PokecRestart Desire

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Restart Desire

Příspěvek od Losky » úte 23. lis 2010 15:40:44

Ahoj, jsem teprve druhý den "šťastným" majitelem HTC Desire a docela upřímně zklamán. Poprvé jsem ho dal včera na nabíječku, 10 min se hrabal v menu a najednou došlo asi k trojitému restartu. Tak jsem ho sundal z nabíječky, nechal pár minut orazit a dal ho tam znovu a pro jistotu s ním už nic nedělal. Dnes vyšlapoval v pohodě, ale pak jsem šel na net pomocí T-mobile Internetu a po pár minut zas to samé. Jeden restart za druhým, občas mi to nevzalo simku a občas, že je chyba miniSD karty. Soft je tam Android 2.2, který mi to samo nabídlo včera ke stažení. Takže žádné úpravy v telefonu nejsou. Jedná se o telefon T-Mobile. Nechce se mi ho hned dávat na záruku, navíc jsem tam dal i Invisible fólii. Tak se znaším zjistit, v čem by mohl být problém. Děkuju za radu


Samsung Galaxy S6 Edge


Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Restart Desire

Příspěvek od jtoxx » úte 23. lis 2010 15:44:36

Zkus obnovit tovarni nastaveni. Pak by tomelo byt ok.
Follow me on - twitter


Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Restart Desire

Příspěvek od Losky » úte 23. lis 2010 15:49:20

I když je to novej telefon? Mám ho ani né 24hodin
Samsung Galaxy S6 Edge

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Restart Desire

Příspěvek od jtoxx » úte 23. lis 2010 16:03:19

Jasne. Pokud sis behem te doby aktualizoval telefon na verzi OS 2.2 Tak problem bude zrejme v tom... ulobnov nastaveni a uvidis zda je pote vse v poradku nebo je problem jinde.
Follow me on - twitter


Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Restart Desire

Příspěvek od Losky » úte 23. lis 2010 16:12:28

Dobře, zkusím udělat ten hard reset. Díky za tip
Samsung Galaxy S6 Edge



Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Restart Desire

Příspěvek od Losky » úte 23. lis 2010 16:26:29

ještě jedna malá věc, dají se nějak ukončit otevřené aplikace? Vždy z nich vyjedu šipkou zpět. U Symbianu se to dalo ukončit, tady jsem žádné ukončení nenašel:( A když jsou zaplé mobilní aplikace (symbol "E") spotřebovává to energii?
Samsung Galaxy S6 Edge


deglaser
Stálý androiďák
Příspěvky: 245
Registrován: sob 04. zář 2010 8:36:48
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Samsung S20 G980F
Bydliště: Praha 4

Re: Restart Desire

Příspěvek od deglaser » úte 23. lis 2010 17:58:07

Skus Advanced task manager. :D

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Restart Desire

Příspěvek od skooopa » úte 23. lis 2010 18:16:43

Losky píše:když jsou zaplé mobilní aplikace (symbol "E") spotřebovává to energii?

Simbol E (resp E/G nebo H) neznacej to ze ti na pozadi bezi nejake aplikace ale to ze je telefon pripojen k mobilni datove siti.

A Ano zerec to nejen energiji tak i kredit pokud nemas datovej tarif :)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Restart Desire

Příspěvek od Losky » úte 23. lis 2010 18:24:47

net mám předplacenej, tak to je tak nějak jedno, je jsem chtěl vědět, zda to žere baterku, konkrétně mě to zajímalo kvůli tomu počasí. Protože jestli jsem to pochopil dobře, pokud nejsou data zapnuta, tak se to asi těžko bude aktualizovat samo např. po 3hodinách, ne?
Samsung Galaxy S6 Edge


Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Restart Desire

Příspěvek od Losky » úte 23. lis 2010 22:02:50

Tak teď je na nabíječce, pár minut jsem něco stahoval a už se teď za sebou asi 6x restartoval pořád dokola:(
Samsung Galaxy S6 Edge

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Restart Desire

Příspěvek od jtoxx » úte 23. lis 2010 22:48:44

A udelal jsi HR?
Follow me on - twitter


Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Restart Desire

Příspěvek od Losky » stř 24. lis 2010 4:59:45

jj, vypnout, podržet klávesu hlasitosti - a pak tlačítoko Power a najet na Clear Storage a potvrdit
Samsung Galaxy S6 Edge

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Restart Desire

Příspěvek od jtoxx » stř 24. lis 2010 6:17:19

Tak by ti nekdo mohl doporucit odkaz na stazeni ROM z RUU a mohl by sis nahrat znovu aktualizaci a zlusit tim vyresit tvuj problem.
Follow me on - twitter

Uživatelský avatar

tomiskavac
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: úte 15. čer 2010 7:33:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII

Re: Restart Desire

Příspěvek od tomiskavac » stř 24. lis 2010 8:50:08

A nemohl by to být již mnohokrát zmiňovaný problém s přehříváním a následnými restarty? Pokud nabíjí a zároveň stahuje, tak se mobil urřitě zahřívá. Četl jsem (a myslím že i tady na fóru) že s tím bývaly problémy. Řešilo se to reklamací s výměnou základní desky.
Samsung Galaxy S III - modrý, karta Samsung 32 GB class 10


Riley
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: stř 28. dub 2010 9:48:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire + Nokia 6120 Classic

Re: Restart Desire

Příspěvek od Riley » stř 24. lis 2010 11:07:06

Podle příznaků se přikláním k přehřívání základní desky. Právě mám desku na výměně. Je to teda opravdu brzy po koupi, ale těch vadných desek je dost.
HTC Desire rooted (AMOLED), iNsertCoin GS A2SD, 8GB SDHC Class 10
Asus EEE Pad Transformer, HoneyComb 3.1


Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Restart Desire

Příspěvek od Losky » stř 24. lis 2010 15:31:20

Kaslu na to a odnesu ho do T-Mobile. V praci jsem kolegovi ukazoval Navigon a po 5 minutach sup a restart. Ted jsem s nim behal venku a zatim drzi, tak to davam za vinu te desce, ze se prehriva.
Samsung Galaxy S6 Edge

Uživatelský avatar

sluki
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: pon 22. bře 2010 20:53:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Restart Desire

Příspěvek od sluki » čtv 25. lis 2010 20:24:20

Mel jsem ten samy problem. Vyresili to vymenou zakladni desky. 15 dnu a mel jsem telefon z5 a slape v pohode ;)
HTC Desire 2.3


Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Restart Desire

Příspěvek od Losky » stř 01. pro 2010 17:49:29

Taky doufám, že už bude v poho. Je to prostě Taiwan. Měl jsem i čtyřkolku taiwan a pokud se vymění ložiska za SKF a pár dalších věcí, tak to funguje dobře. Přijde mi, že to samé dělají s deskou. Do prvovýroby dají aušus, na reklamačku už dají lepší a dražší díl
Samsung Galaxy S6 Edge


BigDave88
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pon 10. led 2011 14:16:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Twitter: DavidBalek
Rom: CM 11

Re: Restart Desire

Příspěvek od BigDave88 » ned 20. bře 2011 13:08:44

Zdravím, můj problém také spočívá v restartu telefonu i když ne úplném, pouze částečném.
Je to docela otravné. Při používání telefonu to začne tím, že aplikace nejdou spustit nebo při psaní sms se aplikace ukončí, nevyjede klávesnice - aplikace byla ukončena... Prostě je telefon tak minutu nepoužitelný, po té se celkově vytratí signál a sim karta se odpojí, po té musím zadat pin a telefon se zase nehodí.

A když už jsem se rozepsal.... Při odpojení telefonu od počítače, se mi nenačte SD karta, musím jí v nastavení odpojit a zase připojit... Kdyby to nezabíralo zhruba minutu tak by to nedělalo... Před zhruba měsícem jsem si změnil možnost ukládání aplikací jen na sd kartu...
První problém registruji zhruba tak čtvrt roku a druhý problém s sd kartou tak týden.

Děkuji za každou radu.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů