PokecReklamace Aliexpress - obchodnik Sunsky

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tempest
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HAIER

Reklamace Aliexpress - obchodnik Sunsky

Příspěvek od tempest » sob 07. pro 2013 21:54:52

Ahoj, objednal jsem si u obchodnika Sunsky mobil HAIER W910 spolu s pametovou kartou 8GB. Karta nebyla vubec dorucena a mobil se pokazil po tydnu. Tak jsem ho poslal po domluve s obchodnikem na reklamaci. Po 14 dnech urgencich, co mu lezel na poste v Cine, si ten mobil vyzvedl. Pak sam nabidl opravu, nebo nahradu penez. Zvolil jsem nahradu penez a od te doby porad jenom pise, ze az mne penize poslou, tak me bude informovat. Konkretni datum nechce dat a dokonce napsal, at na neho netlacim a posledni varovani. Bohuzel uz nemuzu otevrit spor, protoze objednavka a placeni probehlo. Na aliexpress neni zadny help pro tyto pripady, kdyz uz je obchod uzavreny. Momentalne jsem bez mobilu a penez. Nemate prosim nekdo radu, jak postupovat? Dik

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Reklamace Aliexpress - obchodnik Sunsky

Příspěvek od ludekbrno » sob 07. pro 2013 22:10:26

Obávám se, že teď už můžeš jen čekat a doufat. A příště víc přemýšlet, jestli ty ušetřené peníze stály za to.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

pk76
Robot
Typ mobilu / ROM: Mi Note 2 128GB Global
Mobil 2 / ROM: LG G2
Tablet: Nexus 7 II
Rom: MIUI

Re: Reklamace Aliexpress - obchodnik Sunsky

Příspěvek od pk76 » ned 08. pro 2013 8:09:18

Zkus to na něho ještě jednou a po dobrém s tím že chceš telefon opravit. Číňan ti prachy nevrátí, tratil by na tom. Bohužel toto riziko je třeba si uvědomit před solo nákupem v Číně.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“