PokecNastavení Gmailu pro přeposílání pošty?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
michalkop
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Nastavení Gmailu pro přeposílání pošty?

Příspěvek od michalkop » ned 18. črc 2010 21:20:29

Ahoj, prosím o radu, jak co nejlépe nastavit Gmail pro vybírání pošty z ostatních mailů (asi 3x seznam, 1x gmail přes klikni.cz).
...aby mi z nich chodily do androidího klientu maily a šlo i přes ně odesílat a ZÁROVEŇ, jak na to bude reagovat Outlook, kde mám nastavené vybírání ze všech těch mailů.

A jde nějak ošetřit v Androidu maximální velikost stahovaného e-mailu anebo se přílohy stahují zvlášť až při otevření e-mailu?

P. S. Nebojte se, že bych si neuměl nastavit POP3/IMAP klienta, ale rád bych věděl, jak to udělat optimálně, aby nenastaly komplikace (jako třeba u synchronizace kalendáře, kterou jsem nakonec musel ručně opravovat, protože automatika selhala).
Huawei P20

krysarJarda
Nové Androidě
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení Gmailu pro přeposílání pošty?

Příspěvek od krysarJarda » pon 19. črc 2010 7:54:51

Je to nekde v nastaveni Gmailu. Taky jsem to jeden cas mel, ale kdyz jsem se pul roku neprihlasil na Seznam, tak mi "spadly" oba maily, co jsem tam mel. Od te doby jsem na Seznamu nebyl, ani mi to nechybi a lidi si na to zvykli :DD
Co se tyka Outloku, to ti neporadim, protoze ho nepouzivam. Ale myslim, ze ma nekde v nastaveni neco jako stahnout do PC, nebo ponechat na serveru a treba neco mezi tim.
Kazdopadne si myslim, ze kdo ma Gmail,tak Outlok je pi**vina. Ale je to jenom muj nazor. :D
G1 blackno ROOT

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » pon 19. črc 2010 9:26:24

Nastavil jsem to tak že u ostatních mailů (seznam.cz) jsem nastavil přeposílání na gmail. Toť vše, vše mi funguje jak má.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
michalkop
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Příspěvek od michalkop » pon 19. črc 2010 10:23:14

Díky.

Přes noc se mi to trochu rozleželo v hlavě, tak se zeptám ještě jinak:
1) když nastavím přeposílání na Gmail, bude mi Outlook vybírat i ty přeposílané zprávy z Gmailu?
2) A je vidět v Gmailu (i v tom mobilním) vidět, jaké zprávy jsou vybírány přes POP3?

Jinak sám bych používal asi jen mail na klikni.cz, kdyby to šlo. Ale na těch ostatních mám různé registrace, u kterých už ani občas nevím uživatelské jméno (a natož heslo), chodí mi tam z nich maily (toplist, různá fóra), a občas mi na ně i někdo napíše.
Huawei P20

Odpovědět

Zpět na „Pokec“