PokecZměna čísla sestavení

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
janda123
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy Note 2

Změna čísla sestavení

Příspěvek od janda123 » stř 12. bře 2014 14:10:02

20140312_111247[1].jpg
20140312_111247[1].jpg
Jestli se na,Vás můžu obrátit s pomocí ohledně telefonu Samsung N7100.Po novém roce jsem si stáhnul neoficiální verzi firmware 4.3 šlapal perfektně a bez problémů,ale jako když utne,začal mi zamrzat foťák a později i telefon,nevjeděl jsem ci s tím mám dělat,tak jsem si stáhnul z obchodu play CWM a nainstaloval.Mám staženou už dlouho oficiální romku 4.1.2 od tmobile,tu jsem tam mněl už dřív a tak jse ji chtěl nahrát zase do telefonu,tady na foru jsem se dočetl že když mám CWM,tak se s IMEI nic nestane.Stalo se,IMEI bylo změněno a já sí nezavolám.Zálohu efs jsem udělal aplikací RootExplorer v2.16 na sdkartu.Když chci nakopírovat složku efs zpět tak se nenakopíruje celá(RootExplorer v2.16),tak jsem jí tam kopíroval po jednom souboru a IMEI se nezměnil smozřejmě mán v telefonu udělaný CWM ROOT.Už jsem bezradný a neví co mám dělat.A ještě,jsem zkoušel obnovit jen dva soubory a to "nv_data.bin" a "nv_data.bin.md5 to jsem dělal a nic.
Potom mi telefon po zapnutí najel,jen po název telefonu a konec.Nekomunikoval ani počítačem.V PC jsem musel vrátil staré ovladače na telefon,protože jsem měl výstražnou zprávu,že je chyba s připojením telefonu.Potom jsem spustil odin a telefon byl připojený(před tím nebyl vidět),tak jsem do PDA vložil oficiální rom 4.3 od tmobile,který jsem stáhnul přímu ze samsungu update.Mobil najel i s původním IMEI,asi jsem mněl štěstí.Na domácích obrazovkách a v aplikacích se mi po chvíli zobrazují v průhledném okně informace o telefonu,ale jak přepnu třeba do nadstavení nebo někde jinde,tak zmizí.
A mám změnu čísla sestavení(posledni čtyři)Přidal jse fotku plochy tam je vidět co se mi objevuje na ploše.Jestli mi někdo dokáže poradit a tím bude telefon OK,tak se mu odměním na účet.
Předem díky za pomoc.

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Změna čísla sestavení

Příspěvek od don_alex » stř 12. bře 2014 14:53:46

Kam všude to napíšeš? Už jsem Ti na jednom fóru odpovídal, tam nereaguješ. :facepalm:

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Autor tohoto vlákna
janda123
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy Note 2

Re: Změna čísla sestavení

Příspěvek od janda123 » stř 12. bře 2014 16:12:48

Už jsem to na tom fóru našel po pravdě řečeno jsem nevěřil že bude někdo tak rychlej a ochotnej pomoct.Moc díky

Odpovědět

Zpět na „Pokec“