PokecTablet s Intel procesorom - problém

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Swe
Stálý androiďák
Příspěvky: 186
Registrován: stř 05. kvě 2010 16:10:48
Reputace: 0

Tablet s Intel procesorom - problém

Příspěvek od Swe » pát 19. zář 2014 17:52:47

Dobrý deň, mám tablet Acer Iconia tab 8 s procesorom Intel z3745 so systémom android. Mám problém s jasom displeja. Keď je pozadie čierne, tak displej automaticky sa stmavuje (trvá to tak 4 sekundy) a keď v tej istej chvíli prejdem na stránku kde je biele pozadie, tak sa zas jas zosvetlí automaticky. Podotýkam, že jas mám nastavený na minimum.

Na nete som sa dočítal, že tento problém spôsobuje technológia "Display Power Saving Technology", ktorý je súčasťou Intel procesora. Tento problém je riešiteľný, ale len na windows, kde sa dá táto technológia vypnúť v menu Intel.

Vedeli by ste mi poradiť ako toto vyriešiť? Hlavne v tme mi to menenie jasu dosť vadí. Ďakujem.
Naposledy upravil(a) Swe dne pát 19. zář 2014 17:58:30, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Tablet s Intel procesorom - problém

Příspěvek od LivArt » pát 19. zář 2014 17:58:22

V nastavení displeje k tomu nic nemáš?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Swe
Stálý androiďák
Příspěvky: 186
Registrován: stř 05. kvě 2010 16:10:48
Reputace: 0

Re: Tablet s Intel procesorom - problém

Příspěvek od Swe » pát 19. zář 2014 17:59:15

Nie, všetko som pozrel. Akurát je tu nejaká voľba "Intel smart video", ale tá nemá na to žiadny vplyv.


Autor tohoto vlákna
Swe
Stálý androiďák
Příspěvky: 186
Registrován: stř 05. kvě 2010 16:10:48
Reputace: 0

Re: Tablet s Intel procesorom - problém

Příspěvek od Swe » pát 19. zář 2014 18:28:07

Podľa toho čo som sa dočítal, je šanca, až vyjde root, tak v Titanium vymazať adaptive brightness, to by mohlo fungovať. Aj keď je to otázne, keďže mám intel procesor.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Tablet s Intel procesorom - problém

Příspěvek od LivArt » pát 19. zář 2014 18:31:06

Přes Link2SD to jen zakaž, když to nepomůže, tak to zas povolíš. Když uděláš bootloop, tak tovární nastavení zabere.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



Autor tohoto vlákna
Swe
Stálý androiďák
Příspěvky: 186
Registrován: stř 05. kvě 2010 16:10:48
Reputace: 0

Re: Tablet s Intel procesorom - problém

Příspěvek od Swe » pát 19. zář 2014 18:38:01

Skúsil som ten Link2SD a v zozname aplikácii nič také nie je. :-/

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti