PokecLauncher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od w0lf » úte 13. črc 2010 9:35:16

Zdravim,

zacal jsem pouzivat, ADW launcher a dost me vyhovuje, ale oreginalni plocha je porad zapnuta a bere mi tak docela dost ramek, jde nejak zakladni plocha vypnout? Mam vodafone 845 s android 2.1. Predem vsem moc dekuji za pomoc :)
Naposledy upravil(a) w0lf dne stř 14. črc 2010 10:04:48, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

palokalo
Androiďák!
Příspěvky: 389
Registrován: úte 22. pro 2009 12:51:58
Reputace: 0
Bydliště: Bratislava

Re: ADW launcher - vypnuti klasicke plochy

Příspěvek od palokalo » úte 13. črc 2010 10:24:58

Skus nejaky dobry task manager.. tu na fore urcite o tom najdes viacero topicov. Povodnu si mizes dat do autokillu.
Nexus 5x
Hujahej ascend G620s

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW launcher - vypnuti klasicke plochy

Příspěvek od d750 » úte 13. črc 2010 10:29:51

To je zbytečný aplikace se sama ukončí při nedostatku volné ram.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW launcher - vypnuti klasicke plochy

Příspěvek od w0lf » úte 13. črc 2010 10:54:23

pouzivam task control, tam ji mam v auto killu, jen jsem chtel vedet, jestli to jde nejak smaznout rovnou, jeste kdyz sem si potvrdil, ze chci adw jako vychozi app na plochu, kdyz to pak odinstaluju, normalne se mi plocha zase povoli? nejdriv ji budu muset zase z autokillu ale smazat ze jo?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW launcher - vypnuti klasicke plochy

Příspěvek od d750 » úte 13. črc 2010 10:57:21

Hlavní home aplikaci smazat nemůžeš ta je v systému a pokud odinstaluješ adw hlavni plocha ti samozřejmě sama naskočí.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW launcher - vypnuti klasicke plochy

Příspěvek od w0lf » úte 13. črc 2010 11:13:28

super diky moc vsem za radu :)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od w0lf » stř 14. črc 2010 10:05:31

jeste by me zajimalo, zda jde u Launcher Pro nejak zmenit treba horni lista, ikony nebo font... predem dik za odpoved

Uživatelský avatar

elka_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: úte 16. bře 2010 13:53:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPhone SE
Twitter: http://twitter.com/elka_cz
Tablet: iPad Air
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od elka_cz » stř 14. črc 2010 10:57:39

Co máš na mysli horní lištou?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od w0lf » stř 14. črc 2010 11:09:54

no jak tam je signal, baterka atd... proste celkove pomenit thematko

Uživatelský avatar

O'Neill
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 11. dub 2010 13:26:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od O'Neill » čtv 15. črc 2010 12:42:06

Když už je tu téma na LauncherPro, tak nebudu zakládat nové.

Používám aktuální verzi a nefunguje mi o ní překlápění obrazovky. Když jsem ho začal používat, tak fungoval. Takže když chci psát třeba SMS na větší klávesnici, tak mám smůlu. Otočení mi funguje pouze u kalkulačky. V nastavení LauncherPro mám překlápění povoleno. Věděl by někdo co s tím? Nechce se mi odinstalovávat a potom zase vše nastavovat znovu.

HTC Desire, Android 2.1


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od yonah » čtv 15. črc 2010 14:11:13

BTW, Launcher Pro umožňuje uložit nastavení na kartu, takže žádné "nastavení znova" se nekoná. ;)
oblíbené aplikace a hry.


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od hfx9 » pát 16. črc 2010 6:55:38

pokud ti nejde pri psani mit klavesnici na lezato, tak to neni veci launcheru pro, ja jsem zakazal pretaceni v launcheru a kdyz chci psat sms a otocim s telefonem, tak se mi normalne ukaze klavesnice na lezato. Z toho usuzuji ze budes mit nekde v systemu zamezeno otaceni.

Zkus se podivat na Nastaveni - zobrazeni - Automaticky otoceni obrazu jestli mas zaskrtnuto
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od w0lf » pát 16. črc 2010 7:16:50

jn, jukni do nastaveni Launcher PRO. Tam by nekde melo bejt pretaceni obrazovky...


Lidi, jak to je s tema thematama a zmenou fontu? Jde nejak ten launcher pro skinovat?


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od hfx9 » pát 16. črc 2010 8:48:28

To nastaveni co jsem psal ja bylo mysleno systemove nastaveni v telefonu ne v Launcheru !!!

Psal jsem ze ikdyz pretaceni v Launcheru zakazu, tak pri psani treba sms se mi klavesnice v pohode nataci. Protoze o veskere nataceni mimo Launcher se stara prave to systemove nastaveni co jsem popisoval. Takze neplest si nastaveni Launcheru a nastaveni telefonu!!

@telefon    
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

O'Neill
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 11. dub 2010 13:26:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od O'Neill » pát 16. črc 2010 15:33:35

hfx9: Pravda, v nastavení jsem to neměl povoleno. To mě teda nenapadlo, díky za tip. Už to funguje.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od ramon.dexter » pát 16. črc 2010 15:47:14

w0lf píše: Lidi, jak to je s tema thematama a zmenou fontu? Jde nejak ten launcher pro skinovat?
Bez root přístupu to nejde. Prostě nejde.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od w0lf » pon 09. srp 2010 15:19:24

Chtel bych se zeptat, jestli je mozny zaplatit LauncherPro plus nejak jinak nez prez paypal... Chtel bych to zaplatit, ale nemam ho :(. Nikde jsem na webu nenasel, jeslti to jde jinak, pokud nejde, je nekdo ochoten to zaplatit a ja bych poslal penize na ucet? Predem dik za odpoved.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od ramon.dexter » pon 09. srp 2010 15:23:49

w0lf: nemyslíš, že tenhle dotaz by bylo lepší poslat autorovi aplikace, než ho psát sem?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4510
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 62
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10+ / G975FXXS9DTI8

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od -Pavel- » pon 09. srp 2010 15:34:49

w0lf: nepotřebuješ účet na Paypal, jen jo využiješ na jednorázovou platbu. Nemusíš ale zakládat účet. Jestli si nevíš rady, napiš cokoliv tady na fóru - http://www.launcherpro.com/forum/index.php

Na zaplacení jen vyplň tyto údaje: https://www.paypal.com/uy/cgi-bin/websc ... 707b997bca
Samsung Galaxy S10+ Prism Black - XEZ (G975FXXS9DTI8) Říjen - Spigen Case Liquid Air Matte Black
QuadCore i5-8300H 4.00GHz / Kingston 32GB DDR4 / GTX 1050 4GB / ADATA XPG SSD 512GB / Seagate HDD 1TB / WD HDD 750GB

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od Case » pon 09. srp 2010 15:37:12

Nicméně, proč si Paypal nepořídit? Je to dneska naprostý standard pro elektronickou platbu.

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4510
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 62
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10+ / G975FXXS9DTI8

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od -Pavel- » pon 09. srp 2010 15:38:05

Tak to souhlasím, je to dnes standart a bezpečné placení. ;)
Samsung Galaxy S10+ Prism Black - XEZ (G975FXXS9DTI8) Říjen - Spigen Case Liquid Air Matte Black
QuadCore i5-8300H 4.00GHz / Kingston 32GB DDR4 / GTX 1050 4GB / ADATA XPG SSD 512GB / Seagate HDD 1TB / WD HDD 750GB

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od w0lf » pon 09. srp 2010 16:08:48

ramon.dexter píše:w0lf: nemyslíš, že tenhle dotaz by bylo lepší poslat autorovi aplikace, než ho psát sem?
myslis, ze kdybych umel anglicky tak jsem mu davno nenapsal a neptal se tady?

jinak dekuji za rady du na to...

Uživatelský avatar

Porosz
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: úte 20. črc 2010 17:48:12
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC Desire + SE C905 [jen jako budik]

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od Porosz » pon 30. srp 2010 20:32:07

Zdravim, ode dneška mám koupený launcher pro a zajímalo by mě, jak se dá přepnout zpátky na sense a pak zpět na launcher.
Nikde jsem tuto možnost nenašel.
Díky za rady.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od ramon.dexter » pon 30. srp 2010 20:57:20

porosz: nastavení>aplikace>správa aplikací>najdi launcher pro, rozklikni, vymaž "výchozí nastavení" a stiskni :home: . VYskočí ti menu kde si home můžeš vybrat a nastavit default. Stejně se to dělá u Sense.

Nebo si můžeš pořídit app "Home switcher"
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Harvi
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: stř 15. zář 2010 8:20:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od Harvi » pát 24. zář 2010 8:36:38

V nastavení v Homescreen u Launcher Pro jsem dal columns a rows na 1 a 1, po restartu launcheru mi už nenaběhne...napíše aplikace launcherpro byla neočekávně zastavena.opakujte akci. Lockscreen funguje, ale jakmile odemknu, naskočí ona hláška. Takže nemůžu s telefonem nic, nejde jít do nastavení, abych přepnul launcher..Poradí mi prosím někdo.
Samsung Galaxy Spica 2.2 >> Huawei Ascend G300

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od Kubkolienka » pát 24. zář 2010 9:02:02

ak mas na mobile hladacie tlacitko tak ho stlac a daj si vyhladat settings alebo nastavenia.
edit: kreten... vsak mas spicu ;)
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


Harvi
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: stř 15. zář 2010 8:20:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Launcher Pro - vypnuti klasicke plochy + themata

Příspěvek od Harvi » pát 24. zář 2010 9:20:07

Do toho vyhledávání se nedostanu. Dostanu se jen do kontaktů, a jde home tlačítkem seznam běžících aplikací..Udělal jsem tedy hard reset v číselníku, problém vyřešen..aspoň mám teď čisto :) jinak nevím, jak to šlo vyřešit mírnějším způsobem
Samsung Galaxy Spica 2.2 >> Huawei Ascend G300

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti