Čekal jsem, že přijdu do T-Mobile a oni mi jí bezplatně vymění...ale ouha, chtějí 99,- za výměnu sim, která má v sobě všechny tři formáty. Přitom jsem nedávno prodlužoval smlouvu. Nabízely mi také nový telefon, který jsem nevzal. K němu by mi simku bezplatně vyměnily, ale nyní už ne

Slečna na infolince mi dávala takové rady že když ohlásím na policii krádež, že mi dají bezplatně novou...to mi přijde směšný, takový typicky český

Na webu T-mobile jsem objevil, že na pobočce bezplatně upraví standartní sim na micro nebo nano nějakými kleštěmi. Samozřejmě vím že si jí můžu vystřihnout i sám...
Ale jde mi o princip...sype jim člověk mary a oni za takovou prkotinu, nic, chtějí stovku. Zvlášť tomu nerozumím, když se dneska při předplacence za simku v podstatě neplatí, jen za kredit. (takhle to má třeba Sazka)
Ze zajímavosti mne napadlo jak toto řeší například v Rakousku. Čekal jsem že tam to bude zdarma, že jenom z nás dělají blbečky a dojné krávy. Byl jsem nemile překvapen, když jsem zjistil že si za toto T-Mobile Austria účtuje 10 Eur

http://faq.t-mobile.at/app/answers/deta ... ormationen
A o nějakých grátis kleštičkách tam už nic není

Co vy na to?
A jak to chodí u jiných operatorů, jako O2 a Vodafone?