PokecVypnout informační SMS zpracovává se

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
postcd
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: úte 17. zář 2013 19:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo (GT-I9301I), Android 4.4.2

Vypnout informační SMS zpracovává se

Příspěvek od postcd » sob 17. led 2015 15:10:30

Dobrý den, u Android telefonu mi tyto SMS nechodily, ale když jsem dal SIMku (Mobil.cz/T-mobile) do staré nokie 3410, tak po odeslání SMS chodí další SMS zpráva jako že SMS byla buď byla doručena, nebo se "zpracovává" (cílový mobil je vypnutý), Jak tyto SMSky vypnout aby nechodily? děkuji
Naposledy upravil(a) postcd dne sob 17. led 2015 15:29:05, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Vypnout informační SMS zpracovává se

Příspěvek od LivArt » sob 17. led 2015 15:11:33

V nastavení SMS si vypni doručenky.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
postcd
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: úte 17. zář 2013 19:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo (GT-I9301I), Android 4.4.2

Re: Vypnout informační SMS zpracovává se

Příspěvek od postcd » sob 17. led 2015 15:14:27

O doručenkách ani nic podobném tu v menu staré (neandroid) nokie 3310 nic není..
Naposledy upravil(a) postcd dne sob 17. led 2015 15:28:35, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Vypnout informační SMS zpracovává se

Příspěvek od LivArt » sob 17. led 2015 15:15:38

Ale je, jmenuje se to Informace o doručení nebo tak nějak.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
postcd
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: úte 17. zář 2013 19:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo (GT-I9301I), Android 4.4.2

Re: Vypnout informační SMS zpracovává se

Příspěvek od postcd » sob 17. led 2015 15:27:42

Omyl, je to nokia 3410

"Informace o doručení" ani nic jiného podobně znějícího jsem tam nenašel.
Je tam informační služba, ale to by nemělo být ono, googlil jsem. :roll:


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Vypnout informační SMS zpracovává se

Příspěvek od LivArt » sob 17. led 2015 15:30:16

Najdeš to v návodu na straně 52.
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... ide_cs.pdf
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
postcd
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: úte 17. zář 2013 19:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo (GT-I9301I), Android 4.4.2

Re: Vypnout informační SMS zpracovává se

Příspěvek od postcd » sob 17. led 2015 15:37:49

Opravdu, díky, povedlo se najít.
Zprávy -> Nastavení zpráv a pak jsou tam tři profily, já díval jen do profilu Mobil-CZ, netušil jsem že musím upravit všechny tři. to pak nevím proč se to jmenuje profily, když nevidím možnost ani jeden "aktivovat".
Některé položky jsou třeba jen v jednom profilu a některé položky jsou ve všech profilech.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti