Pokecodstavení vadného proximity senzoru

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

odstavení vadného proximity senzoru

Příspěvek od LPK_CZ » pát 15. črc 2016 13:10:51

Dobrý den,
nevíte někdo jak vyřadit ze systému špatně funkční proximity senzor ? Zařízení má android 5.1 a je rootnuté. Zkoušel jsem použít Hardware Disabler, ale tan vůbec nefunguje. Neexistuje prosím nějaká možnost, jak třeba editací určitého systémového souboru zakázat používání a detekci tohoto senzoru ?

díky za rady




Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 807
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: odstavení vadného proximity senzoru

Příspěvek od Telewest » pát 15. črc 2016 13:32:20

Tusim do xposed frameworku bola nejaka appka na zrusenie proximity...skus pohladat
edit: jo, dobre som si pamatal: http://repo.xposed.info/module/com.mrch ... isableprox" onclick="window.open(this.href);return false;


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16661
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: odstavení vadného proximity senzoru

Příspěvek od ludekbrno » pát 15. črc 2016 13:48:05

LPK_CZ:
A jak si představuješ telefonování bez zhasnutí displeje? Nebude ti vadit, že si uchem budeš pokládat hovor? ;-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: odstavení vadného proximity senzoru

Příspěvek od LPK_CZ » pát 15. črc 2016 19:19:54

telewest: tuto možnost jsem našell taky, ale nechce se mi roubovat xposed do 5.1 , protože je to komplikovane a navic experimentalni

ludekbrno: tohle mam uz vyreseno prez AutomateIt - ovladani vypinani a zapinani behem hovoru se ridi pomoci light senzoru a akcelerometru. Bohužel právě vadný proximity (náhodně si vymýšlý hodnoty) mi narušuje toto řešení.

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 807
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: odstavení vadného proximity senzoru

Příspěvek od Telewest » sob 16. črc 2016 9:24:34

...ok, pomoc z mojej strany tymto konci. ...ze nahodit xposed je komplikovane a experimentalne :???:



Autor tohoto vlákna
LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: odstavení vadného proximity senzoru

Příspěvek od LPK_CZ » stř 20. črc 2016 22:25:05

tak nakonec jsem nainstaloval Xposed + sensor disabler a pomohlo - skutečně dokáže ze systému odebrat jakýkoliv senzor

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů