PokecPřečtení SQL databáze

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
unavix
Kyborg
Příspěvky: 8444
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Přečtení SQL databáze

Příspěvek od unavix » pát 24. říj 2014 15:50:05

Mám zálohu sql databáze jednoho bývalého webu. Na pc mam spuštěnou poslední verzi Xamppu. Nedaří se mi ji importovat v phpadminu. Záloha má 2,64 Mbit a vytvářená byla před cca 8 lety.
Potřebuju nějaký program který by mi databázi přečet abych viděl jak byli udělaný tabulky.
Existuje něco takového?


Bůh odpouští, JÁ NE!


Uživatelský avatar

yahootomi
Androiďák!
Příspěvky: 354
Registrován: stř 13. úno 2013 12:13:48
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: S8+ Midnight Black
Mobil 2 / ROM: Oneplus 5T Midnight Black 128GB/8GB
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Přečtení SQL databáze

Příspěvek od yahootomi » pon 27. říj 2014 11:15:08

Otvorí Ti to predsa aj notepad. Štruktúra je rozpísaná pred naplnenými položkami.
Akou chybou Ti to padá?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
unavix
Kyborg
Příspěvky: 8444
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Přečtení SQL databáze

Příspěvek od unavix » pon 27. říj 2014 11:34:56

Notepad mi to otevře ale je tam jen bordel znaků, ne text tabulek. Předpokládám že to má co dělat s kódováním textu. Nepamatuji si ale jaký sem tenkrát měl v SQL nastaveny kódování. Nebo se pletu?

@telefon
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

yahootomi
Androiďák!
Příspěvky: 354
Registrován: stř 13. úno 2013 12:13:48
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: S8+ Midnight Black
Mobil 2 / ROM: Oneplus 5T Midnight Black 128GB/8GB
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Přečtení SQL databáze

Příspěvek od yahootomi » pon 27. říj 2014 11:49:24

Teraz som námatkovo otvoril zopár exportov a vo všetkých to vidím aj bežnom náhľade takto.
https://www.dropbox.com/s/k4mu63wid6cmw ... 6.png?dl=0
A čo skúsiť teda zmeniť sadu trebárs cez notepad++?

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti