Pokecnefunkcni busybox

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » pát 30. pro 2016 21:09:50

Prosim nevite nekdo pproc mi nejde busybox?....provedl jsem na mobilu root a nainstaloval terminal emulator a busybox... kdyz v terminalu napisi busybox sh, tak me to vyhodi hlasku" busybox: not found" :-(




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22660
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2016 9:04:26

Nastuduj si, jak se terminál používá. "Busybox sh" tam opravdu nepatří.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » sob 31. pro 2016 10:11:47

Ale podle nejmenovaneho tutorialu by to melo jit.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22660
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2016 10:16:04

Kdyby to tak mělo být, tak by to asi fungovalo, ni?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » sob 31. pro 2016 10:21:05

Nevim...vychazim z toho co vim z tutorialu.... driv x let zpet jsem mel na jinem zarizeni root prava a stahl jsem si terminal emulator a busybox a kdyz jsem v terminalu zadal --> su --> busybox ~ tak mi vyjel seznam s hodnotamy v busyboxu.


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22660
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2016 10:23:10

Fajn, tak proč tam cpeš "busybox sh"? Evidentně tam něco nepatří....
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » sob 31. pro 2016 10:31:57

Chapu....vim ze to "sh" tam asi nepatri ale v tom tutoriale bylo psane ze mam zadat "busybox sh"...nicmene skousel jsem to i bez toho sh, tedy zadal jsem jen "busybox" a stejne mi to vypsalo hlasku "busybox not found".

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22660
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2016 10:41:12

Nejsi náhodou už v shellu?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Dominicc
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 23. pro 2016 10:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Dominicc » sob 31. pro 2016 10:44:05

Jak to myslis?....jak poznam jestli jsem v shellu?....a neni shell to same jako bash?


Lamarootuz
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. srp 2017 19:02:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: F3 Pro Doogee

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od Lamarootuz » ned 06. srp 2017 19:05:20

Mohu se zeptat, jak je možné, že mi Unroot zůstal ve složce sbin stále bussybox a ať dělám cokoliv, nemohu se toho zbavit? Bohužel, potřebuju používat telefon i na aplikace se zabezpečením SafetyNet a díky busyboxu neprojdu. Díky. (Doogee F3 Pro, root i Unroot via KingoRoot PC)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22660
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nefunkcni busybox

Příspěvek od LivArt » ned 06. srp 2017 19:08:55

Ono je otázkou, jestli tenhle čínskej kepl projde tím ověřením se stock FW bez rootu. Jinak jedinej 100% unroot je reflash stock FW.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti