PokecVodafone

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
mudla
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 11. bře 2009 10:35:37
Reputace: 0

Vodafone

Příspěvek od mudla » stř 11. bře 2009 11:20:55

jSEM lama :-) Koupil jsem G1. Rozchodil jsem podle návodu na netu připojení na internet a mms, ale když si na telefon zavolám, ozve se mi, že číslo neexistuje. Co dělám špatně? A za druhé když chci provést synchronizaci kontaktů. Tak jsem provedl zálohu přes Companiolink. Když chci kontakty zaktualizovat tak se mi tam objeví email jarda92@gmail.com a chce to po mě heslo. Poradíte mi prosím. Děkuji.




Uživatelský avatar

mach4
Moderátor
Příspěvky: 609
Registrován: úte 18. lis 2008 13:37:32
Reputace: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Vodafone

Příspěvek od mach4 » stř 11. bře 2009 11:41:26

s tím číslem kontaktuj operátora nebude to u tebe
Frčíme na novinkách Samsung Galaxy S10 :palec: Výhodně nákupy z Číny. Všechny GearBest slevy a kupony :palec: přehledně na jednom místě ----------> Aktualizováno každý den


Autor tohoto vlákna
mudla
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 11. bře 2009 10:35:37
Reputace: 0

Re: Vodafone

Příspěvek od mudla » stř 11. bře 2009 12:34:46

mach4 píše:s tím číslem kontaktuj operátora nebude to u tebe
díky a poradíš mi s tím emailem, který se mi tam zobrazuje když kliknu na gmail a není můj?

Uživatelský avatar

xsoft
Androiďák!
Příspěvky: 532
Registrován: úte 03. úno 2009 10:15:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB [stock rooted]
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus [AOKP]
Twitter: xsoft
Kontaktovat uživatele:

Re: Vodafone

Příspěvek od xsoft » stř 11. bře 2009 14:55:08

Ja to nejak nechapu. To sis koupil novy telefon neo od nekoho .. ze tam leze ten login? Pokud od nekoho, proved wipe/factory reset a prenastav si to na sve gKonto. Pak davas svuj gLogin a gHeslo.

Zkus z mobilu zavolat nekam, a pak z toho cisla zavolat zpet .. pokud nejde, call operator. Pokud jde, preklep. (nebo tam bude nejaka app na blokovani hovoru, ale to by to nerikalo tuhle hlasku). Pripadne zkus volat v mezinarodnim formatu +420 .. 00420...
:[ Telefon: Galaxy Nexus | root+unlocked | fw: android 4.0.1 | recovery: ClockworkMod | ]: <v^> Reveal the mistery of four arrows on DDR.POCITAC.COM


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Vodafone

Příspěvek od kalion » stř 11. bře 2009 15:26:24

To fakt vypadá že máš telefon od někoho koupený.. jednoznačně jě nutné provest Faktory reset



Autor tohoto vlákna
mudla
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 11. bře 2009 10:35:37
Reputace: 0

Re: Vodafone

Příspěvek od mudla » čtv 12. bře 2009 7:54:28

Pěkné ráno. Takže se mi vše povedlo. Ten reset mě napadl :yes: Takže jsem resetoval telefon zadal platný gmail účet. Poté jsem musel do nastavení a znovu nastavit APN abych mohl používat Vodafone. Po chvíli vše naběhlo. Dokonce se mi stáhla aktualizace.

Z telefonu jsem nadšený. Je to přesně to co hledám. Ano telefon jsem zakoupil na aukru. Telefon, kabel do PC a nabíjecí kabel na 230V za více než příznivou cenu. Nedalo se odmítnout.

Děkuji všem za radu a pomoc. Karel


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Vodafone

Příspěvek od kalion » čtv 12. bře 2009 9:39:37

:yes: tak to ti blahopreju a preju jen samou spokojenost

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti