Pokecnefunkcni busybox

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » pát 30. pro 2016 21:09:50

Prosim nevite nekdo pproc mi nejde busybox?....provedl jsem na mobilu root a nainstaloval terminal emulator a busybox... kdyz v terminalu napisi busybox sh, tak me to vyhodi hlasku" busybox: not found" :-(




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2016 9:04:26

Nastuduj si, jak se terminál používá. "Busybox sh" tam opravdu nepatří.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » sob 31. pro 2016 10:11:47

Ale podle nejmenovaneho tutorialu by to melo jit.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2016 10:16:04

Kdyby to tak mělo být, tak by to asi fungovalo, ni?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » sob 31. pro 2016 10:21:05

Nevim...vychazim z toho co vim z tutorialu.... driv x let zpet jsem mel na jinem zarizeni root prava a stahl jsem si terminal emulator a busybox a kdyz jsem v terminalu zadal --> su --> busybox ~ tak mi vyjel seznam s hodnotamy v busyboxu.


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2016 10:23:10

Fajn, tak proč tam cpeš "busybox sh"? Evidentně tam něco nepatří....
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » sob 31. pro 2016 10:31:57

Chapu....vim ze to "sh" tam asi nepatri ale v tom tutoriale bylo psane ze mam zadat "busybox sh"...nicmene skousel jsem to i bez toho sh, tedy zadal jsem jen "busybox" a stejne mi to vypsalo hlasku "busybox not found".

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2016 10:41:12

Nejsi náhodou už v shellu?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » sob 31. pro 2016 10:44:05

Jak to myslis?....jak poznam jestli jsem v shellu?....a neni shell to same jako bash?


Lamarootuz
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. srp 2017 19:02:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: F3 Pro Doogee

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Lamarootuz » ned 06. srp 2017 19:05:20

Mohu se zeptat, jak je možné, že mi Unroot zůstal ve složce sbin stále bussybox a ať dělám cokoliv, nemohu se toho zbavit? Bohužel, potřebuju používat telefon i na aplikace se zabezpečením SafetyNet a díky busyboxu neprojdu. Díky. (Doogee F3 Pro, root i Unroot via KingoRoot PC)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » ned 06. srp 2017 19:08:55

Ono je otázkou, jestli tenhle čínskej kepl projde tím ověřením se stock FW bez rootu. Jinak jedinej 100% unroot je reflash stock FW.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti