PokecLepení displeje a zadního krytu k housingu (Xperia Z3C)

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
SGvagon
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia X Compact F5321 / Stock 8.0.0
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z3 Compact D5803 / Stock 4.4.4 ROOT
Twitter: https://twitter.com/SGvagon
Kontaktovat uživatele:

Lepení displeje a zadního krytu k housingu (Xperia Z3C)

Příspěvek od SGvagon » stř 20. bře 2019 10:25:47

Zdravím,

chystám se nalepit nový displej a zadní kryt k housingu telefonu Sony Xperia Z3 Compact. Objednal jsem pro toto lepidlo Hanster H9000 Crystal. Oboustrannou pásku jsem již nevolil, jelikož po zkušenostech se vždy displej odlepil po 1 nebo 14 dnech (telefon má opravdu tenoučké okraje kam se má displej nalepit) .
Můj dotaz zní, zda-li toto lepidlo půjde časem sundat např. fénem nebo horkovzdušnou pistolí. Jelikož je toto lepidlo určeno právě na tyto účely (lepení displeje k housingu telefonů) . Jde mi pouze o to, kdyby se s diplejem něco stalo, aby šel poté odlepit a nerozlámal se mi telefon v rukou.

Dopředu ještě odpovím proč jsem volil zrovna Hanster H9000. Toto lepidlo má snad jako jediné uvedenou voděodolnost, takže by měl snad poté telefon vydržet pár kapek vody a nemělo by dojít k vniknutí tekutin do přistroje.

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.

Autor tohoto vlákna
SGvagon
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia X Compact F5321 / Stock 8.0.0
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z3 Compact D5803 / Stock 4.4.4 ROOT
Twitter: https://twitter.com/SGvagon
Kontaktovat uživatele:

Re: Lepení displeje a zadního krytu k housingu (Xperia Z3C)

Příspěvek od SGvagon » sob 23. bře 2019 16:24:44

Tak jsem to prubnul a displej zkusil přilepit. Ne levé straně jsem dal asi málo lepidla (jsou tam opravdu tenoučné rámečky pro nalepení) , jelikož displej trochu prosvítá. Ale jinak lepidlo zdá-se že drží (pomocí tenkého plastového plátku se mi podařilo utěsnit odlepující se část displeje) . Akorát po zaschnutí se změní z průhledné barvy na barvu chemoprenu (trochu zežloutne a již není průhledné) .

Odpovědět

Zpět na „Pokec“