Jinak teď si nemohu dovolit jiný internet než WiFi, takže šetřím baterii i trvalým přepnutím na 2G a ještě to mám "pojištěno" aby to žádná aplikace nemohla (omylem) připojit a už mi to tak nezačalo započítávat tarif na den i když jej zrovna nepotřebuji ...
FireFox má zvlášť složku na ty záložky mobilní a z PC, takže "ušoupání prstu" nehrozí, většinou si ale samozřejmě vystačím jen s těmi mobilními - je pravda že by to ušetřilo další místo (mám už těch záložek v PC docela hodně), no ale to až s tím místem začne jednou být opravdu "krize", ale hlavně se nedají v tom mobilu třeba dát do složek, změnit jejich pořadí atd, což se dá udělat jen v tom PC a potom už je to tedy (po synchronizaci) hezky "přehledně" uspořádané i v tom mobilu ...
Já nevím, já ty obrázky v galerii z Androidu vidím normálně po složkách, ale jinak můžu doporučit ten QuickPic, není velký, taky je o po složkách, a ještě je šikovný že sám rovnou vytvoří i soubory .nomedia, takže i té galerii androidu skryje třeba ikonky z navigačního programu atd, aby se v té galerii zbytečně "nemotaly" mezi těmi obrázky užitečnými ...
Tak Titanium zase vyčistil 4 nepotřebné soubory z Dalviku a hned 40MB navíc - tuhle funkci jsem dřív nevyužíval, takže jsem rád že o ní díky tomu jak jsi psal že to umí i ten Link2SD (který ještě zatím nepotřebuju) teď už vím ...
No a ještě jsem nahlédl do toho asecu jak mi bylo podezřelé že jsem tam viděl v názvu nějakého souboru badoo (které jsem kdysi jen zkoušel a už dávno nepoužívám), takže to tam opravdu zůstalo zřejmě po obnově z nějakého bricku, ale objevil jsem tam toho víc, třeba i Google Earth tam měl 2 soubory stejně velké, jen se lišily tou 1 a 2 na konci v názvu souboru, takže jsem nechal jen 2 a Earth funguje (kdyby přestal tak přeinstalovat samozřejmě můžu vždycky).
Štve mně že jsou v tom asecu ty názvy v tom "nepřehledném tvaru", takže u některých se opravdu špatně odhaduje ke které aplikaci patří, anebo by se tyhle názvy musely hledat ještě jinou aplikací (ve tvaru třeba "com.výrobce.název") - v něčem co mám nainstalované jsem to viděl, ale kontrolovat takto třeba 160 souborů je opravdu pakárna...
Neexistuje něco co i když by neumělo zjistit co je v tom asecu "navíc" (stejně jako to dělá Link2SD a Titanium s Dalvikem), tak alespoň přímo z něj dokázalo vypsat názvy aplikací kterým ty soubory patří ???