Ahoj vsem, uz nejakou dobu vymyslim jak to udelat abych mohl v praci (dosti spinave) pohodlne vyrizovat hovory, sms atd a neznicil si mobil. To nejlepsi reseni co jsem zatim vymyslel je koupit si z ciny nejaky bluetooth remote dialer (tzv mini phone), ktery ma normalne display, kde vidim kdo vola, ma tlacitka s cisly pro vytaceni hovoru, psani sms atd a vse je sparovane pres bluetooth se smatrphonem a vypada jako obyc stary tlacitkovy tel.Takove handsfree, ale s displeyem ve tvaru mobilu, ktery muzu mit v kapse a ne cely den v uchu. Neni to moc znama vec, ale existuje a ja nemuzu najit moc informaci jak dobre ci spatne to funguje, tak prosim jestli ma nekdo zkusenost, nebo nejake info budu moc rad za kazdou radu.
Dalsi a mozna jeste lepsi reseni, by bylo takovy bluetooth telefon si udelat ze stareho android telefonu. Co jde o HW, tak vse potrebne mobil ma v sobe, ale chce to nejakou aplikaci, ktera z telefonu dokaze udelat vlastne to stejne, jako je v cine dostupny bluetooth dialer

proste veskere hovory, zpravy atd, by odchazely ze smartphonu, ktery by byl v bezpeci v kapse a byl by ovladan na dalku pres bluetooth starym android telefonem, tak jako kdyz volate pres handsfree, ale v tomto pripade, by nebylo handsfree v uchu, ale byl by jim stary tel. Mozna, ze takova moznost existuje, ale nedokazal jsem nikde nic najit. Pritom teoreticky, by to podle me urcite mozne bylo. Jestli nekdo o necem takovem vite budu moc rad za info. Dekuji