PokecKolik MB pro FUP ?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
cabi88
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: pon 09. lis 2009 9:24:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3
Bydliště: Česká Lípa

Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od cabi88 » úte 07. zář 2010 11:29:14

Zdravím, zajímaly by mě zkušenosti s množstvím měsíčně přenesených dat při mobilním připojení ..(GPRS....) Jde mi o to že si chci pořídit nový paušál i připojením k internetu ale nevím jaký z nabízených zvolit vzhledem k běžně přeneseným datům za zúčtovací období. Internet budu využívat vetšinou jen o víkendech v týdnu jen zřídka, zpravidla pouze pro ICQ občas mail a ostatní web stránky jako třeba jízdní řády a samozřejmě sem tam i sociální sítě a aGPS. Nechci si hned brát internet s 3GB FUPem, abych zbytečně neplatil za něco co nevyužiji a proto by se mi hodili Vaše zkušenosti. Zdali postačí 100MB nebo třeba 1GB.

Díky
Martin


Samsung i5800 Galaxy 3

You need to believe in things that aren't true. How else can they become?


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od ramon.dexter » úte 07. zář 2010 11:35:48

Na to co popisuješ ti bohatě stačí 100MB...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od w0lf » úte 07. zář 2010 11:40:04

pouzivam net stejnym zpusobem jako ty, vetsinou jsem na wifi a o vejkendech EDGE, mam od VF net s fup 100 MB a koncem mesice mam vetsinou jeste 10 MB k dobru, kdyz nejsem na wifi tak vesele prohlizim fora, na ICQ jsem nonstop, Talk, aktualizace pocasi, synchronizace s google uctem a sem tam taky Geocaching a staci to...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
cabi88
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: pon 09. lis 2009 9:24:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3
Bydliště: Česká Lípa

Re: Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od cabi88 » úte 07. zář 2010 11:45:32

Super to jsem potřeboval vědět, díky za názory :) kdyby se ještě někdo chtěl vyjádřit tak budu samozřejmě rád za jakékoliv další poznatky :) díky :twisted:
Samsung i5800 Galaxy 3

You need to believe in things that aren't true. How else can they become?

Uživatelský avatar

plaz
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: stř 11. srp 2010 22:15:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od plaz » úte 07. zář 2010 12:07:29

mam pausal od vadofonu "internet v mobilu" je to za 170,- a je tam 100MB na mesic, telefon pozivam celkem dost (synchronizace...maily...obcas nejaky to serfovani...obcas si stahnu neco z marketu...) a jeste se mi nestalo ze bych prekrocil tech 100MB :lol:
__________________________
my precious Zopo ZP700



maca.iq
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 03. zář 2010 14:01:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2

Re: Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od maca.iq » úte 07. zář 2010 13:50:34

ahoj já mám též internet od vodafonu (jede přez EDGE) a fup překaračuji pravidelně tak o 200Mb omezení rychlosti není opravdu znát .. dá se poslouchat rádio i kolem 96kb/s

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
cabi88
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: pon 09. lis 2009 9:24:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3
Bydliště: Česká Lípa

Re: Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od cabi88 » úte 07. zář 2010 18:34:44

hmmm slušný..Vodafone volím si tebe! :twisted: snad když dam ted 100MB tak připadne to budu moct zvednout.
Samsung i5800 Galaxy 3

You need to believe in things that aren't true. How else can they become?


maca.iq
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 03. zář 2010 14:01:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2

Re: Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od maca.iq » stř 08. zář 2010 4:10:18

měnit to nejde je to proste 100 mega FUP .. za 177kč

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od w0lf » stř 08. zář 2010 7:02:44

jde, pak si muzes za nejakejch 380 nebo kolik je to presne zmenit tarif netu na fup 500 MB ale budes platit mesicne vic coz je jasny :)

Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Kolik MB pro FUP ?

Příspěvek od Elischka » stř 08. zář 2010 7:49:36

Já mám tarif od O2 150 MB/150 Kč a zatím se mi ani nepovedlo FUP překročit (často funguju přes wi-fi a mobilní data mám puštěná jen tehdy, když to zrovna potřebuju, ne celý den).
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 3 hosti