PokecPrestal fungovat MARKET

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » čtv 13. kvě 2010 10:51:50

bagrcoufal píše:tak to je jina, nedosel ti FUP?? zkousel si smaznout cache u marketu, vic me asi nenapada.
Do marketu se přes edge dostanu, najdu aplikaci kterou chci, zadám stáhnout, začne stahování a po cca 5 vteřinách napíše : chyba servru, zkuste znovu (nebo tuto hlášku to napíše občas i při načitání marketu). Tolik můj problém s marketem.

Jinak malá omluva za neznalost moderní doby a věcí s ní spojených, ale co je FUP???
Hledal jsem "cache" v nastavení-aplikace jak jsi psal, ale tam v tom nic takového není, pouze Neznámé zdroje (mám povoleno) správa aplikací,spuštěné služby,vývoj. Nic o "cache" tam není. V marketu jako takovém jsem položku nastavení ani nenašel a asi tam řekl bych není, proč taky.

Vlastním HTC Desire a už začínám byt z toho na nervy. :help:

jirka 125: Nevím, jakýho máš operátora, ale nemůže to blokovat on? Např. ti povoluje pouze port 80 a stahování jde přes jiný. Ale to je jen odhad.
Já mam Vodafone a u něj problém s Marketem není.

T-mobile, datový tarif mám, fungoval do včerejška bez problému, stahoval jsem co jsem potřeboval.
Už si tu na foru připadám jak d...l, furt mi něco nejde, pořád něco potřebuju poradit atd. Normálně mi chybí např. "kamenný obchod" kde bych zašel a lidsky si s tím problémem mohl s někym pokecat a podívat se na to přímo v mobilu co s tím.




Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
lupo112
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 03. led 2010 23:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Twitter: http://twitter.com/sw2eu

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od lupo112 » čtv 13. kvě 2010 11:44:06

Hmm... mne sa to uz potom v noci rozbehlo, same od seba, fakt neviem co s tym bolo.
Televízny program pre android? Čekujte viac info, prípadne @ETVproApp

Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » čtv 13. kvě 2010 12:01:23

Jsem DEBIL a to říkám veřejně bo to se mnou asi není normální. Market fachčí, samozřejmě jsem přetáhl limit pro data co mám od operátora. Se s toho po.....
Takže pokud si s tím někdo lámal hlavu, tak se mu tímto co nejupřimněji omlouvám :yes:

Asi mobil prodám a skončím opět u nějakého low endu a nebudu ze sebe dělat veřejně cypa.

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od d750 » čtv 13. kvě 2010 12:15:52

Podle mě není nutný se uchylovat k nejhoršímu a kupovat hloupý mobil ale spíše pořídit si nějaký lepší datový tarif.

Uživatelský avatar

Míra Mírovatý
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: úte 06. dub 2010 12:14:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Trnávka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Míra Mírovatý » čtv 13. kvě 2010 12:19:33

d750 píše:Podle mě není nutný se uchylovat k nejhoršímu a kupovat hloupý mobil ale spíše pořídit si nějaký lepší datový tarif.

Samozřejmě jsem tarif navýšil na dostatečnou kapacitu :lol:

Ale jsou to takové prkotiny které mně vytáčí do bezvědomí. :yes:


Uživatelský avatar

bagrcoufal
Stálý androiďák
Příspěvky: 130
Registrován: úte 02. bře 2010 10:40:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nexus one
Bydliště: cercany.

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od bagrcoufal » čtv 13. kvě 2010 13:01:21

Míra Mírovatý píše:....Market fachčí, samozřejmě jsem přetáhl limit pro data co mám od operátora. Se s toho po......
hehe tak to je ten FUP na ktery ses ptal
nexus one zpet z opravy HURAAA (kurna uz podruhy)
Kingsto​n SDHC 8GB 6 class
Holder Mount Car Charger For HTC Google Nexus One

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od d750 » čtv 13. kvě 2010 14:35:26

Já mam od o2 ten nejjednodušší tarif za 160kc na měsíc a ještě se my nestalo že by my market stávkoval.

Uživatelský avatar

delarock
Robot
Příspěvky: 1249
Registrován: pon 30. lis 2009 0:49:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od delarock » čtv 13. kvě 2010 14:36:46

Srry za OT ale toto neni normalne s tym nasim cesko slovenskom.
Takze peniaze platime za pausaly a este mame limity a neviem co.V anglicku by sme mali za 20 libier 600 minut neobmedzene sms,neobmedzeny net a este zadarmo v ramci siete..... koho treba zavrazdit aby sa to konecne zmenilo aj tuna ?o tom ze HD2 alebo Desire zadarmo o tom ani nehovorim
Android: M.Milestone - Nexus One - Galaxy S - Desire HD - Galaxy s II - Galaxy Nexus Palm Pre, Xperia X1, motorola V3, motorola V8, Iphone 2g, iphone 3G, iphone 4,

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 972
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 18

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od netineti » čtv 13. kvě 2010 17:18:56

O2-sk - 6€ na mesiac bez FUP a inych obmedzeni, je to sice len EDGE ale za tie peniaze bohate staci, slape market a vsetko..a doma WIFI..uplna pecka..


@telefon    

Uživatelský avatar

delarock
Robot
Příspěvky: 1249
Registrován: pon 30. lis 2009 0:49:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od delarock » čtv 13. kvě 2010 18:02:20

a slimacia rychlost :)
Android: M.Milestone - Nexus One - Galaxy S - Desire HD - Galaxy s II - Galaxy Nexus Palm Pre, Xperia X1, motorola V3, motorola V8, Iphone 2g, iphone 3G, iphone 4,

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 972
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 18

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od netineti » čtv 13. kvě 2010 18:14:24

Rychlost - ako kde - ked som bol v Tatrach tak bola ozaj slimacia ale doma (Sala) je to ok - evidentne rychlejsie..

@telefon    

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od radegast » čtv 13. kvě 2010 19:57:40

Míra Mírovatý píše:Jsem DEBIL a to říkám veřejně bo to se mnou asi není normální. Market fachčí, samozřejmě jsem přetáhl limit pro data co mám od operátora. Se s toho po.....
Takže pokud si s tím někdo lámal hlavu, tak se mu tímto co nejupřimněji omlouvám :yes:

Asi mobil prodám a skončím opět u nějakého low endu a nebudu ze sebe dělat veřejně cypa.
Na tohle doporučuju celkem dobrou aplikaci 3G Watchdog z Marketu.
Dá se nastavit velikost FUP, od toho se odvíjí možnost nastavit si qvótu kolik procent před vyčerpáním má varovat. Dokonce ve spojení s APNdroid umí deaktivovat data. Lze nastavit začátek a konec zúčtovacího období.
Má i widget na plochu na který jde nastavit co se má na něm zobrazit a jestli třeba barevně (zelaná/červená).
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Horseman
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 16. dub 2010 18:18:58
Reputace: 0

Re: Prestal fungovat MARKET

Příspěvek od Horseman » stř 18. srp 2010 13:47:07

Ahoj, taky mi přestal fungovat Market. Pídil sem se a v Německu o tom vyšla zpráva, kterou mi přeposlala jedna prodavsačka s O2. Píšou, že je to cyba Google a že zatím nevědí proč.Nejdříve to sváděli našřpatné používání, ale když začali mít problémy i nový zákazníci, tak přiznali barvu. Rešení zatím v nedohlednu!!! Jestli má někdo zájem, mail můžu přeposlat ( je v NJ )

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti