Pokecakeho operatora vybrat na SK

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!

akeho operatora vybrat na SK

Příspěvek od spot » pon 18. říj 2010 8:53:13

som x rokov u T-mobilu. Mam tam teraz pausal 100 viac s datami. Pride mi to uz na dnesnu dobu nehorazne drahe. Kedze mi skoncila viazanost zvazujem odist. Kam a na aky program? Siel by som do O2 ale kedze mam desire a chcem tam slusne data tak sa toho bojim. Mne tu v Ziline data idu na HSDPA. To jest celkom svizne.

Neviete poradit daky sikovny pausal? Na com ste momentalne vy?

-=Mike=-
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Oneplus one 64GB

Re: akeho operatora vybrat na SK

Příspěvek od -=Mike=- » pon 18. říj 2010 9:00:31

Jednoznacne T-mobile.. Som u neho od dob Eurotelu a pouzivam data od svojho prveho pda htc wizard..
Nemal som nikdy problem s TM a nemam dovod migrovat k inemu oper.
Odporucam ti ostat v Tm, kedze mas mobil, tak vyuzi akciu bez mobilneho telefonu na rok., je tam velka zlava v pausali vlastne polovicna a su tam aj data,.. Su teraz opat kuponove zlavy, ktore sa urcite oplatia.. Zvaz si to, je to na tebe:))
O2 ma pomale data a aj na Edge su spomalene.., Orange je podobny TM. :)
HTC Wizard-->HTC Tornado-->HTC Kaiser-->HTC Dream G1-->Motorola Defy --> Google Nexus S --> Lenovo P770 --> Motorola Razr Maxx-->Motorola moto g 16GB
HTC Kaiser WM 6.1
Samsung Galaxy S5 + Oneplus one 64GB

Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!

Příspěvek od spot » pon 18. říj 2010 9:18:40

aj ja by som najradsej ostal, co sa tyka kvality nemam s nimi problemy, ale tie ceny su uz na dnesnu dobu dost brutalne. obcas chodim aj do zahranicia a ked mi zahranicny kolegovia vravia za ake peniaze telefonuju tak to je ozaj sila. jednoducho 1000 sk/mesiac za par minut (100) plus nejake data sa mi uz nechce davat. O akom pausali to hovoris?

- bez zavazkov - vyborny pausal dobre ceny, mesacne neplatis nic, na urovni O2 ale NEDAJU TI K TOMU DATA
- ostatne bezne pausaly (viac, podnikatel) - malo minut, vela penazi
- podla seba - do 20 eur (co je moja predstava) sa neviem vyskladat

teraz tam pridali ftakovinu 6000min + 6000sms - boze komu je na co 6000 sms

o kuponoch neviem nic. mam u nich roky dva pausaly ale sucasna ponuka je mizerna.

-=Mike=- píše:Jednoznacne T-mobile.. Som u neho od dob Eurotelu a pouzivam data od svojho prveho pda htc wizard..
Nemal som nikdy problem s TM a nemam dovod migrovat k inemu oper.
Odporucam ti ostat v Tm, kedze mas mobil, tak vyuzi akciu bez mobilneho telefonu na rok., je tam velka zlava v pausali vlastne polovicna a su tam aj data,.. Su teraz opat kuponove zlavy, ktore sa urcite oplatia.. Zvaz si to, je to na tebe:))
O2 ma pomale data a aj na Edge su spomalene.., Orange je podobny TM. :)

-=Mike=-
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Oneplus one 64GB

Příspěvek od -=Mike=- » pon 18. říj 2010 9:25:47

No O2 ma pausaly naozaj dobre.. Jediny problem je internet, ktory mi pride pomaly na dnesnu dobu, 3G neviem kedy u nich pride.,kedze prichadzaju nove technologie.. Jedine ich minus.. Edge na net staci na nejake programy icq a podobne.. Ale na rychle prezeranie stranok, skype v meste je to pomale..
K tym kuponom, minuly rok som dostal kupon na polovicnu zlavu z pausalu, tak som si dal 100viac za polovicu a k tomu 1Gb internet za 3eura.. Vraj tuto ponuku maju opat, tiez mi konci pausal a rozmyslam, ze si to zoberiem bez mobilu.. a vtedy sa mi zda ze pausal ide dole az na 75percent..
Skus sa naozaj zastavit v tm :)
HTC Wizard-->HTC Tornado-->HTC Kaiser-->HTC Dream G1-->Motorola Defy --> Google Nexus S --> Lenovo P770 --> Motorola Razr Maxx-->Motorola moto g 16GB
HTC Kaiser WM 6.1
Samsung Galaxy S5 + Oneplus one 64GB

TMa24
Droid
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TMa24 » pon 18. říj 2010 9:33:13

Ja som rád že som v Orange, len kvoli internetu.

henrichg
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 - Android 9.0 stock - not root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X - PixelExperience ROM (A9.0) - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Příspěvek od henrichg » pon 18. říj 2010 9:38:07

Napodobne.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com

slamka
Androiďák!

Příspěvek od slamka » pon 18. říj 2010 9:51:09

Zalezi na cloveku - ja som u O2, mam zaplatene Data neobmedzene a som spokojny.
Ale internet od O2 vyuzivam vysostne na mobil a podla mna to staci, ICQ pohoda, web co potrebujem z casu na cas pohoda a market ci google sync je tiez pohoda.
Ale pouzivat ho ako hlavny pristup na net je nepouzitelne.
Na to mam doma 10Mb linku a v praci tiez nieco podobneho. Proste mobil je mobil a staci mi to.

Mimochodom, O2 avizovalo na jar buduceho roku zmeny v datovych pausaloch, cize sa ocakava spustenie 3G siete..
Mna osobne by dost mrzelo teraz sa upisat TM ci OR na dva roky za tie ich premrstene ceny.

PS: Moje faktury boli x rokov v OR priemerne okolo 25e, teraz mam u O2 faktury priemerne 10-12e pri rovnakom vyuzivani telefonu. Trosku rozdiel. :D
HTC Desire, CM7.2.0.1
LG Google Nexus 4, ROM: Stock 5.1.1 ROOTED

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED
Motorola Moto G6 Plus, ROM: Stock ROM 8.0 Oreo

TMa24
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TMa24 » pon 18. říj 2010 9:59:01

ked bude v o2 3G siet, co bude potom v orange? (zrejme 8G :DD :DD )

slamka
Androiďák!

Příspěvek od slamka » pon 18. říj 2010 10:04:17

Ako sorry ale na co Ti to bude v mobile?
Realne vyuzitie?
HTC Desire, CM7.2.0.1

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED

Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!

Příspěvek od spot » pon 18. říj 2010 10:11:34

vsetko co spominas mi pride ako stare informacie. ja mam tiez u nich net za 3 eura + cosi, tiez som mal kupony atd. ale odkial mas infosky ze to je tak aj dnes. momentalne podla mna nic z toho nebezi... bol by to na forach, docital by si sa o tom na mobilmanii atd... keby bolo 75% zlava tak ostavam vyrehleny v t-mobile aj nadalej. nebol som v t-mobile ale volal som na 12345 a nic co by stalo za rec som sa nedozvedel

ceny TM a OR su premrstene ale verit tomu ze O2 na jar spusti naozaj funkcnu 3G siet... hmmm boh vie

ten net z O2 (edge) by som asi potreboval vidiet, ze ako to chodi... ci to je uplmna katastrofa alebo sa s tym da zit. tiez primarne to nepouzivam ale nikdy clovek nevie... asi by mi to chybalo

-=Mike=- píše:No O2 ma pausaly naozaj dobre.. Jediny problem je internet, ktory mi pride pomaly na dnesnu dobu, 3G neviem kedy u nich pride.,kedze prichadzaju nove technologie.. Jedine ich minus.. Edge na net staci na nejake programy icq a podobne.. Ale na rychle prezeranie stranok, skype v meste je to pomale..
K tym kuponom, minuly rok som dostal kupon na polovicnu zlavu z pausalu, tak som si dal 100viac za polovicu a k tomu 1Gb internet za 3eura.. Vraj tuto ponuku maju opat, tiez mi konci pausal a rozmyslam, ze si to zoberiem bez mobilu.. a vtedy sa mi zda ze pausal ide dole az na 75percent..
Skus sa naozaj zastavit v tm :)

Kubkolienka
Robot
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S

Příspěvek od Kubkolienka » pon 18. říj 2010 10:20:35

O tych kuponoch neviem nic. Ale kedze na to nerobia ziadnu akciu tak pochybujem ze su. Relativne nedavno som to pozeral a neboli ale ruku do ohna nedam. Ja by som sa rozhodoval medzi o2 fer a tou kopiou od orange. T-mobile ma uplne trapnu ponuku mobilov a aj ich dotacia bola vzdy najhorsia. Co som si ja ratal tak ak by som si aj nieco vyskladal z pausalu podla seba tak za tie dva roky co by som platil drahsie skrz nevyhododnost pausalu voci Fer by mi takmer vratilo dotaciu na mobil co mi dal tmobile a tak som si kupil normalne z eshopu NEBRANDOVANY a som max spokojny. Pausaly viac su totalne za zenitom a nechapem preco ich este ponukaju.

Momentalne je najvyhodnejsia podla mna (teda zalezi aj od tvojej spotreby) orangeacka kopia o2 fer a ktomu maju tusim za 7e 1000 alebo 1500mb dat ktore aj tak v principe nemas sancu minut z mobilu cize je to len o 1e drahsie ako data neobmedzene.

EDIT: edge mi uplne staci. Na browsovanie android fora fb, cestovnych poriadkov no proste ziadna zlozita stranka fit. Aj radio mi to streamovat zvlada (o:. Zit sa s tym da ale naco ked u orangeu mas za tu istu cenu 14mbit.
Naposledy upravil(a) Kubkolienka dne pon 18. říj 2010 10:24:03, celkem upraveno 2 x.
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

TMa24
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TMa24 » pon 18. říj 2010 10:22:45

slamka píše:Ako sorry ale na co Ti to bude v mobile?
Realne vyuzitie?
s tym 8G som sa smial. realne vyuzitie takmer hocikde mimo domova takmer plnohodnotne surfovanie po nete (obmedzuje ma len displej, inak uplne rovnake)
Kubkolienka píše: orangeacka kopia o2 fer a ktomu maju tusim za 7e 1000 alebo 1500mb dat ktore aj tak v principe nemas sancu minut z mobilu cize je to len o 1e drahsie ako data neobmedzene..
2GB za 10eur a na desire ich teda minies len pri normalnom browsovani (ziadne stahovanie, streamovanie ani nic podobne), proste flash si spapa svoje a to poriadne

slamka
Androiďák!

Příspěvek od slamka » pon 18. říj 2010 10:34:09

Ved viem ze si sa smial, ale podla mna vyuzitie tak rychleho internetu je v mobile nulove, lebo Ta limituje tak ako si napisal - displej.. :)
Ja som vdaka O2 usetril uz nemalu sumu na fakturach a som spokojny.

Jedine vyuzitie rychleho mobilneho netu - modem, potom ano. O2 je maximalne nevhodny, kym nespusti aspon 3G siet.
HTC Desire, CM7.2.0.1

TMa24
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TMa24 » pon 18. říj 2010 10:42:47

no v buducnosti si viem predstavit realne vyuzitie telefonu ako medemu. (ciastocne aj teraz) nikdy nevies kedy potrebujes byt online na notasi/kompe a s O2 je to naozaj des. to co oni maju neobmedzene ani za tych 7 eur nestoji. ved by som zrejme mobil rozbil cakajuc na nacitanie stranky

slamka
Androiďák!

Příspěvek od slamka » pon 18. říj 2010 10:51:02

Jo, to som aj napisal ze ako vyuzitie mobilu ako modem je to dooooost nepouzitelne. :yes:
HTC Desire, CM7.2.0.1

bubak99
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Příspěvek od bubak99 » úte 26. říj 2010 22:03:27

Pausal podnikatel 55 od O2 a neobmedzeny net a som vysmiaty
Nech volam kolko volam max 55€ faktura + 6€ net na mail a rychle pozretie niektorych stranok staci v pohode(data mam zapnute 24 hod) moje max faktury su 61€. Co som v Orange mal 85 a plus v T- mobile okolo 60€ bez netu a to teraz volam viac a aj do ciech . Ja som :DD a spokojny. Ked bude net v 3G bude to len bonus. A O2 skusa novu technologiu este rychlejsiu ako 3G ako jediny .
Samsung Galaxy S ( JuweRom 1.1 XWJS5 )
LG Optimus One, Nokia E66,

magma
Stálý androiďák

Příspěvek od magma » úte 26. říj 2010 22:07:36

Ja som chcel uz davnejsie odist k O2, ale ich internet je pre mna nepouzitelny. Preto som stale u Pomaranca a pokial O2 nebude mat normalny internet s dobrym pokrytim, tak je pre mna nezaujimavy :(
HTC Diamond > HTC Hero > Motorola Milestone > Acer E130 > HTC Desire HD > LG optimus 2X > HTC Sensation > Samsung Galaxy Note > Samsung Galaxy S3 > Samsung ATIV S a Acer A500 > Nexus 7

slamka
Androiďák!

Příspěvek od slamka » stř 27. říj 2010 7:42:42

Ja mam len blbu otazku - ako "pouzitelny" internet potrebujes v mobile?
Co tahas mobilom??
HTC Desire, CM7.2.0.1

Odpovědět

Zpět na „Pokec“