s Marketem není.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti