PokecStatusbar

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kropovez
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 17. úno 2013 12:09:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G2F

Statusbar

Příspěvek od kropovez » pát 18. črc 2014 9:36:17

Ahoj, prosím vás, mám huawei g300 s androidem GB. Štve mě ten originální statusbar. Je to ten nejběžnější jen s oznámením. Je nějaká možnost toto změnit? Hodilo by se mi tam to zapínání vypinani wifi ,bluetooth,... jako je už v ics nebo jb. Díky





electricaS
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 16. črc 2014 23:22:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A660 Stock ROM

Re: Statusbar

Příspěvek od electricaS » pát 18. črc 2014 10:11:28

Rootni mobil, (ale to bych kvůli Statusbaru nedělal) a koukni na některé tutorialy na YT, nebo updatni mobil na novější verzi.


Autor tohoto vlákna
kropovez
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 17. úno 2013 12:09:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G2F

Re: Statusbar

Příspěvek od kropovez » pát 18. črc 2014 10:57:09

Telefon mám rootnuty, vystřídal jsem asi 8 romek a pak se vrátil k originál GB, která se mi zdá nejlepší

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Statusbar

Příspěvek od Flynne » pát 18. črc 2014 11:09:43

Podívej se na aplikaci Power Toggles, ta něco takového přidává do status baru. Ale nevím, zda půjde i na GB. https://play.google.com/store/apps/deta ... ainless.pc


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5247
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 84
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Statusbar

Příspěvek od xanthor » pát 18. črc 2014 11:12:07

Myslím, že přepínače vytvořené aplikací Elixir 2 mi v notifikační liště fungovaly.


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Statusbar

Příspěvek od ramon.dexter » pát 18. črc 2014 11:15:28

Na GB nebude nic fungovat přímo v liště. Vždycky to otevře nový okýnko. Takže bych na G300 nahodil něco s ICS.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5247
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 84
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Statusbar

Příspěvek od xanthor » pát 18. črc 2014 13:39:57

Tak mám asi nějaký zázračný telefon / systém, protože mi to na GB funguje, teď jsem vyzkoušel wifi a gps toggle. (Elixir 2 - statusbar)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 3 hosti