PokecSD karta (format/pristup)

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

SD karta (format/pristup)

Příspěvek od Veuna » pon 27. dub 2009 16:59:05

Chtěla bych se zeptat!!!mam dve SD karty...jedna má 1GB a druhá má 2GB...jenže ani na jednu mi nejde nic nahrát!!!píše mi to chybu I/O...zkoušela jsem je obě naformátovat ale pořád nic!telefonem to asi není protože kamáradka má stejný a ty karty ji v tom taky nejdou!poté jsem zkoušela dát karty do Nokie 5300 a tam mi do nich jde nahrávat v pohodě!nevíte si s tím někdo rady prosím? :(




Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: SD karta

Příspěvek od MrPedro » pon 27. dub 2009 17:42:54

Zkusit naformatovat znovu, na FAT32.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta

Příspěvek od Veuna » pon 27. dub 2009 18:20:51

uz jsem to zkousela...

Uživatelský avatar

mak
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: pát 16. led 2009 16:50:38
Reputace: 0

Re: SD karta

Příspěvek od mak » pon 27. dub 2009 18:55:14

A co pi pripojeni pociace vytahnout tu horni roletku s eventama, tam je info o pripojeni k pocitaci a tam odkliknout MOUNT a pak se tam pokusit neco nahrat ? to by mozna mohlo trochu pomoct ;)


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta

Příspěvek od Veuna » pon 27. dub 2009 19:19:11

No však to dělám pokaždý...nejsem blbá!!!ale prostě když to tam chci nahrát tak to prostě nejde!!!a třeba v mobilu se mi ani fotky neukážou...jen když je otevřu ale ikonky prostě jako kdyby to bylo nějak poškozený!


Uživatelský avatar

atom631
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: čtv 05. bře 2009 18:34:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 3
Bydliště: Praha - východ

Re: SD karta

Příspěvek od atom631 » pon 27. dub 2009 19:19:19

Tak to mně dělá taky, přesně to samý.. samozřejmě dávám mount. V mobilu funguje normálně. Stačí ji vyndat a přes adaptér zasunout do tiskárny a můžeš nahrávat jak chceš :D. Moc to neřešim, ale potěšilo by mně kdyby to šlo :roll:
T-mobile G1 -> Samsung galaxy S3 -> Ulefone be touch 2

Uživatelský avatar

Architekt
Stálý androiďák
Příspěvky: 215
Registrován: čtv 19. bře 2009 12:59:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: SD karta

Příspěvek od Architekt » pon 27. dub 2009 21:46:59

Ještě je tu otázka, jeký používáte USB kabel? Ten originální? Ony totiž některé USB kabely nejsou USB2.0 kompatibilní a s nimi nic nenahrajete. Typicky třeba takové ty cestovní káblíky s navijákem. Ale k nabíjení to stačí :-)
Samsung Galaxy S ‣‣‣ Darky's ROM 9.5 ‣ Dark Core 1.4


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta

Příspěvek od Veuna » úte 28. dub 2009 14:37:53

Ano používám ten originální kabel...tak jo zkusím to táta ma notebooku čtečku karet!a kdyžtak taky přes tiskárnu!!!jen mě štve že se to v telefonu ukazuje jako rozbitý...např. fotografie

Uživatelský avatar

xsoft
Androiďák!
Příspěvky: 532
Registrován: úte 03. úno 2009 10:15:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB [stock rooted]
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus [AOKP]
Twitter: xsoft
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta

Příspěvek od xsoft » úte 28. dub 2009 15:08:22

Lidi klid. Tohle neni kabelem ani BFU. Naformatovane karty nokii se chovaji pekne divne.

Treba z nich GC (gold card) udelate, predtim se na ni dostanete, a potom co je zni GC tak ne (ani pres ctecku nic). Formatem ve woknech se pak na kartu dostanete ale je po gc.

Chce to "lepsi formatovatko" ale jake neporadim. Proste neco "surovejsiho" nez je ve windows. Ony totiz neprepisi co je potreba :(

Rada: bud najit neco lepsiho na formatovani, nebo to proste vzdat a vymenit kartu s nekym, komu to nevadi/komu jede.
:[ Telefon: Galaxy Nexus | root+unlocked | fw: android 4.0.1 | recovery: ClockworkMod | ]: <v^> Reveal the mistery of four arrows on DDR.POCITAC.COM


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta

Příspěvek od Veuna » úte 28. dub 2009 15:19:40

Ale mě tam nefunguje ani ta originální karta co jsem k tomu dostala!a tu jsem v Nokii neměla!jednou jsem ji zkusila přeformátovat...fungovala normálně,poté jsem chtěla něco nahrát z počítače a už to zase nešlo a nejde!už si nevím rady a docela mě to štve!

Uživatelský avatar

xsoft
Androiďák!
Příspěvky: 532
Registrován: úte 03. úno 2009 10:15:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB [stock rooted]
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus [AOKP]
Twitter: xsoft
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta

Příspěvek od xsoft » úte 28. dub 2009 16:04:51

Na jaky pocitac se to pouziva. Je tam USB 1 nebo USB 2 (a jaky OS).
Ctecka a pod stejny vysledek?
V nastaveni telefonu .. hlasi ze tam nejaka karta je (G1) nebo take nic.
:[ Telefon: Galaxy Nexus | root+unlocked | fw: android 4.0.1 | recovery: ClockworkMod | ]: <v^> Reveal the mistery of four arrows on DDR.POCITAC.COM


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta

Příspěvek od Veuna » úte 28. dub 2009 17:20:37

Mám windows XP a USB 1...a kartu v telefonu mi to normálně načte!jen ve složce PICTURES mi to ty obrázky ukazuje jako rozbité přitom otevřit normálně jdou!už si opravdu nevím rady!


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta

Příspěvek od Veuna » úte 28. dub 2009 17:30:30

tak jsem ted zjistila že je to opravdu tim že mam USB 1...můj táta má USB 2 a tam mi to jde v pohodě!jinak děkuju za radu

Uživatelský avatar

d0paroma
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 25. úno 2009 22:49:58
Reputace: 0
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta (format/pristup)

Příspěvek od d0paroma » pon 04. kvě 2009 9:26:43

Tak mi prestal fungovat zapis a mazani na sdcard.
Cist jde normalne, zkusil sem vyndat, zandat znovu nahrat celej system a zadna zmena.
Nasel sem nad kartou mikrospinac ktery se zamackne kdyz se zavre kritka na pametovku, nemuze to byt neco jako zamek na zapis?
Jesti neni v prr.
Prosim skuste nekdo neco ulozit na kartu, s otevrenym krytem pametovky.
Motorola M3888, Siemens MT50, Motorola V360, Sony Ericsson V630i, HTC-T-Mobile G1, Samsung Galaxy S2 - XEZ, oficial system 2.3.4

Uživatelský avatar

d0paroma
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 25. úno 2009 22:49:58
Reputace: 0
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Re: SD karta (format/pristup)

Příspěvek od d0paroma » pon 04. kvě 2009 16:02:10

Sory za spam ale problém sem vyřešil. :D
Karta šla naformátovat ale jen přes počítač a v mobilu, když sem jí dal do čtečky tak se nenačetla.
Mikrospínač v G1 těsně nad slotem je opravdu zámek zápisu na kartu.
G1čku nabíjím doma z počítače a kartu sem si poškodil asi při vytažení USB bez ukončení připojení a přišel tak všechny o data. :(
Motorola M3888, Siemens MT50, Motorola V360, Sony Ericsson V630i, HTC-T-Mobile G1, Samsung Galaxy S2 - XEZ, oficial system 2.3.4

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti