Pokecwifi problém

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Tadeas.Filip
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 09. úno 2016 11:34:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Benq T3

wifi problém

Příspěvek od Tadeas.Filip » úte 09. úno 2016 11:39:16

Zdravím všechny přítomné mám takový problém :D neví si někdo rady když mám wifi která pro přihlášení požaduje i jméno i heslo (na Vš je to eduroam) ale můj telefon je tak trochu dementní protože když na ní kliknu tak spadne celé nastavení ? každému kdo bude schopný mi poradit budu vděčný :)




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: wifi problém

Příspěvek od ramon.dexter » úte 09. úno 2016 13:04:48

Typ mobilu? Verze OS?

Tak jinak: Hele, něco mi klepe v autě, nevíš co to je?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

snoop69
Stálý androiďák
Příspěvky: 225
Registrován: pát 06. led 2012 23:31:03
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: LG V20 Dual SIM Stock ROM
Tablet: Vodafone Tab Prime 7
Tablet 2 / ROM: Nexus 7 3G 32GB

Re: wifi problém

Příspěvek od snoop69 » úte 09. úno 2016 13:12:50

Pokud má v profilu aktuální informace tak by měl mít nevím jestli tomu říkat mobil Benq T3 :lol:

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: wifi problém

Příspěvek od ramon.dexter » úte 16. úno 2016 13:19:51

Fajn, má Benq T3...takže jaká je verze OS?

Jako sorry, on chce pomoct, on má tohle uvést v prvním postu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


kjus
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 22. úno 2016 9:36:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Benq T3

Re: wifi problém

Příspěvek od kjus » pon 22. úno 2016 9:38:01

Mám stejný problém. Benq T3, Android 4.4.2.
Pomohlo mi změnit jazyk, jiné řešení jsem zatím neobjevil.


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: wifi problém

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 25. úno 2016 9:38:54

Já osobně bych tenhle dotaz směřoval na IT podporu univerzity, protože to bude na 90% způsobený nějakým blbým nastavením wifi.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5248
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 84
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: wifi problém

Příspěvek od xanthor » čtv 25. úno 2016 10:20:09

To, že na nějakém exotickém mobilu padá nastavení a ještě je to závislé na jazyku, bude tím, že na univerzitě blbě nastavili wifi?

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: wifi problém

Příspěvek od ramon.dexter » pon 29. úno 2016 19:41:04

Možný je všechno. U nás byl třeba docela problém s ubuntu - z nějakýho důvodu to prostě nešlo připojit, ačkoli nastavený bylo všechno správně, takže jsem měl v prváku smůlu, na eduroam jsem se prostě nedostal. A když jsem za nima přišel, tak netušili co je špatně. Ale je zajímavý, že v půlce druháku to začalo fungovat.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti