Pokecc4droid

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
dominicek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 20. úno 2016 23:34:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jelly

c4droid

Příspěvek od dominicek » ned 20. bře 2016 20:30:28

Ahoj.
Mam mensi problem stahl jsem si app "C4droid" a k tomu i "Gcc plugin for C4droid"
Problem je v tom ze v c4droidu sem vypsal tohle : #include <studio.h>
/* muj prvni program */
int main(int argc, char **argv)
{
printf("hello worrld!\"n);
return 0;
}


Chtel bych poradit jak to zobrazit.





xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5254
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 85
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: c4droid

Příspěvek od xanthor » ned 20. bře 2016 22:04:25

Tady jsi na špatném fóru, navíc zřejmě neumíš ani základy C. Chyby jsem tam našel dvě (nezkoušel jsem to už překládat):
1. Místo "#include <studio.h>" má být "#include <stdio.h>"
2. Místo "printf("hello worrld!\"n);" má být "printf("hello worrld!\n");"
(a ještě samozřejmě místo "worrld" má být "world"...)
Předpokládám, žes tam nadělal překlepy. Takže si to příště po sobě pořádně přečti.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: jrk a 5 hostů