PokecMarket funguje vam?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Market funguje vam?

Příspěvek od patlen » pát 18. čer 2010 9:49:17

Zdarec jen otázka.včera jsem si prožil se svým DESIREČKEM BRICK a dnes ráno koukám na market že mám nějaké apk k aktualizaci tak dám aktualizovat a ono nic.Tak jsem se připojil k wifi a efekt stejný, vypadá to že se snaží stahovat, ale nic NEZAČNE.Tak jen jestli mi může někdo ověřit co a jak.jestli to nemůže být tim brickem.díky
Naposledy upravil(a) Supík dne pát 12. lis 2010 13:32:36, celkem upraveno 2 x.
Důvod: upraven titulek




Uživatelský avatar

malcor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: pát 19. bře 2010 7:57:25
Reputace: 0

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od malcor » pát 18. čer 2010 9:51:24

Jo taky mě to večer a ráno blblo. Ale dal sem reset a šlo to už v pohodě.
Samsung Galaxy Nexus, Oficiální ROM bez Rootu
Twitter: PremekK

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od patlen » pát 18. čer 2010 9:54:56

Reset samozřejmě proběhl a stále nic,ani od operátora ani přes wifi...furt jen "teploměr" který se neplní downloadem... :D Zkoušel jsme i placené aplikace které mám koupené a efekt stejný.píše Zahájení stahování a tím to končí....

Uživatelský avatar

Karel01
Stálý androiďák
Příspěvky: 178
Registrován: sob 08. kvě 2010 15:51:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S9
Mobil 2 / ROM: LG G7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kladno

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od Karel01 » pát 18. čer 2010 9:59:02

Zkoušel jsem Market, žádný problém.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od patlen » pát 18. čer 2010 9:59:55

hmmmm to je blbý...,to si mě moc nepotěšil sakra


Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od PL113 » pát 18. čer 2010 10:01:13

taky v pohodě...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od patlen » pát 18. čer 2010 10:02:14

neeee už mi to radči nepište....ach jo.

Ale to je blbost sakra vždyt jsem včera po tom Bricku zkoušel stahovat nějaký apk abych ověřil jestli se po novém rootu instalují na kartu............a šlo to v pohodě.A dnes už nic i když mi to nabízí aktualizace???


jonathanio
Stálý androiďák
Příspěvky: 221
Registrován: čtv 29. dub 2010 17:31:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 10 Pro
Tablet: iPad Air 2
Bydliště: Praha 4

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od jonathanio » pát 18. čer 2010 11:24:37

Taky se mi nestahuji veci z marketu. Vse normalne funguje, ale stahovani ne. Porad to pise "Zahajeni stahovani" ...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od patlen » pát 18. čer 2010 11:26:38

No konečně v tom nejsem sám už jsme se chystal přeflashovat romku :-)


jonathanio
Stálý androiďák
Příspěvky: 221
Registrován: čtv 29. dub 2010 17:31:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 10 Pro
Tablet: iPad Air 2
Bydliště: Praha 4

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od jonathanio » pát 18. čer 2010 18:31:39

Uz funguje normalne :)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od patlen » pát 18. čer 2010 18:58:48

Hm mě pořád ne sakryš tak počkám do rána no....


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od yonah » pát 18. čer 2010 19:45:39

Mně tohle dělá už dlouho. Vždy po nahození nové ROM, resp. po wipe. Časem se to spraví. Občas pomůže "cancel download", a opakovat, dokud nenaskočí.
oblíbené aplikace a hry.

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od d750 » pát 18. čer 2010 19:47:15

Jste pěkný amatéři to by se profíkovy stát nemohlo.


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od yonah » pát 18. čer 2010 19:49:56

Čekal jsem, že se tu objevíš a napíšeš, že ti to funguje. :DD
oblíbené aplikace a hry.

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od d750 » pát 18. čer 2010 19:53:23

Nic na tom není stačí si udržovat nandroid zálohy a před nahráním nové rom pouze smazat cache.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od patlen » pát 18. čer 2010 20:18:10

To je zvláštní že do včerejška to normálně šlo a dnes ve firmě jsem zjistil ( po zprávě že jsou nové aktualizace) že to nejde a nejde to do teď


jonathanio
Stálý androiďák
Příspěvky: 221
Registrován: čtv 29. dub 2010 17:31:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 10 Pro
Tablet: iPad Air 2
Bydliště: Praha 4

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od jonathanio » úte 06. črc 2010 12:36:57

Uz treti den mi zase nejde stahovani z marketu. Cokoliv jineho vyzadujici internet funguje bez problemu, ale z marketu nestahnu ani prd. Porad zahajuje stahovani ... :(

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od patlen » úte 06. črc 2010 12:40:24

vydržel jsem to 3 dny pak přišel wipe a začlo to fungovat :?
nebo myslím ani wipe nepomohl musel jsem znovu flashnout MODACA

Uživatelský avatar

Dark_Dave
Stálý androiďák
Příspěvky: 201
Registrován: úte 22. pro 2009 14:09:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Hero

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od Dark_Dave » úte 06. črc 2010 15:39:25

taky se mi to deje .. vetsinou pomuze restart downloadu ... kdyztak restart marketu ... ale docela me to vytaci
Black Hero - 2 GB MicroSD - Vodafone Student
Moje aplikace

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od d750 » úte 06. črc 2010 15:54:59

Pokud se aplikace z marketu netahá tak je problém s loginem ke google učtu který se sdílí s Gtalkem. Proto se doporučuje zalogovat se k gtalk nechat chvíli běžet a pak by měl market fungovat normálně.

Uživatelský avatar

Dark_Dave
Stálý androiďák
Příspěvky: 201
Registrován: úte 22. pro 2009 14:09:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Hero

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od Dark_Dave » úte 06. črc 2010 15:58:02

aha dik za radu ja v dobre vire uspory baterky a pameti jsem google alk servisu sestrelil :-D
Black Hero - 2 GB MicroSD - Vodafone Student
Moje aplikace


jonathanio
Stálý androiďák
Příspěvky: 221
Registrován: čtv 29. dub 2010 17:31:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 10 Pro
Tablet: iPad Air 2
Bydliště: Praha 4

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od jonathanio » úte 06. črc 2010 17:04:05

Tak v mojem pripade delal asi problemy SMODA Widget. I kdyz jsem mel zapnute pripojeni tak mi jej z nejakeho duvodu blokoval a nedovoloval synchronizace (posledni 2.7.2010, tehdy jsem jej poprve pouzil). Po jeho odinstalaci a restartu uz vse funguje jak ma.


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od matata » úte 10. srp 2010 6:50:29

Tak se mi od včerejška děje to samý.... :( Máte někdo řešení? Opravdu pomáhá přihlásit se ke gtalk a pak se to rozběhne, ale to je řešení k hov... pořad se tam přihlašovat. :/
Díky za rady.


littlelioncz
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 21. srp 2010 7:55:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od littlelioncz » sob 21. srp 2010 7:58:34

Tak se mi dneska ráno stalo to samé, Market ne a ne fungovat, pořád hlásil chybu sítě. Jak zde bylo uvedeno přihlášení do Gtalk, to jsem nedělal, stačilo "stáhnout" maily z gmail - tedy pustit aplikaci GMAIL a hned potom mrket začal fungovat normálně.

Díky za rady a pro někoho možná lepší varianta, nemusí se přihlašovat do gtalk, stačí spustit a zavřít gmail...

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od MrEdDy » úte 24. srp 2010 6:45:39

Včera jsem pořídil Desire a taky nešel market , ale stačilo mi párkrát "cancel down" a jde to :) jinak další možnost je ten gtalk,tak je tu uvedeno ..
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!

Uživatelský avatar

tune.lar
Androiďák!
Příspěvky: 293
Registrován: ned 16. kvě 2010 18:24:30
Reputace: 1

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od tune.lar » čtv 02. zář 2010 10:03:23

Ahoj, funguje vám market? dělal sem reset telefonu a nyní se nemohu přihlásit na svůj učet, ani přes vestavěný prohlížeč po zadání gmail.com mi stranka nenaběhne a nahlásí chybu sítě, ostatní stranky vpohodě, i přes pc jede gmail vpořádku.
Siemens M50, Siemens CX65, Motorola RAZR V3, Motorola E938, Motorola l7, Motorola Z3, Motorola MOTO Ming,
Nokia N82, Samsung SPICA, Motorola DEFY, Motorola ATRIX, Samsung GalaxyNote 10.1 s Pen

MOTOROLA MOTO X [ROM][4.4.4][ghost] REFLEX BOW [>_ Pleasure Paradox]


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od matata » čtv 02. zář 2010 10:08:29

No to bude spis problem s wifi nebo mobilnim internetem..

Uživatelský avatar

tune.lar
Androiďák!
Příspěvky: 293
Registrován: ned 16. kvě 2010 18:24:30
Reputace: 1

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od tune.lar » čtv 02. zář 2010 10:17:10

jedu přes wifi, na telefonu online režim, ale jak píši, ostatní stránky vpohodě, jen gmail hlásí chybu sítě. :help:
Siemens M50, Siemens CX65, Motorola RAZR V3, Motorola E938, Motorola l7, Motorola Z3, Motorola MOTO Ming,
Nokia N82, Samsung SPICA, Motorola DEFY, Motorola ATRIX, Samsung GalaxyNote 10.1 s Pen

MOTOROLA MOTO X [ROM][4.4.4][ghost] REFLEX BOW [>_ Pleasure Paradox]


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od matata » čtv 02. zář 2010 10:21:07

tak to je opravdu divne, me gmail bezi, ale tak zkus chvili vydrzet, teoreticky tam muzou neco servisovat... zkousel jsi reboot?

Uživatelský avatar

tune.lar
Androiďák!
Příspěvky: 293
Registrován: ned 16. kvě 2010 18:24:30
Reputace: 1

Re: Market ...funguje vám ?

Příspěvek od tune.lar » čtv 02. zář 2010 10:27:08

pravě jsem včera večer nahodil novou verzi systému a od té doby mi to nešlape, myslíš kompletní reebot systému?
Siemens M50, Siemens CX65, Motorola RAZR V3, Motorola E938, Motorola l7, Motorola Z3, Motorola MOTO Ming,
Nokia N82, Samsung SPICA, Motorola DEFY, Motorola ATRIX, Samsung GalaxyNote 10.1 s Pen

MOTOROLA MOTO X [ROM][4.4.4][ghost] REFLEX BOW [>_ Pleasure Paradox]

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host