PokecStale neco sosa...

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Stale neco sosa...

Příspěvek od matata » čtv 23. dub 2009 18:00:01

Zdravim...
1)vypnu automatickou aktualizaci a povypinam vse co o cem vim ze se pripojuje k netu, telefon jen lezi na stole a stejne si G1 stahuje okolo 100Kb za hodinu... nevite co tam porad sosa? :) Neni nejaka apk kde bych videl kam se kdy pripojuje a kolik odtamtud stahuje? Diky za pomoc.




Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od d750 » čtv 23. dub 2009 19:31:09

To spíš vypadá jako by si měl nějaký vir já za celou noc mam tak 40 kilo přenesených dat.


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od matata » čtv 23. dub 2009 20:25:32

No ja to mel taky okolo 50 za noc... a ted mam najednou za noc 1,4mb pri vyple synchronizaci...napada vas tedy co s tim? :(

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od skooopa » čtv 23. dub 2009 20:53:56

Jde o to co mas za datovej tarif (jestli to platis je to docela blbe :-( )
Ja se schvalne rano kouknu kolik to za noc dalo vezmu to od 22:00 do 8 zitra rano ...
synchronizaci atd nevypnu jen vypnu Weather bug kterej bezi na pozadi a aktualizuje se casto :-) (jelikoz se zobrazuje i v notifications -sysTray-)
Naposledy upravil(a) skooopa dne čtv 23. dub 2009 20:57:19, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09
Reputace: 1

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od DeToX » čtv 23. dub 2009 20:54:49

Vir? Pro androida tezko :DD mozna casem ale ne ted. Vis jiste ze ti nestahuje treba Market?


Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od skooopa » čtv 23. dub 2009 20:59:05

DeToX píše:Vir? Pro androida tezko :DD mozna casem ale ne ted. Vis jiste ze ti nestahuje treba Market?
Jo je pravda ze me market co kazde rano upozorni na cca 2-4 updaty takze urcite se v noci neco deje:-)

Osobne to neresim ale spis me to zajima...
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od rocky123 » čtv 23. dub 2009 21:47:31

tak zkus vyndat baterku a znova ji tam dat co tobude delat..nebo si instalnout task manager at vidis.porpipade to vyres APNdroid a vypnes si prenosy.Pokud mas ovsem root pristup.


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od matata » čtv 23. dub 2009 22:52:04

Tarif mam Surfmail+, tzn. neplatim za to ale mam tam 100Mb Fup kterej si myslel ze nebudu prekracovat protoze mam doma i v praci wifi, ale kdyz vyjdu ted na hodinu ven a za hodinu mi to vezme min 100Kb a telefon lezi v kapse... tak to je fakt moc... driv sem taky treba koukal a za celou noc ti vzalo max. 50 Kb.. ale ted to je teda peklo :) no uvidime neco vyzkousim. Nemuzu nejit ten Task manager, je v marketu?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od d750 » pát 24. dub 2009 6:14:28

Nebo skus dxtop ten má svůj vlastní task manager.Případně nám napiš, co máš za app a třeba na to přídem.


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od matata » pát 24. dub 2009 8:00:35

v y víte prosím co v task manageru v dxtop znamenaji ty barvy napisu apk... nektere jsou zlute cerne a tusim bile,co to presne znamena nevite?

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od rocky123 » pát 24. dub 2009 8:25:27

nebo spis rekni co tam mas za aplikace nahrany...popripade nemas stale zapnuty wifi,ci blue nebo gps?jako i v klidovym stavu to neco veme,ale pokud je to 50kb tak myslim,ze za tu noc je to normalni.


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od matata » pát 24. dub 2009 8:27:25

50 Kb je v absolutne v poho, pokud neprijde zadnej mail atd... ale me to bere od pulnoci do osmi do rana 1,5 Mb.

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od d750 » pát 24. dub 2009 9:54:44

Dxtop : červená – app běží, žlutá – služba na pozadí a bíle neběží asi naposledy spuštěné. Tak nám tu vypiš červeně a žlutě app. No a uvidíme, co se s tím dá dělat.


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od matata » pát 24. dub 2009 13:19:08

Tak to vypada, ze za to mohla apk Background Calendar (zoibrazuje misto plochy události z kalendare), sosa okolo 50-100 Kb za hodinu. Jedna prijeti mailu je taky tak 40-50 Kb ale tohle sosa data i kdyz je vypla automaticka synchronizace toho kalendare, nechapu... Jak jinak muzu zobrazit naplose nadcházející události z kalendáře?? (Sweeter home nechci, je pekelně pomalá.... jsou jeste nejake jine moznosti?)

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od rocky123 » pát 24. dub 2009 17:32:09

jednoducha vec,odinstaluj to a pouzivej co je v menu tel.nerikej mi ze kalednar pouzivas cely den,

Uživatelský avatar

Libor52
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 14. úno 2009 12:06:57
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od Libor52 » stř 03. čer 2009 17:53:33

d750 píše:Dxtop : červená – app běží, žlutá – služba na pozadí a bíle neběží asi naposledy spuštěné. Tak nám tu vypiš červeně a žlutě app. No a uvidíme, co se s tím dá dělat.
Nainstaloval jsem DxTop a teď se sním seznamuji. Ale např GPSstatus mám červeně, ale v oznamovací liště se mě ten satelit nezobrazuje.
A ještě: jde nějak vynutit aby některá app jela stále? Jde mě hlavně o to GPS.
edit: Kdyby to GPS jelo stále tak by to muselo pořád něco stahovat, ale ty šipky nahoře nic neukazují Takže přenos 0.
G1 - White - černá klávesnice, 1.6 No root, T-mobile, Internet Premium, ( 16.2.2009 )

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od 3miki3 » stř 03. čer 2009 18:14:03

rocky123 píše:tak zkus vyndat baterku a znova ji tam dat co tobude delat..nebo si instalnout task manager at vidis.porpipade to vyres APNdroid a vypnes si prenosy.Pokud mas ovsem root pristup.
Blbost :) co blbneš s rootem !!! Mě APN droid faká a root nemám :) :) :) :) na net lezu jen přes wifi ...

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od rocky123 » stř 03. čer 2009 19:54:14

3miki3 píše:
rocky123 píše:tak zkus vyndat baterku a znova ji tam dat co tobude delat..nebo si instalnout task manager at vidis.porpipade to vyres APNdroid a vypnes si prenosy.Pokud mas ovsem root pristup.
Blbost :) co blbneš s rootem !!! Mě APN droid faká a root nemám :) :) :) :) na net lezu jen přes wifi ...

tak me umlat treba....vim,ze kdyz ty telefony zacinaly, tak sme to meli jen s rootem.mno..jestli to faka i bez, tak vidis..

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od 3miki3 » čtv 04. čer 2009 7:28:54

:) Mě to nevadí , jen aby lidi věděli , že to frčí bez ROOT.

Uživatelský avatar

VeruSKa
Robot
Příspěvky: 854
Registrován: čtv 30. dub 2009 7:41:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia E Dual
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od VeruSKa » čtv 04. čer 2009 7:54:23

Libor52 píše: Nainstaloval jsem DxTop a teď se sním seznamuji. Ale např GPSstatus mám červeně, ale v oznamovací liště se mě ten satelit nezobrazuje.
A ještě: jde nějak vynutit aby některá app jela stále? Jde mě hlavně o to GPS.
edit: Kdyby to GPS jelo stále tak by to muselo pořád něco stahovat, ale ty šipky nahoře nic neukazují Takže přenos 0.
Nevím, jestli tě chápu dobře...ty šipky nahoře (jedna nahoru, jedna dolů) jsou datové přenosy (GPRS/EDGE)
GPS se zobrazuje jako vysílající satelitek... a pokud v nastavení :arrow: Zabezpečení a poloha :arrow: máš zaškrtlé Zapnout GPS tak ho máš pořád zaplé. Myslím,že máš zaplé GPS jako takové, aplikaci GPSstatus nevím, jak mít zaplou pořád.

PS: Proč vůbec chceš, aby ta aplikace pořád jela?? (třeba u My Tracks bych to pochopila, to třeba zaznamenává trasu) ale tohle je vlastně kompas, a aktuální souřadnice a rychlost...nevím, že byto umělo vytvářet databázi...

PPS: Jsem jen zvědavá, nechci rýpat ;)
T-mobileG1 White; RooT umřel, ať žije Sony Xperia E Dual Champagne
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co to je? Žabička s rootovskými právy ;o)

Uživatelský avatar

Libor52
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 14. úno 2009 12:06:57
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od Libor52 » čtv 04. čer 2009 11:46:51

Doufám že to zvládnu, od rána slavíme :DD
Jde mě o to že potřebuji průběžně nahrávat radary ( do databáze ), které jsou u silnice. V nastavení :arrow: zabezpečení a poloha :arrow: mám zaplé GPS. Ale, potřebuji ten radar nafotit i se souřadnicemi. Mám G1 na palubovce, zmáčknu foto a než naběhnou satelity tak už jsem třeba 1km za radarem! Potřeboval bych něco co okamžitě ( + - 100m ) zaznamená moji polohu v určitém místě. Jde mě tedy o to aby netrvalo třeba minutu než naběhnou satelity, ale aby byly zapnuté pořád. Baterku ani data neřeším. Díky.
edit: Nemusí jít zrovna o foto, ale o aktuální pozici s GPS, já už si to večer roztřídím.
G1 - White - černá klávesnice, 1.6 No root, T-mobile, Internet Premium, ( 16.2.2009 )

Uživatelský avatar

P3T3
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: pon 23. úno 2009 16:12:04
Reputace: 0
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od P3T3 » čtv 04. čer 2009 15:05:06

Libor52 píše:Doufám že to zvládnu, od rána slavíme :DD
Jde mě o to že potřebuji průběžně nahrávat radary ( do databáze ), které jsou u silnice. V nastavení :arrow: zabezpečení a poloha :arrow: mám zaplé GPS. Ale, potřebuji ten radar nafotit i se souřadnicemi. Mám G1 na palubovce, zmáčknu foto a než naběhnou satelity tak už jsem třeba 1km za radarem! Potřeboval bych něco co okamžitě ( + - 100m ) zaznamená moji polohu v určitém místě. Jde mě tedy o to aby netrvalo třeba minutu než naběhnou satelity, ale aby byly zapnuté pořád. Baterku ani data neřeším. Díky.
edit: Nemusí jít zrovna o foto, ale o aktuální pozici s GPS, já už si to večer roztřídím.
A co jednoúčelovou aplikaci, která by měla jenom jedno tlačítko a po jeho stisku by ukládala do databáze na kartě datum a polohu ?
Linux on palm

Uživatelský avatar

Libor52
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 14. úno 2009 12:06:57
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od Libor52 » čtv 04. čer 2009 15:24:21

A co jednoúčelovou aplikaci, která by měla jenom jedno tlačítko a po jeho stisku by ukládala do databáze na kartě datum a polohu ?[/quote]

Datum, čas, poloha,.......ví někdo o takové app.? Díky
G1 - White - černá klávesnice, 1.6 No root, T-mobile, Internet Premium, ( 16.2.2009 )

Uživatelský avatar

P3T3
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: pon 23. úno 2009 16:12:04
Reputace: 0
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od P3T3 » čtv 04. čer 2009 16:39:22

Libor52 píše:Datum, čas, poloha,.......ví někdo o takové app.? Díky
Taková nejspíš ani neexistuje, ale mohl bych jí napsat ...
Linux on palm


Furret
Androiďák!
Příspěvky: 371
Registrován: sob 30. kvě 2009 13:56:57
Reputace: 0

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od Furret » čtv 04. čer 2009 17:09:59

matata píše:Tarif mam Surfmail+, tzn. neplatim za to ale mam tam 100Mb Fup kterej si myslel ze nebudu prekracovat protoze mam doma i v praci wifi, ale kdyz vyjdu ted na hodinu ven a za hodinu mi to vezme min 100Kb a telefon lezi v kapse... tak to je fakt moc... driv sem taky treba koukal a za celou noc ti vzalo max. 50 Kb.. ale ted to je teda peklo :) no uvidime neco vyzkousim. Nemuzu nejit ten Task manager, je v marketu?

a co APNdroid? Ten by nepomohl?
HTC Desire HD - 2.2 stock ROM

Uživatelský avatar

Libor52
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 14. úno 2009 12:06:57
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Stale neco sosa...

Příspěvek od Libor52 » čtv 04. čer 2009 19:09:07

P3T3 : Taková nejspíš ani neexistuje, ale mohl bych jí napsat ...[/quote]
Na POI cz by to pomohlo. Přijdeš na sraz? Já jsem sice v práci , ale čas si udělám. Když tak sz.
G1 - White - černá klávesnice, 1.6 No root, T-mobile, Internet Premium, ( 16.2.2009 )

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti