Pokecnový telefon z číny

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mikevana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 13. pro 2014 15:23:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

nový telefon z číny

Příspěvek od mikevana » sob 13. pro 2014 18:45:04

zdravím všechny,koupil jsem paní telefon TOP 5" Star S5 G906H+DualCore 1.3GHz CZ 4.4 a vložil jsem do něj svou sim kartu abych vše nastavil a nikde tam nevidím ikonku internet,jako to mám na svém samsungu.Je tam google ale to nechci.Když zmačknu ikonu obchod play,tak se zobrazí Wifi připojení ,což taky nechci,u mého telefonu se tam hned zobrazí obchod play,tady ne.Nevím co dělat,rád bych aby to do vánoc bylo nastavené.Je někdo z plzenska kdo tomu rozumí,rád se zastavím,protože jsem z toho docela rozčarovaný,nebo spíš dělám něco špatně,nevím.myslel jsem že to má T9 a kolega tady z fora píše,že si mám stáhnout jinou klávesnici která T9 podporuje ale bez toho připojení to nejde.Děkuju všem za rady





xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5254
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 85
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od xanthor » sob 13. pro 2014 19:11:53

Zásadní chybou bylo kupovat neznačkový čínský šmejd - zvlášť, když přiznáváš, že tomu nerozumíš.


Autor tohoto vlákna
mikevana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 13. pro 2014 15:23:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od mikevana » sob 13. pro 2014 20:02:48

tak netvrdím že je to super značkový telefon ale snad nejsem jedinný kdo má neznačkový telefon z číny,snad existují věci aby fungoval jako ostatní.


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5254
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 85
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od xanthor » sob 13. pro 2014 20:12:37

Bohužel takových, kteří si o telefonu nic pořádně nezjistí a pak se diví, že tam není Google Play, spousta věcí pořádně nefunguje atd. je i tu na fóru docela dost. Holt koukat jen po ceně se často nevyplácí. Takhle do toho budeš muset investovat svůj čas, a to s nejistým výsledkem...

Uživatelský avatar

Rejsek
Stálý androiďák
Příspěvky: 174
Registrován: stř 14. zář 2011 11:20:51
Reputace: -23
Typ mobilu / ROM: Oneplus One
Mobil 2 / ROM: Nexus 4 16 GB white
Tablet: Nexus 7 (1)
Tablet 2 / ROM: Samsung galaxy Tab 8.9
Bydliště: Zdiby

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od Rejsek » sob 13. pro 2014 20:31:15

no on tak google play je, ale chce po nem pripojeni, ale nechapu proc ho nechces pripojit na net? taky aby jsi z nej mohl stahovat, musis se prihlasit pres google ucet....

EDIT: tobe se na tvem samsungu ukaze obchod,protoze mas telefon pripojeny k internetu a mas zadany svuj ucet...



Autor tohoto vlákna
mikevana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 13. pro 2014 15:23:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od mikevana » sob 13. pro 2014 20:52:05

aha,tak ja jsem jen vyndal svou sim kartu ze svého tel. a chtěl nastavit telefon nový,tzn. když paní si tam dá svou sim kartu u které má nastavený internet,tak stačí se jen přihlásit na google účet a pak už bude vše ok,,pak už teda budu moct stáhout i tu klávesnici s T9,je to tak?.Jinak moc děkuji za rady

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1281
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od kralovicek » sob 13. pro 2014 20:59:42

mas na sve simce(co jsi tam dal) internet? Pokud ano a je v telefonu, tak musis zapnout datove sluzby. Pak si zalozis ucet a GP pojede tak jak ma.
Proc to neudelas pres wifi me hlava nebere a uz vubec nechapu, proc kupujes no name jako totalni technicky analfabet ;)

Uživatelský avatar

Rejsek
Stálý androiďák
Příspěvky: 174
Registrován: stř 14. zář 2011 11:20:51
Reputace: -23
Typ mobilu / ROM: Oneplus One
Mobil 2 / ROM: Nexus 4 16 GB white
Tablet: Nexus 7 (1)
Tablet 2 / ROM: Samsung galaxy Tab 8.9
Bydliště: Zdiby

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od Rejsek » sob 13. pro 2014 21:00:34

ja te moc nechapu, ty mas na svoji simce mobilni data? telefon muzes prednstavit i bez simkarty kdyz se pripojis na wifi... stahnout klavesnici s t9 pujde...

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2790
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 227
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8+
Tablet: SAMSUNG Galaxy Tab S7+

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od Gaston99 » sob 13. pro 2014 21:00:55

Pokud chceš stahovat aplikace z GP, tak se musíš přihlásit nějakým účtem, nebo si vytvořit nový. Jinak to nepůjde...


Autor tohoto vlákna
mikevana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 13. pro 2014 15:23:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od mikevana » sob 13. pro 2014 21:06:15

chápu chlapy,prostě založit si účet jako na svým zapnout datové pakety a vše půjde tak jak má,všem díky :palec:

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1281
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: nový telefon z číny

Příspěvek od kralovicek » sob 13. pro 2014 21:09:35

presne tak.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: jrk a 5 hostů