Tak po delší odmlce napíšu jak se to nakonec vyvíjelo dál. Jednou večer, když už jsem chtěl udělat root, jsem si všiml, že nesvítí podsvícení klávesnice

což mi docela vadilo a tak jsem to hned ráno opět napsal tomu pánovi ze servisu. Jeho odpověď mě příjemně překvapila, protože se začal velmi omlouvat, že tam s tím zase musím a nabídl mi za to kompletní překrytování do bílé nebo černé barvy a samozřejmě zdarma

.
Neváhal jsem a do VSP jsem zašel. Na recepci měla chvilku problém na počítači s Operou (když asi nevědomky odklikla aktualizaci). Chvilku jsem tedy čekal a mezitím se mi na na ten záručák nějak více podívala a řekla mi, víte, že tohle už je 4. reklamace? (předchozímu majiteli měnili desku pak mě tlačítko "tečka" pak tu příhodu co jsem popisoval a nyní podsvícení) Tak říkám, že jo ale že s tím pánem jsem se domluvil na překrytování a nechci to nějak moc řešit (byl jsem totiž rád, že mi to vůbec opravili). Ona ovšem neustále mluvila o Desire

a o tom, že mi v březnu končí záruka a byla by to škoda nevyužít.

Co jsem asi udělal, že?

..
Samozřejmě jsem zašel do T-Mobilu a reklamoval to u nich. Oni to přebrali a poslali do VSP aby jim potvrdili, že to fakt nefunguje. Mezitím jsem se těšil na to jak mi vrátí plnou původní cenu (čekal jsem 10k) a ze zvědavosti jsem napsal předchozímu majiteli kollik ho G1 stála. Zjistil jsem, že telefon už mám z 3. ruky a cena byla 999kč s tarifem (ano o jednu devítku měné než jsem čekal) zjistil jsem, že v tomto případě mám nárok na vrácení jen těch 999Kč a tak jsem do T-mobilu napsal, zda to jde ještě zrušit. Obratem mi zavolal pán z TM a ujistil mě o tom že pokud si vyberu telefon z jejich nabídky bude se počítat cena těch 10 000

to mi zvedlo náladu a do týdne když se telefon vrátil ze servisu, mi zavolali a já přišel, doplatil 400 a nyní se raduju z úplně nového HTC Desire
Takže myslím, dlouhý příběh s hoodně pěkným Happy Endem

btw: ta G1 co jsem kupoval mě stála 4000 kč