Pokecinethome wifi

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Nicco
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: čtv 21. led 2010 16:10:44
Reputace: 0

inethome wifi

Příspěvek od Nicco » čtv 27. kvě 2010 14:21:26

Ahoj, jde vám někomu přes telefonu připojit na inethome wifi?


HTC Magic Black-červené boky :P 32A 16Gb Micro SD


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: inethome wifi

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 27. kvě 2010 14:47:51

Co je inethome wifi? To je nějakej produkt, nebo tvoje osobní označení?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: inethome wifi

Příspěvek od Kubkolienka » čtv 27. kvě 2010 14:52:24

predpokladam

http://www.inethome.cz/

tiez som prv myslel ze je to nejaka skratka pre domaci internet ;)
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: inethome wifi

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 27. kvě 2010 14:59:56

Jo aha, to je poskytovatel... (už ani nemluvim o tom že zakladatel fóra nám moh tohle velký tajemství říct :roll: )

k dotazu: a chceš se připojit jako k jaký síti? Jakým způsobem? Tu wifi máš doma, nebo chceš na tu wifi kterou je k tobě internet šířenej?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Nicco
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: čtv 21. led 2010 16:10:44
Reputace: 0

Re: inethome wifi

Příspěvek od Nicco » čtv 27. kvě 2010 15:04:34

No, prostě ta wifina je všude po měste (ROKYCANY) a je pro všechny, kteří si zaplatí tu službu pro určitý město (mám to zaplacený :)) A když se na tu wifi připojim tak mě to přesměruje na tu stránku, kde se přihlásim a na ntb mi to už potom pustí na net, na mobilu mě to dál nepustí, zasekne se to na tý přihlašovací stránce..:( Tak se ptám jestli někdo ví jak to rozjet :)
HTC Magic Black-červené boky :P 32A 16Gb Micro SD


Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: inethome wifi

Příspěvek od Kubkolienka » čtv 27. kvě 2010 15:24:12

Nebudu mat nejaku mac filtraciu? Nie je to registrovane len na jedno zriadenie?
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: inethome wifi

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 27. kvě 2010 15:25:50

Nicco: zajdi si za providerem a domluv se s ním přímo. My na fóru ti s tim moc neporadíme.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Nicco
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: čtv 21. led 2010 16:10:44
Reputace: 0

Re: inethome wifi

Příspěvek od Nicco » čtv 27. kvě 2010 15:54:21

@Kubkolienka. nene, to určitě ne...zkoušel jsem 2 ntb :)
HTC Magic Black-červené boky :P 32A 16Gb Micro SD


hornyicki
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 22. zář 2010 11:13:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 606546692

Re: inethome wifi

Příspěvek od hornyicki » stř 22. zář 2010 11:25:23

Dobrý den,
Měl jsem internet od Inethome smlouvu na 1 rok,kterou jsem řádně platil.Po roce jsem neukončil smlouvu tak čekali než mi naběhnou peníze(8000) a pak poslali vymahačskou firmu která chtěla 8000 KČ.Kdo má od nich internet dávejte pozor-já od nich nechci ani POZDRAV :!:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti