PokecJaký datový tarif používáte ??

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór


garman406
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 07. bře 2009 16:13:08
Reputace: 0

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od garman406 » ned 12. dub 2009 19:15:21

Hm...zajímavý....já používal G1 3dny se surfmail+ a stálo mě to navíc 600kč... :|




Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od tomtomas » pon 13. dub 2009 16:31:10

Ahoj tak jsem to nejak nepobral prosimvas jak je to s tim TWIST Surf + za tech 40 kc tydne tam se plati co???a mapy a youtube to se plati zvlast????
Naposledy upravil(a) tomtomas dne úte 14. dub 2009 9:15:53, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

xDeMO
Stálý androiďák
Příspěvky: 130
Registrován: čtv 02. dub 2009 8:03:11
Reputace: 1

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od xDeMO » úte 14. dub 2009 8:47:23

Operátor : T-Mobile
Název : Internet +
FUP : 2GB/měsíčně +- 100MB týdně udělám
Cena : 699 ,- ale když jsem si ho dal k G1 dali mi slevu na 350,- bez dph.

jinak bez neomezeného netu je to smutna hračka :-(
pokad ovšem nejste pořád v dosahu WIFI ;)
sony xperia Z


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 9:12:26

To nevim proc ti uctovali 600,- navis, ale Surf&mail opravdu staci!!!! nebude se vam uctovat nic navic... druhou otazkou samozrejme je FUP ktery je pouze 100 MB (po prekroceni vyrazne omezeni rychlosti pripojeni), ale protoze jsem doma pripojenej pres wifi a objemnejsi data se snazim stahovat pres ni, tak se mi denne stahne pres edge, kdyz sem mimo domov nebo venku jen nejakych 2-5Mb. A to se nijak neomezuju. Kdyz cekam na bus mrknu na idnes. Venku pouzivam i mapy, icq a dalsi veci. Je to jen o tom nestahovat pres edge nebo gprs blbosti a pockat s objemnymi vecmi az budete pripichli pres wifi a podle me tech 100 Mb bude stacit bez problemu. Samozrejme e tey potreba mit doma tu wifinu.


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 9:43:00

matata píše:To nevim proc ti uctovali 600,- navis, ale Surf&mail opravdu staci!!!! nebude se vam uctovat nic navic... druhou otazkou samozrejme je FUP ktery je pouze 100 MB (po prekroceni vyrazne omezeni rychlosti pripojeni), ale protoze jsem doma pripojenej pres wifi a objemnejsi data se snazim stahovat pres ni, tak se mi denne stahne pres edge, kdyz sem mimo domov nebo venku jen nejakych 2-5Mb. A to se nijak neomezuju. Kdyz cekam na bus mrknu na idnes. Venku pouzivam i mapy, icq a dalsi veci. Je to jen o tom nestahovat pres edge nebo gprs blbosti a pockat s objemnymi vecmi az budete pripichli pres wifi a podle me tech 100 Mb bude stacit bez problemu. Samozrejme e tey potreba mit doma tu wifinu.

Nic navíc pokud použiváš jen emaily bez přílohy a prohlížení internetu.. Pokud používáš ICQ, Mapy, youtube..stahování z marketu tak to ti data naúčtujou viz specifikace služby..



matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 9:51:56

kalion píše:
matata píše:To nevim proc ti uctovali 600,- navis, ale Surf&mail opravdu staci!!!! nebude se vam uctovat nic navic... druhou otazkou samozrejme je FUP ktery je pouze 100 MB (po prekroceni vyrazne omezeni rychlosti pripojeni), ale protoze jsem doma pripojenej pres wifi a objemnejsi data se snazim stahovat pres ni, tak se mi denne stahne pres edge, kdyz sem mimo domov nebo venku jen nejakych 2-5Mb. A to se nijak neomezuju. Kdyz cekam na bus mrknu na idnes. Venku pouzivam i mapy, icq a dalsi veci. Je to jen o tom nestahovat pres edge nebo gprs blbosti a pockat s objemnymi vecmi az budete pripichli pres wifi a podle me tech 100 Mb bude stacit bez problemu. Samozrejme e tey potreba mit doma tu wifinu.

Nic navíc pokud použiváš jen emaily bez přílohy a prohlížení internetu.. Pokud používáš ICQ, Mapy, youtube..stahování z marketu tak to ti data naúčtujou viz specifikace služby..

to neni pravda... jde o protokol.... icq na starych tel. kde byli vytvoreny jako java aplikace, byl uctovany, protoze data tahali pres nejaky specialni protokol... icq klienti pro iphone nebo g1 jsou postaveny jinak a data tahaj normalne z http... tudiz jsou uctovany. To same mapy i youtube.... vsechno tohle pouzivam a nikdy mi nic uctovany nebylo i kdyz jsem to tahal pres edge nebo gprs... vyzkousejte si to samy a druhy den zavolejte opratora... rekne vam zda nektery datovy prenosy vam byly uctovany... mam g1 uz dva mesice... nikdy sem nic navic neplatil... celou dobu pouzivam surf & mail


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 10:03:57

matata píše:
Nic navíc pokud použiváš jen emaily bez přílohy a prohlížení internetu.. Pokud používáš ICQ, Mapy, youtube..stahování z marketu tak to ti data naúčtujou viz specifikace služby..

to neni pravda... jde o protokol.... icq na starych tel. kde byli vytvoreny jako java aplikace, byl uctovany, protoze data tahali pres nejaky specialni protokol... icq klienti pro iphone nebo g1 jsou postaveny jinak a data tahaj normalne z http... tudiz jsou uctovany. To same mapy i youtube.... vsechno tohle pouzivam a nikdy mi nic uctovany nebylo i kdyz jsem to tahal pres edge nebo gprs... vyzkousejte si to samy a druhy den zavolejte opratora... rekne vam zda nektery datovy prenosy vam byly uctovany... mam g1 uz dva mesice... nikdy sem nic navic neplatil... celou dobu pouzivam surf & mail
Já se nepřu jen konstatuju.. Pokud si trváš na svém, potom je vše v pořádku.. každý je odpovědný za své jednání a činy.. myslím, že o způsobu tarifikace datových připojení něco vím..

jen trochu na zamyšlenou... jaký by byl potom rozdíl mezi Surf&mail a internet+ podle tvého vyjádření žádný.. jen ve výši poplatku.. Ale jak říkám nepřu se.. pokud si to tak myslíš pak je vše OK. 8-)


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 10:10:00

:D
Surf+ = neuctuje se pouze protokol http a https, Fup 50mb
Surf&mail+ = neuctuje se protokol http, https, pop3 a imap, fup 100mb
internet+ = neuctuje se protokol http, https, pop3, imap a vsechny ostatni znamy i neznamy protokoly.FUP 2GB - to je ten rozdil... kdo nema pripojeni pres wifi aby to aspon stridal, tak mu tech 100 mb nemuze absolutne stacit... Proto je internet+

Takze kdyz budu mit na svem starem sonyericsson aplikaci na icq Jimm, tak se surfmail+ bude uctovany protoze to tahaly pres nejakej silenej protokol,ale pres internet+ nebude uctovany protoze tam jsou "zdarma" vsechny protokoly... G1 ale neni sony ericsson. Dnes uz to jde skoro vsechno pres http.

Tudiz kdo chce do G1 stahovat emaily z pop3 nebo imap pomoci aplikace E-mail musi mit Surf&mail+, kdo nechce pop3 nebo imap, stacilo by mu Surf+ ale tam je fup 50 Mb a to je opravdu pekelne malo, proto pouzivam Surf&mail+.

Proc by podle tebe melo byt icq nebo mapy uctovane?
Prilohy z aplikace Gmail jsou pres protokol HTTPS(z aplikace gmail v telefonu G1 , ne z java apk Gmail na ostatni telefony podporujici java apk).
HLAVNE LIDI NEDAVEJTE NA TO CO VAM REKNE OPERATOR, SAMI O TOM VEDI KULOVY... BOHUZEL...


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 10:34:57

Je mi líto mám na věc poněkud odlišný názor... ale asi to nemá cenu dale řešit


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 10:50:02

Ale to prece neni o tom, se hadat nebo prit.
Rozdilny nazor ktery nema cenu resit, je jestli je lespi jaro nebo podzim, na to muzeme mit oba jiny nazor a vlastne oba pravdu, protoze ty mas rad treba jaro a ja podzim to je v poradku, ale tady jde preci o to ze napr. to icq proste bud uctovany je a nebo neni. Jina moznost neni, neni to vec nazoru ale faktu...

Me samotneho a urcite i jine by zajimalo, jak to doopravdy je.

Proc si myslis ze icq by melo byt uctovane?
Shodneme se na tom co jsem psal o datovych tarifech co se tyce protokolu a fup? Nebo jsem tam napsal neco spatne?


PePa
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: pát 20. bře 2009 8:59:53
Reputace: 0

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od PePa » úte 14. dub 2009 10:50:40

surf&mail mám, takže toto téma taky sleduju. Podle všeho platí, že všechny aplikace co na G1 mám používají stejný protokol jako browser tedy http (port 80), takže se do surf&mail vlezou. A to platí např i pro SKYPE, ten jede i na PC na portu 80. Za internet platím jen 230Kč ikdyž používám úplně všechny funkce telefonu, včetně skype nebo andnav. Je ale pravda, že programy využívající jiné porty než http, https, imap či pop3 budou účtovány. Naštěstí žádný takový nemám a nevím jestli vůbec na G1 existuje.
Tento můj názor je podpořen vyúčtováním a i mailem z technické podpory t-mobile. Jediný důvod proč platit víc než surf&mail je 100MB limit. Už jsem vyzkoušel že následné zpomalení je výrazné.


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 10:54:59

PePa píše:surf&mail mám, takže toto téma taky sleduju. Podle všeho platí, že všechny aplikace co na G1 mám používají stejný protokol jako browser tedy http (port 80), takže se do surf&mail vlezou. A to platí např i pro SKYPE, ten jede i na PC na portu 80. Za internet platím jen 230Kč ikdyž používám úplně všechny funkce telefonu, včetně skype nebo andnav. Je ale pravda, že programy využívající jiné porty než http, https, imap či pop3 budou účtovány. Naštěstí žádný takový nemám a nevím jestli vůbec na G1 existuje.
Tento můj názor je podpořen vyúčtováním a i mailem z technické podpory t-mobile. Jediný důvod proč platit víc než surf&mail je 100MB limit. Už jsem vyzkoušel že následné zpomalení je výrazné.
Diky Pepo!!! Je to presne tak jak rikas...
Pro G1 je to jen a jen o poctu stazenych a odeslanych dat, jinak je uplne jedno jaky datovy tarif mate. Abych byl uplne presny muze se urcite vyskytnout aplikace ktera bude vyuzivat jiny protokol, ale zatim o zadne nevim. Z marketu bych rekl ze sou vsechny pres http(s).
To zpomaleni je opravdu totalni! :-( Z 256 na 16! Na synchronizaci tech 16 staci, proste to jen bude trvat dyl ale surfovat se s tim uz moc neda, to uz je skoro pomalejsi nez postak :)


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 11:02:49

matata píše:Ale to prece neni o tom, se hadat nebo prit.
Rozdilny nazor ktery nema cenu resit, je jestli je lespi jaro nebo podzim, na to muzeme mit oba jiny nazor a vlastne oba pravdu, protoze ty mas rad treba jaro a ja podzim to je v poradku, ale tady jde preci o to ze napr. to icq proste bud uctovany je a nebo neni. Jina moznost neni, neni to vec nazoru ale faktu...

Me samotneho a urcite i jine by zajimalo, jak to doopravdy je.

Proc si myslis ze icq by melo byt uctovane?
Shodneme se na tom co jsem psal o datovych tarifech co se tyce protokolu a fup? Nebo jsem tam napsal neco spatne?
Napsal jsem dotaz na operatora..třeba se pletu, Ale že by byl opravdu jen rozdíl ve FUP a ceně... Znovu jsem si procházel na stránkách T-M podnínky k datovým zvýhodněním a stále si myslím že mám pravdu.. :geek:


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 11:07:12

Tak sem hod link, odkud to ctes. Kazdopadne ja i pepa to mame dolozeny fakturama, nevim co vic muze slouzit jako dukaz.

A co se tyce T-mobile....
1) jejich informovanost o produktu G1 a Android je asi tak 0
2) Samozrejme ze ti budou cpat internet+, protoze je to drazsi tudiz pro ne lepsi... a maji naprostou pravdu, internet+ je proste a jednoduse pro G1 to nejlepsi, protoze ma velky fup a nebudou ti uctovany vuuuuubec ale vuuubec zadne aplikace, (ani ta jedna z 1000 u ktere se bude pouzivat jiny protokol). A maji take naprostou pravdu ze surfmail+ neni dostacujici, protoze kdyby sis stahnul tu 1 z 1000 aplikaci ktera bude vyuzivat jiny protokol tak ti to opravdu bude uctovane.

Zkopiruj sem to co ti odepsali ze zakaznicky podpory...


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 11:13:32

matata píše:Tak sem hod link, odkud to ctes. Kazdopadne ja i pepa to mame dolozeny fakturama, nevim co vic muze slouzit jako dukaz.

A co se tyce T-mobile....
1) jejich informovanost o produktu G1 a Android je asi tak 0
2) Samozrejme ze ti budou cpat internet+, protoze je to drazsi tudiz pro ne lepsi... a maji naprostou pravdu, internet+ je proste a jednoduse pro G1 to nejlepsi, protoze ma velky fup a nebudou ti uctovany vuuuuubec ale vuuubec zadne aplikace, (ani ta jedna z 1000 u ktere se bude pouzivat jiny protokol). A maji take naprostou pravdu ze surfmail+ neni dostacujici, protoze kdyby sis stahnul tu 1 z 1000 aplikaci ktera bude vyuzivat jiny protokol tak ti to opravdu bude uctovane.

Zkopiruj sem to co ti odepsali ze zakaznicky podpory...
Mě nejde o informovanost o produktu, jde mi o informace o službě, která nevznikla s příchodem G1.
Ve chvíli kdy mi odepíšou tak to určitě vyvěsím..

Jen okrajove.. doma mám wifi.. takže doma přes wifi jinak přes EDGE, vyjímečně jedu přes GPRS, ale to fakt jen vyjimenčně, přesto stahnu měsíčně okolo 1GB dat ( mimo wifi)


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 11:17:50

kalion píše:
matata píše:Tak sem hod link, odkud to ctes. Kazdopadne ja i pepa to mame dolozeny fakturama, nevim co vic muze slouzit jako dukaz.

A co se tyce T-mobile....
1) jejich informovanost o produktu G1 a Android je asi tak 0
2) Samozrejme ze ti budou cpat internet+, protoze je to drazsi tudiz pro ne lepsi... a maji naprostou pravdu, internet+ je proste a jednoduse pro G1 to nejlepsi, protoze ma velky fup a nebudou ti uctovany vuuuuubec ale vuuubec zadne aplikace, (ani ta jedna z 1000 u ktere se bude pouzivat jiny protokol). A maji take naprostou pravdu ze surfmail+ neni dostacujici, protoze kdyby sis stahnul tu 1 z 1000 aplikaci ktera bude vyuzivat jiny protokol tak ti to opravdu bude uctovane.

Zkopiruj sem to co ti odepsali ze zakaznicky podpory...
Mě nejde o informovanost o produktu, jde mi o informace o službě, která nevznikla s příchodem G1.
Ve chvíli kdy mi odepíšou tak to určitě vyvěsím..

Jen okrajove.. doma mám wifi.. takže doma přes wifi jinak přes EDGE, vyjímečně jedu přes GPRS, ale to fakt jen vyjimenčně, přesto stahnu měsíčně okolo 1GB dat ( mimo wifi)
No dobre, ale ver tomu, ze informovanost o sluzbe ktera se vaze k telefonu G1 je nulova... A to co maj o tech datovych zvyhodnenich na jejich webu je naprosta pravda. Akorat ze G1 proste funguje trosku jinak. Uprimne bych se vubec nedivil kdyby ti odpovedeli ze zakaznicky podpory ze icq je placeny... Proste o tom maji spatny informace. Maji desitky dotazu na icq (jimm) do starsich telefonu, ale kolik myslite ze procet dotazu maj ke G1? Rekl bych tak nulanulaprd :))

Schvalne se zkuste na t-mobile zeptat, jaky je rozdil mezi java aplikaci jim a aplikaci napr. meebo pro G1... Absolutne vam nebudou schopni odpovedet... Vetsina z nich ani nevi co to ten protokol vlastne je... Je to fakt tragedie... Na druhou stranu chapu ze nemuzou vedet o kazdy aplikaci, pres co se pripojuje na net... ale bohuzel mi na infolince tvrdili i to ze placena bude i sync kalendare mailu a kontaktu coz je totalni kravina, vsechno to jede pres http. Oni maj proste naucenou vetu - "zdarma je pro emaily, operu mini a webnwalk." Zkuste se jen zeptat na Steel a budou koukat jako trubky.... Ani nevedej ze nejakej Steel existuje...


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 11:24:07

1Gb mimo wifi? Ty blaho a co porad stahujes? To porad koukas na youtube ne?

Synchronizace kontaktu, kalendare a mailu je denne max 1Mb a to to pouzivam fakt hodne... 1 stranka na webu ma okolo 150Kb... to musis fakt porad brouzdat po netu ne?


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 11:24:22

Ve svém dotazu jsem uvedl že se jedná o službu v smyslu použítí s T-M G1.
na druhou stranu, kdo jiný by měl odpovědět a komu jinému "důvěřovat" než operátorovi, který službu nejen zřizuje, poskytuje,ale i účtuje.. I za cenu opětovného dotazu.... chápu že je to o lidech.
Naposledy upravil(a) kalion dne úte 14. dub 2009 11:29:16, celkem upraveno 1 x.


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 11:26:16

Presne ta kje to o lidech... Schvalne ze jich zeptejte na ty veci jak sem psal, vubec vam nebudou schopni odpovedet... Predstavte si ze tam sedite a jste skoleni hlavne na to jak duchodcum poradit aby vypli T9 a najednou zavola nejakej "blazen" :-) co ma G1, absolutne se nechytaj.


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 11:31:14

garman406 píše:Hm...zajímavý....já používal G1 3dny se surfmail+ a stálo mě to navíc 600kč... :|
Pokud máte pravdu.. nechápu Garman406.. proč??


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 11:33:25

napadaji me dve moznosti:
1) ma tu jednu aplikaci z 1000 (nejspis warez) ktera pouziva jiny protokol
2) po koupi byl tak nadseny ze si rychle pustil video z youtube :) a az potom aktivoval tarifni zvyhodneni

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od tomtomas » úte 14. dub 2009 11:34:23

4kalion ttreba si zrovna oblibil aplikaci ktera pracuje na jinem protokolu nez http a porad ji pouzival a pouzival :lol:


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 11:42:09

Dobře nic méně.. I kdybych připustil tvojí teorii, což nepřipuštím, zkoušet nové aplikace a bát se co když to nebude tak jak má být..?

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od tomtomas » úte 14. dub 2009 11:44:57

4kalion to byla takova teorie s nadsazkou ale k veci ty to resit nemusis mas internet + ja mam jen TWIST surf + ja se musim bat to me operator skube jako kachnu a jeste me ten TWIST surf+ nejakym zahadnym zpusobem nejde


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 11:47:31

kalion píše:Dobře nic méně.. I kdybych připustil tvojí teorii, což nepřipuštím, zkoušet nové aplikace a bát se co když to nebude tak jak má být..?
Pokud nebudes zkouset warez aplikace, ta kse bat opravdu nemusis.

Prijde mi u Tebe zajimave, ze neustale stojis za svym nazorem, ale ani vlastne nevis proc...
Kdy uz mi vysvetlis, proc by melo byt icq nebo mapy placene?

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od tomtomas » úte 14. dub 2009 11:48:18

matata píše:
kalion píše:Dobře nic méně.. I kdybych připustil tvojí teorii, což nepřipuštím, zkoušet nové aplikace a bát se co když to nebude tak jak má být..?
Pokud nebudes zkouset warez aplikace, ta kse bat opravdu nemusis.

Prijde mi u Tebe zajimave, ze neustale stojis za svym nazorem, ale ani vlastne nevis proc...
Kdy uz mi vysvetlis, proc by melo byt icq nebo mapy placene?

Souhlasím :yes: :rtfm:


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 13:21:29

tomtomas píše:
matata píše: Pokud nebudes zkouset warez aplikace, ta kse bat opravdu nemusis.

Prijde mi u Tebe zajimave, ze neustale stojis za svym nazorem, ale ani vlastne nevis proc...
Kdy uz mi vysvetlis, proc by melo byt icq nebo mapy placene?

Souhlasím :yes: :rtfm:
Samozřejmě že vím, proč.. jednak proto že datové zvýhodnění mám už nějakou dobu.. nikoli až s G1 a jednak jednoduše vycházím z podmínek služby..
počkám na vyjádření operátora..


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 13:32:26

proboha a kde ctes ty podminky... hod link


joppi

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od joppi » úte 14. dub 2009 14:28:05

mam taky surfmail+ a ze zacatku jsem byl opatrny, posledni mesic uz jsem s tim delal vsechno mozne pres EDGE a stejne ani koruna navic(dolozeno fakturou). Ale myslim, ze operator se chova podle podminek, jenze aplikace pro g1 se pripojuji pres protokol http... nastesti :D


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Jaký datový tarif používáte ??

Příspěvek od matata » úte 14. dub 2009 14:29:34

joppi píše:mam taky surfmail+ a ze zacatku jsem byl opatrny, posledni mesic uz jsem s tim delal vsechno mozne pres EDGE a stejne ani koruna navic(dolozeno fakturou). Ale myslim, ze operator se chova podle podminek, jenze aplikace pro g1 se pripojuji pres protokol http... nastesti :D
Přesně tak....

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host