PokecHTC Soutěž

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Lintny

HTC Soutěž

Příspěvek od Lintny » pon 15. lis 2010 0:11:38

Dnes jsem narazil na vcelku zajímavou soutěž.

Kód: Vybrat vše

http://htc.publicis.cz/soutez
V předchozích dvouch kolech se hrálo o telefony HTC Desire HD. A ode dneška tj. 15.11. do 21.11. a od 22.11. do 28.11. se hraje o telefon HTC Desire Z. Jestli se bude soutěže někdo účastnit, tak mu přeji štěstí. Pochybuji, že já něco vyhraji. Protže se štěstní nemůže nikdy tak unavit, aby si sedlo na takového blbce jako jsem já.

-Vosa-
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1_SuperE 1.0.3

Re: HTC Soutěž

Příspěvek od -Vosa- » úte 16. lis 2010 14:02:21

Kolik tlačítek? :) TO VÍM, MUSÍM VYHRÁT rychle odpovědět ať jsem mezi prvními :D aneb nejdřív číst pravidla a pak "soutěžit" :D mno tak příští tejden :) by mě zajímalo kolikátej tak asi jsem :P

Autor tohoto vlákna
Lintny

Příspěvek od Lintny » úte 16. lis 2010 14:13:33

Njn, nejdřív číst. Já spoléhal na to, že o tom snad moc lidí nevědělo. Tak jsem poslal odpověď na předchozí otázku cca 2 vteřiny před půlnocí z neděle na pondělí. Teď jen čekám na vyhodnocení výsledků. Ale viz víše, štěstí nebude tak unavený aby si sedlo na blbce jako jsem já.

-Vosa-
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1_SuperE 1.0.3

Příspěvek od -Vosa- » úte 16. lis 2010 14:31:27

jn presne tak to napadlo me...takze je mozny se spousta dalsich...ale hlavni je vedet ze tlacitek je 41 pac je tam dvakrat shift a tlacitko FN ...fake ;) :D musim odzbrojit konkurenci...no jako asi bys udelal lip kdybys to sem nepsal :D akorat me si mohl napsat do SZ :D ...lol

Odpovědět

Zpět na „Pokec“