Pokec3G síť od T-Mobile konečně i v Brně, ale jen někde ...

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tomas_em
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 02. bře 2010 20:08:40
Reputace: 0

3G síť od T-Mobile konečně i v Brně, ale jen někde ...

Příspěvek od tomas_em » pát 25. čer 2010 8:40:51

Od včerejška KONEČNĚ je k dispozici síť 3G od T-Mobile v Brně, netrvalo jim to ani tak dlouho, pouhých 9 let od udělení licence :DD
Ale chodí jen někde, zkoušeno v Masarykově čtvrti, tam jede, okrajové čtvrti (zkoušeno Maloměřice) zatím nic.





jerry.hadr

Re: 3G síť od T-Mobile konečně i v Brně, ale jen někde ...

Příspěvek od jerry.hadr » pát 25. čer 2010 10:33:57

Kr.Pole,Bohunice,Liskovec,Jundrov ani fň.


Návštěvník

Re: 3G síť od T-Mobile konečně i v Brně, ale jen někde ...

Příspěvek od Návštěvník » pát 25. čer 2010 11:54:34

Já mohu potvrdit ul. Hybešova a okolí Vaňkovky, zde 3G běhá, ale Komárov už mrtvo...


Autor tohoto vlákna
tomas_em
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 02. bře 2010 20:08:40
Reputace: 0

Re: 3G síť od T-Mobile konečně i v Brně, ale jen někde ...

Příspěvek od tomas_em » pát 25. čer 2010 16:08:39

No doufám že to T-Mobile brzy vylepší, 3G docela kolísá. Přihlásí se jako 3G a za chvíli spadne zpět na EDGE, možná se o mě hádají dvě BTS, jedna umí 3G a druhá ne ;) Každopádně je to krok kupředu i když po skoro deseti letech je to minimálně ostuda. V tomhle mají růžoví přenosní docela velký deficit proti nule na druhou i vodnímu telefonu ;) Ten jejich o "generaci vyšší" 4G skončil fiaskem, tak snad půjdou do sebe a aspoň se časem vyrovnají konkurenci.

Jinak 3G jsem chytil na ulici Bohuslava Martinů, ale jen do poloviny čísel, pak na Hroznové, ale tady to hned to skočilo zpět na 2G. Brňáci hlaste sem, kde vám 3G chodí a kde ne.


kub
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 05. kvě 2009 22:36:08
Reputace: 0

Re: 3G síť od T-Mobile konečně i v Brně, ale jen někde ...

Příspěvek od kub » pát 25. čer 2010 19:42:49

Před barákem (Dvořákova, Brno - střed) mám 3G, vejdu do bytu, jsem zase na E. Je to možné? Podotýkám, že žádnému vlnění nerozumím, takže nevím, zda na na to mají vliv zdi nebo tak.



Autor tohoto vlákna
tomas_em
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 02. bře 2010 20:08:40
Reputace: 0

Re: 3G síť od T-Mobile konečně i v Brně, ale jen někde ...

Příspěvek od tomas_em » sob 26. čer 2010 16:44:45

kub píše:Před barákem (Dvořákova, Brno - střed) mám 3G, vejdu do bytu, jsem zase na E. Je to možné? Podotýkám, že žádnému vlnění nerozumím, takže nevím, zda na na to mají vliv zdi nebo tak.
Sranda je, že to mám obráceně ;) Před barákem (Bohuslava Martinů) to mám 2G a doma 3G. Hodně to kolísá, doufám, že to brzy bude lepší.

Uživatelský avatar

malcor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: pát 19. bře 2010 7:57:25
Reputace: 0

Re: 3G síť od T-Mobile konečně i v Brně, ale jen někde ...

Příspěvek od malcor » sob 26. čer 2010 20:23:18

Já sem si toho všiml už ve čtvrtek na Hlinkách v práci. Průběžně se mi mění H a 3G. Doma v Komíně nic.
Samsung Galaxy Nexus, Oficiální ROM bez Rootu
Twitter: PremekK


dedek
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 08. čer 2009 14:20:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One
Bydliště: Brno (občasně Ústí nad Labem)

Re: 3G síť od T-Mobile konečně i v Brně, ale jen někde ...

Příspěvek od dedek » pon 28. čer 2010 21:28:41

Tady jedno měření v ul. Hybešova (doma).
Přílohy
CAP201006282215.jpg
CAP201006282215.jpg (107.66 KiB) Zobrazeno 696 x

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host