PokecVzdálená plocha

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
robcar
Stálý androiďák
Příspěvky: 176
Registrován: sob 15. kvě 2010 21:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Legend

Vzdálená plocha

Příspěvek od robcar » ned 23. kvě 2010 22:27:43

ahoj, znáte někdo nějakou dobrou aplikaci na vzdálenou plochu?




Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Vzdálená plocha

Příspěvek od cryingfreeman » ned 23. kvě 2010 23:14:46

PhoneMy PC, logmein, Remote VNC Pro...
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Autor tohoto vlákna
robcar
Stálý androiďák
Příspěvky: 176
Registrován: sob 15. kvě 2010 21:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Legend

Re: Vzdálená plocha

Příspěvek od robcar » ned 23. kvě 2010 23:30:39

cryingfreeman píše:PhoneMy PC, logmein, Remote VNC Pro...
Díky. A jde tím ovládat i PC, který je na routeru a má neveřejnou IP?


qwake
Androiďák!
Příspěvky: 289
Registrován: stř 25. lis 2009 0:15:32
Reputace: 0

Re: Vzdálená plocha

Příspěvek od qwake » pon 24. kvě 2010 5:02:21

S Phone my pc jo.
http://wenam.cz - Tvorba webových stránek

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Vzdálená plocha

Příspěvek od nFiX » pon 24. kvě 2010 7:23:40

Remote desktop



Autor tohoto vlákna
robcar
Stálý androiďák
Příspěvky: 176
Registrován: sob 15. kvě 2010 21:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Legend

Re: Vzdálená plocha

Příspěvek od robcar » pon 24. kvě 2010 21:49:06

díky všem za odpovědi. podařilo se mi to rozjet pouze přes phone my pc, ostatní jsem buď špatně zadával nebo se nejde připojit za router. phone my pc ale jede celkem dobře.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti