O.K. Zní to přesvědčivě,vycházel sem z toho,co mě "několikrát" řekl operátor + co sem se dočet na netu.matata píše:TO me2d09: DÍKY DÍKY DÍKY!!!!!!!!!!!!!!
Omlouvam se za sve nezl¨nalosti portu a protokolu, jak uz jsem rikal, nejsem zadnej IT![]()
z Tveho prispevku je konecne videt ze tomu nekdo rozumi opravdu a poradne a jsem samozrejme i rad ze si mi dal v urcitych vecech za pravdu.
Pokud i na tvuj prispevek budeou negativni reakce, tak uz na tohle forum fakt nepachnu... jeste jednou diky za popsani odbornych vyrazu a faktu...
Je to presne tak jak rikas, akorat jsem nemel dostatecne odborne informace (vyrazy pro urcite veci)....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak aby sme to uzavřeli....proč mě teda bylo naúčtováno těch 600kč? Chcete mě říct,že mě okradli? Pochybuju,že sem běžel na aplikacích,který neměli ten správný port či protokol.Každopádně už to řešit nebudu.Když budu zase volat operátorovi,tak si zase vyslechnu hromadu h....n a nic se nezmění.
G1 mám za 1kč,tak mě ten paušál za I+ nezabije,mam neomezenej internet a mam aspoň klid i jistotu,že nebudu platit nic navíc.
Je smutný,že v T-Mobilu dělají idioti,co ví h...o,ale buď je to z jejich strany záměr,nebo jsou vážně tupý!
Berte tento příspěvek i jako omluvu z mojí strany,ale vycházel sem z toho,co sem slyšel já...