PokecLTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Antares
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 12. zář 2013 19:30:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge

LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Antares » stř 14. led 2015 20:29:55

Zdravím všetkých,

Chcel by som sa opýtať, či zobrazuje zariadenie v notifikačnej lište pri pripojení na LTE znak ,, LTE/4G" ?? Mám Galaxy Note 3 s podporou LTE, taktiež Sim-kartu s podporou LTE, a keď za nachádzam v oblasti pokrytia, mobil zobrazuje iba H/H+.

Preto sa chcem opýtať, či zobrazuje zariadenie špeciálne znak LTE alebo sa len zmení rýchlosť pripojenia. Po prípade ak sa zobrazuje, viete mi poradiť kde môže byť problém? Díky za radu




Uživatelský avatar

ac1893
Robot
Příspěvky: 929
Registrován: pát 16. pro 2011 2:23:15
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: One Plus 6t
Bydliště: Vintířov

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od ac1893 » stř 14. led 2015 20:43:40

Mělo by ukazovat lte nebo 4g - mas jistotu že tam je signal lte ? Na mapy pokryti bych nespolehal

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Antares
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 12. zář 2013 19:30:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Antares » stř 14. led 2015 20:55:57

No pozeral som to na mapke. Malo by byť pokryté celé mesto, a skúšal som to na viacerých miestach. Nikde nič ...

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2785
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 227
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8+
Tablet: SAMSUNG Galaxy Tab S7+

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Gaston99 » stř 14. led 2015 21:01:14

Pokud jsem v místě kde je pokrytí LTE, tak se mi v notifikační liště objevi ikona s nápisem LTE, ale je možné, že u některých značek se objeví 4G. Označení H/H+ není LTE.
http://community.giffgaff.com/t5/Blog/G ... p/10735263

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Antares
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 12. zář 2013 19:30:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Antares » stř 14. led 2015 21:10:54

Som si aj myslel že sa to musí zmeniť. Tak potom neviem kde môže byť chyba, nič Ťa nenapadá?


Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2785
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 227
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8+
Tablet: SAMSUNG Galaxy Tab S7+

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Gaston99 » stř 14. led 2015 21:13:03

A máš v mobilu nastavený režim sítě LTE?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Antares
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 12. zář 2013 19:30:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Antares » stř 14. led 2015 21:22:59

Hej, hej, v nastaveniach mám potvrdené LTE... Vôbec neviem či je chyba v mobile alebo len ,,obchádzam" pokrytie čo sa mi nezdá, kedže má byť v celom meste a kontroloval som to na rôznych miestach...

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2785
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 227
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8+
Tablet: SAMSUNG Galaxy Tab S7+

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Gaston99 » stř 14. led 2015 21:29:05

Tomu pokrytí se taky nedá úplně věřit, ale pokud cestuješ, tak bys ho někde měl chytnout.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Antares
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 12. zář 2013 19:30:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Antares » stř 14. led 2015 21:51:21

No veď to, aj ja si myslím ... Nebola ani ešte v druhom meste čo som bol. Je možná nejaká chyba v mobile? po prípade chybná súčiastka?

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2785
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 227
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8+
Tablet: SAMSUNG Galaxy Tab S7+

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Gaston99 » stř 14. led 2015 21:58:21

A nemáš možnost vyzkoušet nějakým jiným mobilem, který umí LTE, jestli tam to pokrytí opravdu je?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Antares
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 12. zář 2013 19:30:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Antares » čtv 15. led 2015 11:11:14

Nie, nie... Nikto na blízku nemá mobil s LTE od + datovy balík od toho istého operátora

Uživatelský avatar

Supík
Admin - ten hodnej
Příspěvky: 1710
Registrován: úte 23. zář 2008 13:07:22
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Supík » pát 16. led 2015 10:10:44

Dá se čekat, že tam u vás má operátor jen jeden LTE vysílač bůhví kde. A pokud tam máte hodně hustou síť 3G, tak tvůj mobil nemá zapotřebí přejít na LTE se slabým signálem. Já bydlím v Děčíně a přesně takto to mám. LTE se mi ukáže jen na okrajích města když se vzdálím od 3G BTS a mám štěstí.
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Antares
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 12. zář 2013 19:30:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge

Re: LTE sieť - zobrazuje sa v notifikačnej lište znak 4G/LTE?

Příspěvek od Antares » pát 16. led 2015 11:57:40

Nakoniec som zavolal na infolinku, kde mi povedali, že nemám aktivovaný LTE internet. Mám Happy L od telekomu, kde má býť LTE k môjmu internetu automaticky zadarmo. Až na to, že to platí hneď iba u paušálov, ktoré sú uzatvorené v poslednej dobe. Paušále, ako napr. môj, ktorý mám cca 3 mesiace, aktualizujú na 4G postupne. Takže keď som zavolal, uprednostnia ma ...

Dík za rady

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti