Zdravím rád bych přidal svoje zkušenosti, jelikož je toto jedna z mála smysluplných diskuzí co jsem o Setosu našel.
Nemám moc čas, ale musím to napsat dokud jsem nasrán, abych se na to pak nevykašlal, proto omluvte pravopisné chyby i slovník. Děkuji.
Takže moje dvě zkušenosti s těma k*rvama židáckejma!
Nejdřív moje xperia mini pro - tři závady najednou:
-zapnul jsem hned začal se přehřívat za půl hodiny se vypl
-vypadávání antény - z ničeho nic se mi nemohl nikdo dovolat a dokud jsem někoho nepotkal kdo mi to řekl, nevěděl jsem to - pomáhal jen restart
-senzor na snímání přiložení k uchu nefungoval-takže když jsem volal mačkal jsem na display a třeba vypínal mikrák a podobně - najednou mě nikdo neslyšel
Jejich klasická ***** odpověď - závada se neprojevila - říkam ani jedna? To si děláte srandu? - Nebudu dělat dementa a posílat jim to dokolečka znova. Tak jsem sklopil ocas a šel. Vyjdu z prodejny a volám někam, už nevím kam, hned první hovor a co myslíte? Ten senzor zase nefunguje! Kdyby za to mohla ta prodavačka co mi to předávala, měl jsem sto chutí tam jít a zabít ji na místě!
Druhý případ moje matka, má nokii, nějakej ten pološunt, jak je jak dotykovej, tak ještě má tlačítka - od každého něco znamená nefunguje nic - alespoň u Nokie.
Po roce zase tři závady z ničeho nic se přestali odesílat MMS - nikdo ani operátor ani na prodejně nevěděli co s tím.
Druhá závada - super dotykové odemykání se ***** a prostě to nikdo nedokázal odemknout.
A když se to podařilo odemknout zase blbě fungujou mechanické klávesy, mačkala na hovor a dalo se jí menu atd. atd. prostě jiné reakce než měli být.
Odpověď světe div se! Závada se neprojevila ani jedna

Stalo se to cca 2 měsíce po mém problému. Říkám, no to si snad dělají ty kurvy prdel, jak ze šesti závad nemůžou uznat ani jednu? Na prodejně odpověď připojili to na speciální zařízení, který jim řekne, jestli je vše OK a to jím to prej řeklo

odpověď prodavače, mojí mamince, když šla pro telefon

mamka že hned ať ukáže jak to posílá MMS, - jenže telefon nečekaně přehranej do továrka. Takže kdo jim kurva jak má dokázat? Že to opravdu nefungovalo a že to po přehrání už funguje!!! STEJNĚ JAKO TY ZBYLÉ DVĚ VĚCI. Všechny mohli bejt softwarový problém. Ale kdyby uznali aspoň špatný software, NE PROSTĚ.
Takže moje doporučení lidi! Kdo má nervy a čas, hádejte se s nimi, posílejte reklamace pořád dokolečka, odvolávejte se a bojujte. Třeba se ohánějte i komorou. Já při studiu, podnikání a zaměstnání na ně z vysoka seru. Já totiž říkám, každý svého štěstí strůjce. Takže přeju této seriózní firmě, která nechává tu práci "sraní na hlavu zákazníkům" svým zaměstnancům na prodejnách, totální krach a zadlužení aspoň na deset generací!
Důvod proč jsem taky tak nasranej je samozřejmě, že jsem chtěl vrátit po 3 současných závadách prachy nazpět. U mě byl důvod, že jsem chtěl založit na nový miláček z číny. A matka litovala tohohle sráče od Nokie, tak chtěla taky nový. Nicméně opravdu nemám sílu se s nimi hádat. Radši si přidám ty prachy za sebe i za mamku!
Omlouvám se za slovník, ale je to přesně ten důvod proč jsem chtěl psát hned jak je to čerstvé !!
Hezký den, slušným lidem.
PS: Jestli tohle čte někdo z oddělení marketingu, nebo sraní na hlavu zákazníku ze Setosu - zamysli se! A táhni k čertu jako všechny banky!